Hello! Te vagy az én emberem!
Légyszives mond meg, hogy mik a gyári színkódjaid.. :D Már 1 hónapja ilyen Pegasost keresek, hogy le tudja lesni a gyári kódot.. Nagyon megköszönném. :D
Hello! Az ünnepek közt szétszedtem a Pegasom. Most bontottam le először teljesen. Még nyáron vettem egy 12V-os aljzatot, és azt szereltük most be. Viszont összerakni érdekesebb volt, mint szétszedni. A fejidom hihetetlen, hogy nem akart sehogy sem állni. Nem is értem, hogy azt miért nem lehetett 3 részre vágni. Egyszerűbb lenne szétszedni, összerakni (szerintem). Meg nem is kellene a fejidomot leszedni örökké, ha nem lenne "összevarrva" az oldalidomokkal.
Végül sikerült nagynehezen, csak az a baj, hogy nem írtam fel szétszedéskor melyik csavar hova való. Nagyjából emlékeztem mi hova, de érdekelne, hogy esetleg valakinek ez fel van-e írva? Az oldalidomot a tankhoz és a műszerfalat összetartó imbusz csavarokról van szó. Én a tankhoz tettem a rövideket a műszerfalhoz meg a hosszabbakat.
Egyébként az aljzat jól működik, már régóta akartam egy ilyet a mocira. Most már csak egy kicsi GPS tartós tanktáska kell, és mehet a túrázás.
Tettem fel néhány képet, hogyan is néz ki a Pegaso, mint naked bike, plusz a kormányon a végeredmény.
üdv.
reggel jott vmikor 10 fele ideert az a lenyeg, a kipuff meg mar a postan dekkol, remelhetoleg hetfo-kedd mar nalad lesz hogy mihamarabb szerelgethess rajta, mondjuk lesz is mit sztem
Reggelre ért oda?! Biztos csapágyas volt a taliga amin tolták a számládra!
Vagy annyi van rajta,hogy alig tudtak neki helyet szoritani!
Képek lesznek! Simán csinálok rola! Legyen min elszörnyedni mikor az asztalra teszem a belsőségeket!
Jövőhétre rendelem a festékeket is! Na meg matricáznom is kell! Bár az a könnyebbik fele a dolognak!
ez igy van ahogy mondod
en szoktam nezni idonkent foleg a tuaregeket, kivancsisagbol hatha feltunik vhol az en regi kis tuaregem semmi ertelmes gep, tenyleg csak leutott papir nelkuliek vannak... mikor en is vettem anno akkor volt mindig leg 2-3 papiros hirdetve vhol... de most kb semmi...
meg is jott a cash reggel, holnap reggel pedig megy a postara a cucc aztan lehet faragni a kemenyeket de aztan kerek kepeket a keszitesrol es az eredmenyrol
Ez így van és nem csak az általad említett típusokból hanem másból is , én pl az endurokat nézegetem 400-600 ccm közöttieket és csak papírnélküli sárdagasztók vannak semmi rendszámos masina.
Ez a magyar géppark.
Nem tudom hogy ti hogy vagytok vele, de most a télnek is köszönhetően több időn van gépezni, és már egy ideje nézem a motorhirdetéseket, és ha most akarnák venni Tuareg Rally-t Windet vagy Pegát, (125öst persze) komolyan mondom alig van 1-2 értelmes darab. De inkább szinte nincs is, csak leharcolt papír nélküli gépek. Annó amikor vétel előtt álltam ( van már vagy 3 éve) azért mindig szemügyre akadt 1-1 szép gyári állapotú gép..
Jól néz ki, csak azt nem értem, hogy miért pont 1 hengeres motort választottak Yard motornak.. Nem épp a legideálisabb ha el akarnak kapni valakit.. :D
Légyszives mond meg, hogy mik a gyári színkódjaid.. :D Már 1 hónapja ilyen Pegasost keresek, hogy le tudja lesni a gyári kódot.. Nagyon megköszönném. :D
Végül sikerült nagynehezen, csak az a baj, hogy nem írtam fel szétszedéskor melyik csavar hova való. Nagyjából emlékeztem mi hova, de érdekelne, hogy esetleg valakinek ez fel van-e írva? Az oldalidomot a tankhoz és a műszerfalat összetartó imbusz csavarokról van szó. Én a tankhoz tettem a rövideket a műszerfalhoz meg a hosszabbakat.
Egyébként az aljzat jól működik, már régóta akartam egy ilyet a mocira. Most már csak egy kicsi GPS tartós tanktáska kell, és mehet a túrázás.
Tettem fel néhány képet, hogyan is néz ki a Pegaso, mint naked bike, plusz a kormányon a végeredmény.
üdv.
Vagy annyi van rajta,hogy alig tudtak neki helyet szoritani!
Képek lesznek! Simán csinálok rola! Legyen min elszörnyedni mikor az asztalra teszem a belsőségeket!
Jövőhétre rendelem a festékeket is! Na meg matricáznom is kell! Bár az a könnyebbik fele a dolognak!
en szoktam nezni idonkent foleg a tuaregeket, kivancsisagbol hatha feltunik vhol az en regi kis tuaregem semmi ertelmes gep, tenyleg csak leutott papir nelkuliek vannak... mikor en is vettem anno akkor volt mindig leg 2-3 papiros hirdetve vhol... de most kb semmi...
holnapvegre itthon is leszek egy keveset, kimegyek aztan meglesem akad e vmi ertelmes
Ez a magyar géppark.
Valaki tudna nekem Linkelni egy olyan oldalt ahol alkatrészeket tudnék nézni egy Aprilia Tuareg 50-hez?