A gyári állapotot leírta Imi. :)
De mivel nekem mindig sikerül olyan motort kifogni, ami mindig többet eszik mint a gyári, ezért az én Tuaregem megette a 7 literes átlagot is vegyes használat mellett.
Egy jól beállított gyári rotax átlagfogyasztása 5 liter nyilván a városi több kb 6 liter, országúti kevesebb de nem sokkal max fél literrel, de ez az áttételtől is függ. De nekem egy bükközés alkalmával sikerólt majdnem 10 litert is kihozni
A hétvégén már én is kimerészkedtem az utakra, de mire az udvarból kiálltam, szerintem megevett vagy 3-4 l-t.. :D
Összevissza járt a segge 2-esben is.. :D
Szevasztok! Érdeklődöm, hogy mennyi a fogyasztása ezeknek a 2ütemű ROTAX blokkos 125-ös gépeknek? Átlagfogyasztás, városi, országúti, minimális. Segítségeteket előre is köszönöm!
Hú de rég jártam erre :( . Úgy néz ki, kövi fizu után megy a gépsárkányom végre a szerelőhöz teljes generálra :))))) Bizseregnek már a végtagjaim rendesen :D !
mivel eleg nehez osszehozni sztem azt hogy minnel tobben raerjunk nekem az elso javaslatom az MÁJUS 1. lenne. mivel az unnepnap, igy talan akkor dolgozunk a legkevesebben.
engem tuti felirhatsz a listara
felteve ha osszerakom addig a blokkot viccet felreteve alakul mar a dolog, odavan felujitason a hengerfej es mar benne van az uj vez.lanc is a gepben.1-2 het es ismet pofoghet ha minden jol megy.
a helyre egyenlore nincs otletem, sztem ahoz tudni kene mar nagyjabol hogy kik honnan jonnek es az alapjan kinezni majd vmi koztes helyet.
Örömmel látom, hogy mostanában elég sok új ember látogatja a fórumot. :)
Szeretném felhívni a figyelmüket, h idén is lesz fórum találkozó, amire mindenkit szeretettel várunk. :)
A tavalyi találkozó a kis létszám ellenére is nagyon jól sikerült szerintem, de idén szeretnénk ha minnél többen el tudnátok jönni. :)
Pontos hely és idő még nincs meghatározva, ezért szeretnénk kérni javaslatokat, hogy idén merre menjünk
udv 123 rotax henger ,vizter,egester tomitesekel egyut elado!A henger enyhen serult az also 1cm be ami a szivo resnel van tokeletesen hasznalhato. nem befojasolja a teljesitmeny es az eroletet! Dugatyu nelkul. van a henger a!Érd.: 06203757104
akitől én vettem az én pegámat neki is karbi folyás problémái voltak és a karbiban ha jól emlékszem valami pici tömítéseket cserélt vagy tűszelepet szal valami pici apróságot cserélt benn szettben vett itt M.o-n és attól kezdve jó.
De mivel nekem mindig sikerül olyan motort kifogni, ami mindig többet eszik mint a gyári, ezért az én Tuaregem megette a 7 literes átlagot is vegyes használat mellett.
A hétvégén már én is kimerészkedtem az utakra, de mire az udvarból kiálltam, szerintem megevett vagy 3-4 l-t.. :D
Összevissza járt a segge 2-esben is.. :D
125-ös rallyba hátsó teló ami jól működik lenne most Neked?
engem tuti felirhatsz a listara
felteve ha osszerakom addig a blokkot viccet felreteve alakul mar a dolog, odavan felujitason a hengerfej es mar benne van az uj vez.lanc is a gepben.1-2 het es ismet pofoghet ha minden jol megy.
a helyre egyenlore nincs otletem, sztem ahoz tudni kene mar nagyjabol hogy kik honnan jonnek es az alapjan kinezni majd vmi koztes helyet.
Örömmel látom, hogy mostanában elég sok új ember látogatja a fórumot. :)
Szeretném felhívni a figyelmüket, h idén is lesz fórum találkozó, amire mindenkit szeretettel várunk. :)
A tavalyi találkozó a kis létszám ellenére is nagyon jól sikerült szerintem, de idén szeretnénk ha minnél többen el tudnátok jönni. :)
Pontos hely és idő még nincs meghatározva, ezért szeretnénk kérni javaslatokat, hogy idén merre menjünk
Üdv.
képet tudnál küldeni ! Robi