Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig beszéltünk már, csak mostanában nem néztem ezt a fórumot. Holnap megyek haza majd megnézem. Hol vannak a kódok?
Én is hasonló helyzetben vagyok csak kicsit tovább bontottam a szekeret.
Szia! Itt találsz alkatrészeket ujjakat: http://italmondo.hu/
Hello! Te vagy az én emberem!
Légyszives mond meg, hogy mik a gyári színkódjaid.. :D Már 1 hónapja ilyen Pegasost keresek, hogy le tudja lesni a gyári kódot.. Nagyon megköszönném. :D
Hello! Az ünnepek közt szétszedtem a Pegasom. Most bontottam le először teljesen. Még nyáron vettem egy 12V-os aljzatot, és azt szereltük most be. Viszont összerakni érdekesebb volt, mint szétszedni. A fejidom hihetetlen, hogy nem akart sehogy sem állni. Nem is értem, hogy azt miért nem lehetett 3 részre vágni. Egyszerűbb lenne szétszedni, összerakni (szerintem). Meg nem is kellene a fejidomot leszedni örökké, ha nem lenne "összevarrva" az oldalidomokkal.
Végül sikerült nagynehezen, csak az a baj, hogy nem írtam fel szétszedéskor melyik csavar hova való. Nagyjából emlékeztem mi hova, de érdekelne, hogy esetleg valakinek ez fel van-e írva? Az oldalidomot a tankhoz és a műszerfalat összetartó imbusz csavarokról van szó. Én a tankhoz tettem a rövideket a műszerfalhoz meg a hosszabbakat.
Egyébként az aljzat jól működik, már régóta akartam egy ilyet a mocira. Most már csak egy kicsi GPS tartós tanktáska kell, és mehet a túrázás.
Tettem fel néhány képet, hogyan is néz ki a Pegaso, mint naked bike, plusz a kormányon a végeredmény.
üdv.
Nekem ez bejön. A Caponord sajnos nálam sohasem lesz a Pegasom utódja.
Olcsó, jól kezelhető, és nyomatékos. Szerintem bárhol megállja a helyét, kivéve az autópályát. Városban sokkal hatásosabb, mint egy sportmotor.
reggel jott vmikor 10 fele ideert az a lenyeg, a kipuff meg mar a postan dekkol, remelhetoleg hetfo-kedd mar nalad lesz hogy mihamarabb szerelgethess rajta, mondjuk lesz is mit sztem
Reggelre ért oda?! Biztos csapágyas volt a taliga amin tolták a számládra!
Vagy annyi van rajta,hogy alig tudtak neki helyet szoritani!
Képek lesznek! Simán csinálok rola! Legyen min elszörnyedni mikor az asztalra teszem a belsőségeket!
Jövőhétre rendelem a festékeket is! Na meg matricáznom is kell! Bár az a könnyebbik fele a dolognak!
ez igy van ahogy mondod
en szoktam nezni idonkent foleg a tuaregeket, kivancsisagbol hatha feltunik vhol az en regi kis tuaregem semmi ertelmes gep, tenyleg csak leutott papir nelkuliek vannak... mikor en is vettem anno akkor volt mindig leg 2-3 papiros hirdetve vhol... de most kb semmi...
gyanus a dolog hogy nem az igazi a pipad
holnapvegre itthon is leszek egy keveset, kimegyek aztan meglesem akad e vmi ertelmes
meg is jott a cash reggel, holnap reggel pedig megy a postara a cucc aztan lehet faragni a kemenyeket de aztan kerek kepeket a keszitesrol es az eredmenyrol
nem pestmegye vámosmikola.gyere fészre!
Nógrádi vagy?
Ja nekemis ismerős volt a név!
mi már ismerjuk egymást.farkas félix fészen már sokat beszélgetunk.cserélni akrtunk egy robogora.
itt vannak!
képet tudál kuldeni rola lécives
Ez így van és nem csak az általad említett típusokból hanem másból is , én pl az endurokat nézegetem 400-600 ccm közöttieket és csak papírnélküli sárdagasztók vannak semmi rendszámos masina.
Ez a magyar géppark.
Nem tudom hogy ti hogy vagytok vele, de most a télnek is köszönhetően több időn van gépezni, és már egy ideje nézem a motorhirdetéseket, és ha most akarnák venni Tuareg Rally-t Windet vagy Pegát, (125öst persze) komolyan mondom alig van 1-2 értelmes darab. De inkább szinte nincs is, csak leharcolt papír nélküli gépek. Annó amikor vétel előtt álltam ( van már vagy 3 éve) azért mindig szemügyre akadt 1-1 szép gyári állapotú gép..
ÜDV nekemvn csak hajtókaos sajnos :(
hello ha valakinek van rotax 127es blokja az szojon mert megveném
A legjobb helyen jársz, ha alkatrészt szeretnél. Csak írd le, hogy mire van szükséged, és lehet, hogy valamelyikünknek pont van itthon elfekvőben. :)
Sziasztok!
Valaki tudna nekem Linkelni egy olyan oldalt ahol alkatrészeket tudnék nézni egy Aprilia Tuareg 50-hez?
Jól néz ki, csak azt nem értem, hogy miért pont 1 hengeres motort választottak Yard motornak.. Nem épp a legideálisabb ha el akarnak kapni valakit.. :D