Egy kedves motorostársunk irányított erre az oldalra, hátha itt tudtok segíteni.
A problémám a következő: van egy 98-as 650-es pegasom aminek a karburátorából néha elkezd folyni a benzin a túlfolyón. Esetleg valakinek van ötlete mitől lehet? Leginkább szivatós indítás után jelentkezik.
Köszi előre is
szép estét tuaregesek szeretett 600-as windem első féklámpa kapcsolója jobb létre szenderült valaki esetleg tudna ajánlani valami beszerzési forrást vagy helytesitő alkatrészt.
Zárható tanksapka eladó, 2db 1 kulccsal eggyüt! Tuareg Wind és Tuareg Rally-ra is passzol a 125-ösökre! sajnos azt nem tudom hogy az 50esekhez passzol-e.
Illetve 125ccm Tuareg Rally-ra első teló védők kompletten és hátsó lábtartó pár
Érdeklődni adatlapomon lévé elérhetőségeken lehet!
Sziaztók!
a segitségeteket kérném van egy 50 es tuaregem és a hátsó kerék tönkre ment és érdeklődnék hogy a 125sé jó bele ha forditva rakom bele a kereket mert a 50sé bal oldalt van a hajtás a 125be jobb oldalt ! mi a véleményetek ? köszi Robi
en ha mar meglestem akkor amit lehet megcsinalok es akkor egy joideig nem kell komolyabban hozzanyulnom remelhetoleg
nekem a muszerfal koruli idomban van a szivargyujto. bar en igy vettem mar hogy ott volt, en nem biztos hogy oda raktam volna..
jo lenne mar nekem is osszerakni, de az meg odebb van.1 het meg mire megjon a tomites es a szimeringek, utana tudom vinni a hengerfejet a szerelohoz...s ha kesz mehet ossze.
én ennyire nem mentem bele a szerelésbe, megjött a 12V-os aljzat viszont azt ki kell találjam hova rakom, de rakosgatom összefele a blokk már bent van műszerfalat is megcsináltam....
ez sajnos ismeros erzes
te hogy allsz a szerelessel amugy?
en jelenleg tomitesre varok....
megvan mar az uj vez.lanc, de ha mar igy nekialltam akkor meglestem a hengerfejet is es elviszem becsiszoltatni a szelepeket+ uj szelepszarszimeringeket is kap majd.
SZIASZTOK 2011es keveset használt extra dzseki-levehető ujjakkal és extra zsebekkel -tartókkal eladó...új ára kb 130-150 euro.... eladási ára 20 000ft !
scott anaheim kesztyű 1 éves alig használt...új ára kb 30 euro ..eladási ára 4000ft !
scott hátizsák kb 5 éves kis hibával.de nagyon jó külsővel ..új ára kb 20 000ft eladási ára 4 000ft!
AKÁR külön-külön is vagy egyben akciósan 25.000ft EREDETI USA SCOTT cuccok!
06 20 496 5113
Egy kedves motorostársunk irányított erre az oldalra, hátha itt tudtok segíteni.
A problémám a következő: van egy 98-as 650-es pegasom aminek a karburátorából néha elkezd folyni a benzin a túlfolyón. Esetleg valakinek van ötlete mitől lehet? Leginkább szivatós indítás után jelentkezik.
Köszi előre is
nekem lehet van itthon bontott. van egy par elso fofekmunkahengerem, es kapcsolo is akad.
tuareg wind 125 alkatrészek eladóak!
hátsó felni (féktárcsával)
tank,hátsó idom,hútő idom,cdi,önindító,hátsó fogaskerék,első teleszkóp,indexek,meg sok apróság!
gumik is vanak!
mi lenne az ára a keréknek ?
Illetve 125ccm Tuareg Rally-ra első teló védők kompletten és hátsó lábtartó pár
Érdeklődni adatlapomon lévé elérhetőségeken lehet!
a segitségeteket kérném van egy 50 es tuaregem és a hátsó kerék tönkre ment és érdeklődnék hogy a 125sé jó bele ha forditva rakom bele a kereket mert a 50sé bal oldalt van a hajtás a 125be jobb oldalt ! mi a véleményetek ? köszi Robi
Addigis itt egy kép róla :)
nekem a muszerfal koruli idomban van a szivargyujto. bar en igy vettem mar hogy ott volt, en nem biztos hogy oda raktam volna..
jo lenne mar nekem is osszerakni, de az meg odebb van.1 het meg mire megjon a tomites es a szimeringek, utana tudom vinni a hengerfejet a szerelohoz...s ha kesz mehet ossze.
te hogy allsz a szerelessel amugy?
en jelenleg tomitesre varok....
megvan mar az uj vez.lanc, de ha mar igy nekialltam akkor meglestem a hengerfejet is es elviszem becsiszoltatni a szelepeket+ uj szelepszarszimeringeket is kap majd.
scott anaheim kesztyű 1 éves alig használt...új ára kb 30 euro ..eladási ára 4000ft !
scott hátizsák kb 5 éves kis hibával.de nagyon jó külsővel ..új ára kb 20 000ft eladási ára 4 000ft!
AKÁR külön-külön is vagy egyben akciósan 25.000ft EREDETI USA SCOTT cuccok!
06 20 496 5113