szerintem legegyszerubb az atutalas. dobj egy emailt privatban (attila.hunter@gmail.com) elkuldom a szamlainfokat, jon egy kis cash en meg feladom a kipuffokat neked lesz mivel butykolni, nekem meg lesz hely a polcon es a szivem se faj mintha a kukaba dobtam volna
ereztem en hogy ne vigyem el vasba mert meg jo lesz vmire.(legutobb nem sokon mult hogy nem dobtam a lomok koze )
Nagyon jo! Fasza! Ide vele! :) Hogyan küldjem el a pénzt?
Postagalamb? -ingyen van
Àtutalás?
Rozsaszinű csekk? -ezzel biztos nem lép le a postás
Boritékban?
Nokia-s dobozban?
na lemertem a kipuffokat.
maga a dob az 40 cm hosszu es 10 cm atmeroju, a cso ami rajta van az kb 30 cm hosszu.
a meretei miatt csak nem standard csomagkent tudom kuldeni ami 1690 ft.
ha gondolod 2000 ft-ert tudom kuldeni oket.(2 kipuff es a postakoltseg=2000 ft)
Sziasztok Nekem egy olyan problémám lenne hogy: Most raktam össze a Blokkot és Nem mindig van gyújtás hidegen, meleg motornál már állandó, hidegen a STOP szálat testre kell érintenem és akkor vissza jön a "szikra" Mi lehet ennek az oka?
esetleg még a tü is el lehet kopva! és akkor sok üzemanyagot enged á!
vagy a fuvóka is ki lehet kopva!
csak mire megveszed a tüt meg a fuvokakészletet ott vagy hogy veszel 1 tökéletes használt karbit!
de leht vele probálkozni lehet hogy nincs kikopva a tü!
Ha összetaposod laposra,akkor belemegy egy NAGY boritékba!
Ugy kell ahogy van a képen! Csövekkel,meg az alatta lévő betonnal együtt!
Akkor várom majd mennyi az annyi!
Ha pok lenne benne azt űzd ki belőle mert ha megcsípi a postást sosem ér ide!
vasarnap majd lemerem neked a mereteket pontosan. igy mindenestul kell a levezetocsovekkel vagy csak maga a dobok?
30 cm biztos van amugy a dob, atmerore 10cm de inkabb tobb vmivel. de majd megmerem, csomagolastol fugg mennyiert tudom postazni. :) meglesem milyen csomagban fer el. :)
Anno nekem is volt hogy tul sok anyagot kapott mikor uj dugot meg gyűrűket kapott! A tűt teljesen le kellett raknom alapra,a keverék csavart meg 2 fordulatra ki! Igy állt be hogy jol mennyen! Alapjáraton jol ment de ha menni akartam vele akkor bezabált! 4 keserves nap és jo lett! :) Vagy 100ezer rohadj meg és miegyéb után!
ez is lehetséges !de én nem cseéltem benne fuvokát!
mielött levolt kötve a légszüröröl jobban ment meg akkor ment még jol amikor kivettem a benzin levegökeverék állitócsavart! ugyhogy biztos hogy sok benzint kap kevés levegögöz de ezt remélem tudom orvosolni az alacsony benzin szintel! a karburátor álitást már végig zongoráztam 1 es siberálástol a 4.ig a keverék csavart félálásonként álitotam! akkor ezt meguntam és kapott ujj szimeringeket csapágyakat és megfuratam, igy lett fasza alapjáratom és kipörgött 4.-ig azt rákötötem a légszürötés most gyanus hogy fojtja a levegöt,de légszürö nélkül nem akarom használni az ojan szerencsejáték szerü lenne!lejeb teszem a benzin szintet ez jól hangzik remélem eredményes lesz!
Akkor gyapot kell bele! Az jo! Meg egy csőhéjj rá! Mennyi az annyi? Ja! Mekkora az átmérője? Van 350mm a dob hossza? Kikupálom ha nem kell! Hagy hánnya a füstöt!
ime 1-2 kep rola. gyapotos lenne a belseje de sztem nem nagyon van mar benne mert eleg hangos volt a mocin. nalam csak porosodik a polcon, mivel mar buheralt kicsit igy gyarinak nem eladhato, viszont kidobni meg sajnalom meg. vasar+postakoltseg fejeben postazom barmerre
Szia!
Tudtam én,hogy fel kell tennem a kérdést itt! Hátha valakinek van csak a garázsajtó kitámasztónak használja!
Csinálsz rola képet ha megvannak? De 2 kell!
Belül mi van benne? Gyapot?
igy akkor nem lenne rossz valasztas akar a Pega se ha inkabb hebehoba lenne az a 130
a felfuggesztest en egesz jonak mondanam. kemeny terepre nem valo de a lazabb terepet jol birja, mi voltunk mar vele jopar alkalommal murvas uton es szepen viselkedett. a sarazas meg kimaradt eddig mert nem igazan szeretek esoben menni de az esot magaban tuti birja mert nyaron volt szerencsenk aggtelekek kifogni egy kiados zaport parkolas kozben, s ra 1 oraval hazafele ismet jol esett egy 100 km-t. a viztol nem kell felni ezt tanusitom
neked kell dontened a vegen mindenkepp ugye, ha sikerul egy jot kifogni barmelyikbol akkor tuti orom lesz a vege es en ezt kivanom neked
en is vhogy igy tervezem majd a szervizelest szelepallitasra es vezerlesre, bar nem neztem meg hogy mennyire kivitelezheto ugy ha benne a blokk a vazban, de gyanus hogy inkabb kiveszem majd.
az biza gyari kipuff rajta. ha kell nekem van vasarban egy par. a veget levagtak es csinaltak ra leveheto veget... a lenyeg hogy gyarinak mar nem eladhato igy nekem semmit se er kb.... ha kell kitalalunk ra vmit
Karbilázadás van! Ha kijáratom az a baj! Ha nem,az a baj! De rájöttem mi a megoldás! Nem állitom le egész télen! Bár nekem lassan kellene uj! Hátha vesz ujat az asszony ha sokat sirok érte!
Fóliaaa? Fűtött garázs! Nem palánta ez hogy foliába rakd! :) még majd megpenészedik rajta az a drága bőrülés meg a markolat!
Ez milyen kipuff rajta? Gyári lehet? Nagyon tetszik! Elfogadnék kettőt is belőle ha valakinek volna! Persze csak hogy ne rozsdásodjon ott nála ha ugy sem kell! :))
ereztem en hogy ne vigyem el vasba mert meg jo lesz vmire.(legutobb nem sokon mult hogy nem dobtam a lomok koze )
Postagalamb? -ingyen van
Àtutalás?
Rozsaszinű csekk? -ezzel biztos nem lép le a postás
Boritékban?
Nokia-s dobozban?
maga a dob az 40 cm hosszu es 10 cm atmeroju, a cso ami rajta van az kb 30 cm hosszu.
a meretei miatt csak nem standard csomagkent tudom kuldeni ami 1690 ft.
ha gondolod 2000 ft-ert tudom kuldeni oket.(2 kipuff es a postakoltseg=2000 ft)
Igen a vészleállítóra gondoltam
nem inkább a vészleálitora gondoltál?
A választ előre is köszönöm
vagy a fuvóka is ki lehet kopva!
csak mire megveszed a tüt meg a fuvokakészletet ott vagy hogy veszel 1 tökéletes használt karbit!
de leht vele probálkozni lehet hogy nincs kikopva a tü!
Ugy kell ahogy van a képen! Csövekkel,meg az alatta lévő betonnal együtt!
Akkor várom majd mennyi az annyi!
Ha pok lenne benne azt űzd ki belőle mert ha megcsípi a postást sosem ér ide!
30 cm biztos van amugy a dob, atmerore 10cm de inkabb tobb vmivel. de majd megmerem, csomagolastol fugg mennyiert tudom postazni. :) meglesem milyen csomagban fer el. :)
mielött levolt kötve a légszüröröl jobban ment meg akkor ment még jol amikor kivettem a benzin levegökeverék állitócsavart! ugyhogy biztos hogy sok benzint kap kevés levegögöz de ezt remélem tudom orvosolni az alacsony benzin szintel! a karburátor álitást már végig zongoráztam 1 es siberálástol a 4.ig a keverék csavart félálásonként álitotam! akkor ezt meguntam és kapott ujj szimeringeket csapágyakat és megfuratam, igy lett fasza alapjáratom és kipörgött 4.-ig azt rákötötem a légszürötés most gyanus hogy fojtja a levegöt,de légszürö nélkül nem akarom használni az ojan szerencsejáték szerü lenne!lejeb teszem a benzin szintet ez jól hangzik remélem eredményes lesz!
Akkor gyapot kell bele! Az jo! Meg egy csőhéjj rá! Mennyi az annyi? Ja! Mekkora az átmérője? Van 350mm a dob hossza? Kikupálom ha nem kell! Hagy hánnya a füstöt!
Tudtam én,hogy fel kell tennem a kérdést itt! Hátha valakinek van csak a garázsajtó kitámasztónak használja!
Csinálsz rola képet ha megvannak? De 2 kell!
Belül mi van benne? Gyapot?
a felfuggesztest en egesz jonak mondanam. kemeny terepre nem valo de a lazabb terepet jol birja, mi voltunk mar vele jopar alkalommal murvas uton es szepen viselkedett. a sarazas meg kimaradt eddig mert nem igazan szeretek esoben menni de az esot magaban tuti birja mert nyaron volt szerencsenk aggtelekek kifogni egy kiados zaport parkolas kozben, s ra 1 oraval hazafele ismet jol esett egy 100 km-t. a viztol nem kell felni ezt tanusitom
neked kell dontened a vegen mindenkepp ugye, ha sikerul egy jot kifogni barmelyikbol akkor tuti orom lesz a vege es en ezt kivanom neked
Ajjaj! :)
kukacmukac99@gmail.com
NonStop vagyok! Bármi kell! Kivéve a vasam mert tele a tankja! :))))
Ez nem a kóka luxus villájában parkírozna.....
Vagy költözünk Afrikába.... ott meleg lesz a garázs.
GYári a dob.
Ez milyen kipuff rajta? Gyári lehet? Nagyon tetszik! Elfogadnék kettőt is belőle ha valakinek volna! Persze csak hogy ne rozsdásodjon ott nála ha ugy sem kell! :))