Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Kevés időm van,sok a melo!
Akkor Pünkösd lesz a találkozó? Hová guruljak?
Itt van ni egy 50-es! :)
Repsolból Én már egy jó ideje csak "sintetico"-t és "competition"-t használok.
Ezek előtt Stihl aztán repsol "Scooter"-t. Mikor nem kaptam sehol repsolt, akkor 2 liter Q8 fogyott el benne.
Ezeknél annyi különbség volt, hogy a Q8-tól nagyon büdös volt a füstje... meg nem is égett úgy el, mint a repsollal.
Régen a Castrol ment. Az áron kívül semmi különbséget nem lehetett észrevenni...
Tuaregből lesz, ha minden igaz 50-es és ha esetleg megtisztelne minket a 350-es tulaja is, akkor volna paletta belőlük bőven.
Pegasoból meg hát...
Akkor egyelőre legyen augusztus 20.-a.

Jelentkezzetek a nyári összefutásra is, minél többen!
Szóljatok előre, ötletek jöhetnek bátran.

Egyébként Ati, utána kell majd nézni, nem-e lesz valami motoros felvonulás vagy bármi rendezvény és ha összelehetne hangolni, akkor azért volna program is amire elgurulhatnák.
Biztos hogy megérte az idődet. Egyértelmű,hogy az eredeti állapot az ami mutatja az egyéniségét egy mocinak.Én ugy vagyok vele,hogy legyen megbízható,nekem tetszen és legyen felszerelve mindennel,ami egy hosszú túrához kell,mert mi elég sokat megyunk vele,sőt nagyon sokat. Sajna semmi nem olcsó ebben a világban.VValami anyagot rakott bele a srác,a szivacson kívűl,de ne kérdezd mit. Azért kellett az ülés igazából,mert a mama nem látott ki semmit,mert elég parányi csajszi. akkor veled is tréfálkozott a kis masina rendesen.Köszi az infót.Gyertya meg van,karbi puca is,most probaljak beallítani a szakik,mert hogy bár én 16 éve kamionozok,sajna nem naon értek a szereléshez.Picikét szényenlem is. Remélem sikerűl neki.És hamar,mert már kezdek bekattanni moci nélkűl.
Feldobnék egy kis olajtémát már úgyis régen volt

Eddig ezt az olajat használtam, nincs is vele semmi baj de ez régebben még teljesen szintetikus volt, most meg már azt olvasom, hogy csak szintetikus, szóval eljött a váltás ideje. Namost a kérdés az hogy mi a különbség(ha egyáltalán van) ez illetve ez között? mert így első ránézésre annyi csak hogy az egyik aranyszinű külsőt kapott meg más a szája. Egyébként elég jókat olvasni erről a castrolokról valaki használta már esetleg? A harmadik variens egyébként ez lenne ilyet már kaptam egyszer, beleöntettem és elég frankó, s úgy tudom az rs 125 gépkönyve is ezt írja elő. Ezzel csak az a baj hogy agip kutat leszámítva kb sehol nem találkoztam vele, ott mg ugye aranyáron mérik.. Esetleg valaki találkozott már vele megfizethető áron?
Úgy döntöttem, hogy nem fogok már sokáig szívni ezzel a villával ami most van.. :D
Megcsináltatom így ahogy van és félrerakom magamnak.

http://racing-bazar.hu/motorke...

Ezt megveszem+ felújítom+keresek hozzá befogókat és kész.. :D
Ahogy elnéztem, sem a fékmunkahengerrel, sem az első sárvédővel nem lehet gond a beszerelésnél. Egyedül befogókat kell venni ahhoz, hogy be tudjam rakni..
Előbb-utóbb 2004-es Pegasot csinálok belőle.. :D
Az a Tuareg 350 Wind az én régi motorom volt csak haverom vette meg tőlem nem tudom lehet eljön vele .
Természetesen én is ott leszek nyáron is. :) 1-1-1 Motor kell mindenből.. :D (Tuareg, régi idomos Pega, új idomos Pega.. :D
De jó lenne ha Imi is jönne, mert akkor 2 féle Tuareg is lenne. :D (rotax123-127)
na akkor mar emlekezetem szerint 6an lennenk
en azert szeretem kirandulasra az unnepnapokat mert akkor tuti nem melozok. amugy elore nehez megmondanom mikor nem melozok majd mert valtozo beosztasban vagyok.(mindig a honap legvegen kapom meg a kov. havit... )

de vhogy osszehozzuk mindenkepen
hat eleg makacs volt debrecen kornyeken

en minden motornak a gyarias allapotat szeretem, nem nagyon tetszenek az atepitett gepek.
de nem vagyunk egyformak ugye... de osszesegeben sztem a gyariast keresik akar eladasnal is ha oda kerul a sor
A pünkösdi túrára én is beneveznék, én Miskolc felőle közelítek
Hát igen. Jó lett volna :)

Egyszer Én és Te az tuti.
Időpont szerintem az augusztus 20.-a OK.
Vagy 17. 18. 19. és 20.-a közül akár bármelyik, szerintem. Jó hosszú hétvége lesz az.
Inkább a 18. 19.-e, az két köztes nap. Szombaton meg kedden tele lesz wellnesses töketlenekkel az országút.
Szép!

A Tuareges haverod, nem akar eljönni a nyári talira?
Szívesen megnézném a 350-est élőben.
Úgy látszik, hogy hosszú úton megmakacsolja magát a Picike.. :D
Egyébként a Tuaregnél én is megjártam, hogy nem a gyári állapotot próbáltam megőrizni, így most megpróbálom a Pegasot minnél jobban gyári 'közeli' állapotban tartani :D
Igaz, hogy nem a 'saját' gyári állapotát tartom meg, de Pegaso gyári állapotot hozok ki belőle tervek szerint. :D
koszontem
en arra torekszem hogy minnel gyariasabb maradjon. hat nem sajnalom tole az idot az biztos.(csak iden van egy jopar munkaoram mar benne.. )
nem volt olcso az ules akkor de nagyon komoly lett. van benne zsele is vagy csak szivacsos?
alapjarat dolog nagyon ismeros nekem is ilyesmit csinalt. be volt love 1400ra es egyszercsak leallt amikor kedve volt. karbipucolas es allitas, gyertyacsere utan jo lett.(kevesebb benyat adtam neki mert elotte fel lett allitva) de most mikor voltunk debrecenben odafele minden ok, hazafele egyfolytaban leallt lampanal (pedig feltekertem mar 1700-1800ra az alapjaratot es akkor is), masnap kitoltam a garazsbol beinditottam hogy meglesem mi lelte es atom stabilan pofogot meg 1200on is
egy kis halogen dobott volna rajta meg az tuti, de a lenyeg hogy sikerul vmi javulast krealni rajta

a nyari talira meg varjuk a jelentkezoket(indulasi helyszin es lehetseges idpont tippek)
Én nem voltam most semerre, de látom neked gyűlnek a km-ek szépen. :) Grat hozzá :)
Kié az a 350-es Tuareg? Ő is jönne találkozóra?
na ti merre voltatok motorozni, mi fent voltunk balassagyarmat- majd mátraháza felé 400km-t.
Hello!

Ha így lenne ahogy mondod örülnék neki. Csak az a baj, hogy vannak olyan rendőrök akik ebbe is belekötnek, és nem értik meg... az meg a másik, hogy "védekezés" képen semmilyen jellegű jogszabályra nem tudok hivatkozni, ami azt állítaná amit te írtál az előbb. Nekik az a lényeg, hogy A1-es jogsi mellett a forgalmiban max 125ccm és 11kW szerepeljen. A többi őket hidegen hagyja. Arról nem is beszélve, hogy el akarom adni, aki érdeklődik az egyből azzal kezdi, hogy mennyi kW szerepel a forgalmiban. Így amikor megmondom a ténylegeset már nem is érdekli őket tovább... és valahol meg is értem, mivel olyan jellegű szigorításokat hoztak nemrég és olyan mértékű bírságokat szabnak, hogy az egy hétköznapi embernek szerintem már plafon. Csoda, hogy ha azért nem büntetnek ha rosszul ülünk a motoron. De azért köszi, hogy válaszoltál! Széles utat és olcsó benzint!
Ezeket a motorokat így is lehet A1-es jogsival vezetni, hogy meghaladja a szabályban előírt 14 lóerőt.. Ha ez miatt keresel, akkor felesleges.. Sem a rendőrök, sem senki nem szól miatta.. Abban az időben amikor ezeket a csodákat gyártották, még nem volt ennyi korlátozás, így ma ezért nem is szólhatnak be.. :)
Sziasztok!

Olyan Rotax 123-as blokkot vagy blokkfelet keresek, aminek van valamilyen dokumentációja (olasz vagy magyar forgalmi, vagy valamilyen papír) amin fel van tüntetve, hogy mennyi kW-al lett bejegyezve az Apriliánál! (a 11kW alattiak érdekelnek) A segítségeteket előre is köszönöm.
nincs megjelölve az optimális benzin szint! de azért állogattam :D
kicsi benzinszint, ami a minimumot illeti, hozott javulást ,de túl alacsony nak bizonyult mert lehörgöt gyorsitás közbe kb 4. ig húzott azt ki itta a karbit, és száraz módba váltott!
bocs,elírtam.26 volt az ülés.