Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

valahol kontakt hiba van! épek a kábelek mindehol? vagy nincs korodálodva a csati vagy a inditoralénél valmi?
szerintem legegyszerubb az atutalas. dobj egy emailt privatban (attila.hunter@gmail.com) elkuldom a szamlainfokat, jon egy kis cash en meg feladom a kipuffokat neked lesz mivel butykolni, nekem meg lesz hely a polcon es a szivem se faj mintha a kukaba dobtam volna
ereztem en hogy ne vigyem el vasba mert meg jo lesz vmire.(legutobb nem sokon mult hogy nem dobtam a lomok koze )
Nagyon jo! Fasza! Ide vele! :) Hogyan küldjem el a pénzt?
Postagalamb? -ingyen van
Àtutalás?
Rozsaszinű csekk? -ezzel biztos nem lép le a postás
Boritékban?
Nokia-s dobozban?
na lemertem a kipuffokat.
maga a dob az 40 cm hosszu es 10 cm atmeroju, a cso ami rajta van az kb 30 cm hosszu.
a meretei miatt csak nem standard csomagkent tudom kuldeni ami 1690 ft.
ha gondolod 2000 ft-ert tudom kuldeni oket.(2 kipuff es a postakoltseg=2000 ft)
Hello Zsolt!

Igen a vészleállítóra gondoltam
mijen stop szálat?
nem inkább a vészleálitora gondoltál?
Sziasztok Nekem egy olyan problémám lenne hogy: Most raktam össze a Blokkot és Nem mindig van gyújtás hidegen, meleg motornál már állandó, hidegen a STOP szálat testre kell érintenem és akkor vissza jön a "szikra" Mi lehet ennek az oka?

A választ előre is köszönöm
esetleg még a tü is el lehet kopva! és akkor sok üzemanyagot enged á!
vagy a fuvóka is ki lehet kopva!
csak mire megveszed a tüt meg a fuvokakészletet ott vagy hogy veszel 1 tökéletes használt karbit!
de leht vele probálkozni lehet hogy nincs kikopva a tü!
Ha összetaposod laposra,akkor belemegy egy NAGY boritékba!
Ugy kell ahogy van a képen! Csövekkel,meg az alatta lévő betonnal együtt!
Akkor várom majd mennyi az annyi!
Ha pok lenne benne azt űzd ki belőle mert ha megcsípi a postást sosem ér ide!
vasarnap majd lemerem neked a mereteket pontosan. igy mindenestul kell a levezetocsovekkel vagy csak maga a dobok?
30 cm biztos van amugy a dob, atmerore 10cm de inkabb tobb vmivel. de majd megmerem, csomagolastol fugg mennyiert tudom postazni. :) meglesem milyen csomagban fer el. :)
Anno nekem is volt hogy tul sok anyagot kapott mikor uj dugot meg gyűrűket kapott! A tűt teljesen le kellett raknom alapra,a keverék csavart meg 2 fordulatra ki! Igy állt be hogy jol mennyen! Alapjáraton jol ment de ha menni akartam vele akkor bezabált! 4 keserves nap és jo lett! :) Vagy 100ezer rohadj meg és miegyéb után!
ez is lehetséges !de én nem cseéltem benne fuvokát!
mielött levolt kötve a légszüröröl jobban ment meg akkor ment még jol amikor kivettem a benzin levegökeverék állitócsavart! ugyhogy biztos hogy sok benzint kap kevés levegögöz de ezt remélem tudom orvosolni az alacsony benzin szintel! a karburátor álitást már végig zongoráztam 1 es siberálástol a 4.ig a keverék csavart félálásonként álitotam! akkor ezt meguntam és kapott ujj szimeringeket csapágyakat és megfuratam, igy lett fasza alapjáratom és kipörgött 4.-ig azt rákötötem a légszürötés most gyanus hogy fojtja a levegöt,de légszürö nélkül nem akarom használni az ojan szerencsejáték szerü lenne!lejeb teszem a benzin szintet ez jól hangzik remélem eredményes lesz!
ÚRISTEEEEEEN! MI EEEEEZ? Hehe....

Akkor gyapot kell bele! Az jo! Meg egy csőhéjj rá! Mennyi az annyi? Ja! Mekkora az átmérője? Van 350mm a dob hossza? Kikupálom ha nem kell! Hagy hánnya a füstöt!
ime 1-2 kep rola. gyapotos lenne a belseje de sztem nem nagyon van mar benne mert eleg hangos volt a mocin. nalam csak porosodik a polcon, mivel mar buheralt kicsit igy gyarinak nem eladhato, viszont kidobni meg sajnalom meg. vasar+postakoltseg fejeben postazom barmerre
Szia!
Tudtam én,hogy fel kell tennem a kérdést itt! Hátha valakinek van csak a garázsajtó kitámasztónak használja!
Csinálsz rola képet ha megvannak? De 2 kell!
Belül mi van benne? Gyapot?
igy akkor nem lenne rossz valasztas akar a Pega se ha inkabb hebehoba lenne az a 130
a felfuggesztest en egesz jonak mondanam. kemeny terepre nem valo de a lazabb terepet jol birja, mi voltunk mar vele jopar alkalommal murvas uton es szepen viselkedett. a sarazas meg kimaradt eddig mert nem igazan szeretek esoben menni de az esot magaban tuti birja mert nyaron volt szerencsenk aggtelekek kifogni egy kiados zaport parkolas kozben, s ra 1 oraval hazafele ismet jol esett egy 100 km-t. a viztol nem kell felni ezt tanusitom
neked kell dontened a vegen mindenkepp ugye, ha sikerul egy jot kifogni barmelyikbol akkor tuti orom lesz a vege es en ezt kivanom neked
en is vhogy igy tervezem majd a szervizelest szelepallitasra es vezerlesre, bar nem neztem meg hogy mennyire kivitelezheto ugy ha benne a blokk a vazban, de gyanus hogy inkabb kiveszem majd.
az biza gyari kipuff rajta. ha kell nekem van vasarban egy par. a veget levagtak es csinaltak ra leveheto veget... a lenyeg hogy gyarinak mar nem eladhato igy nekem semmit se er kb.... ha kell kitalalunk ra vmit
Karbilázadás van! Ha kijáratom az a baj! Ha nem,az a baj! De rájöttem mi a megoldás! Nem állitom le egész télen! Bár nekem lassan kellene uj! Hátha vesz ujat az asszony ha sokat sirok érte!
sztrálykolnak a karbik
Szia!
Ajjaj! :)

kukacmukac99@gmail.com
NonStop vagyok! Bármi kell! Kivéve a vasam mert tele a tankja! :))))
akkor kb vagy nagy az uszó sznt vagy nagy a fő fuvóka esetleg ha több levegt ac neki?
T.tuareg50rv szeretném elkérni az mail cimedet,mert egy-két müszaki dolgot szerenék kérdezni töled.Köszi elöre is.
Fűtött garázs.... hol élsz vazze?
Ez nem a kóka luxus villájában parkírozna.....
Vagy költözünk Afrikába.... ott meleg lesz a garázs.

GYári a dob.
Fóliaaa? Fűtött garázs! Nem palánta ez hogy foliába rakd! :) még majd megpenészedik rajta az a drága bőrülés meg a markolat!

Ez milyen kipuff rajta? Gyári lehet? Nagyon tetszik! Elfogadnék kettőt is belőle ha valakinek volna! Persze csak hogy ne rozsdásodjon ott nála ha ugy sem kell! :))