Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

en a vateran vettem postaval 2900ert egy 50x150 cm-s darabot. (3d carbon kaméleon folia - a kameleon ez vmennyire szinvaltos, vagy inkabb ugy fogalmaznek hogy valtozik az arnyalata a fenyre) van rengeteg szinben. amit figyelj hogy legcsatornas legyen, az olcsobbak meg nem azok es azoknal lehet kuzdeni a levegovel. a legcsatornasoknal nem lesz buborek alatta az tuti. :) a felrakashoz meg csak egy alapos tisztitas, kis zsirtalanitas es egy holegfuvo kell. (kb 90 fokon a legrugalmasabb a folia, igy tudod jol elsimitani az eleken).
ezek csak kulsore carbonosok. :) anyagukat tekintve muanyag folia. allitolag 4 evet bir napon is. majd kiderul.
el lehet vele pepecselni elsore de belejosz hamar. :)

csatoltam neked par kepet inspiracionak
erdemes raszenni par orat es azt a kis penzt.
motoron meg nem lattam az osszkepet a sajatomrol de igy az idomon nagyon jol mutat sztem.

ha gondolod segitek keresni majd ha venni akarsz es nem boldogulsz.
Én is ilyesmi carbon matricát keresek. Hol lehet ilyet olcsón beszerezni? Színben is van választék? Ez csak matrica vagy igazi carbon szál?
Jó lett amúgy.
aprilia tuareg wind alkatrészek eladóak!
rave 127-es blokk
teleszkóp
hétsó felni (tárcsa minden rajta!)
idomok
blokkvédő
tank
stb.. árba megegyezünk!
Bontott alkatrészei eladók rotax 123 blok van benne
ugyan itt aprilia af1 125 bontás melyben szintán rotax 123 blok van
elso foliazasom eredmenye

meg van mit fejlodni, de lehet belole vmi meg a tavaszra

Hehejjjj... Caponord For Ever!
Ide elmennék RendetŐrizni! Ha adnának egy ilyet is! :))
Néhány érdekesség olaszországból, Pegaso és Caponord
Szia!
Ha érdekel tudok benne segiteni! emailon keress meg, ott a részleteket
patvaros87@gmail.com

Üdv
Sziasztok! Aprilia Tuareg 125-ös rotax blokkos (fekete rave 127) motoromhoz keresek komplett gyújtást. Ha valaki tud segíteni az alkatrészek beszerzésében, kérem jelezze! Köszönöm szépen!
Hol voltál ilyen sokáig?

Na hallod! A talin nem is állok mellétek mikor beinditom,nehogy a légnyomás ami kijön a kipuffbol fellökje a többi gépet!
Ez lesz ám a kidörrentő!

Mielőtt indulsz a géppel, felszállási engedélyt kell kérjél, meg figyelmeztetni a lakosságot,
hogy átléped a hangsebességet, nehogy megijedjenek a hangrobbanásoktól.... De lehet ám, hogy csak lakott területen kívül engedélyezett a hangsebesség átlépése.
hello ha valakinek van rotax 127 blokja az szojon
Kb. igy fog állni! Csiszolás,festés,savállo hővédő rá és kész is! :)
Van egy kis méret különbség a régi meg a majdani uj között! De mondhatám ugy is,hogy HAGY SZÓLJON!
Itt tart! :) csak az összekötő kell és lehet pöccenteni! Kipuffokat kitömtem faszára!
Reggel inditom a vasat! Hangolunk! :) Ha nem tetszik ujra tömök! Keményen!
2 variáciot csinálok probára! Ha azt hiszik majd,hogy egy MIG repült el a ház felett akkor jo! Màr csak a hangrobbanást kell kihoznom belőle gyorsuláskor!
ugy latom nagy szerelgetesek kozelednek feletek

Hű.... ujabb csomim jött! Szép fíínyes csű!
Enyémen hatalmas a zaj 100km/h felett. Valami pont a fejemre "dobja" a szelet. Mentem haver Buell naked bike-jával, és azon nem volt akkora a menetszélzaj, mint az enyémen.
heló

Dudás Krisztinaan eladó rotax 123blok alkatrsézeim ha valakit érdekel az írtjon a tzptzp71@gmail.com ra
eddig elötte szinte csak cross meg endurocross motorom volt meg a tuareg 350 windem de hát védeni jól véd a szélvédő hasonlítási alapom nem nagyon van
Szép motorod van. És mi a véleményed a Giviről? Az a terelő nagyon tetszik rajta, majd megpróbálok olyat is szerezni. Nekem azt mondták a boltban, hogy azért jobb az MRA, mert az a cég csak plexik gyártásával foglalkozik, a Givi meg ugyebár minden mást is gyárt egyben. Árban meg ugyanannyi a kettő. Jó lenne látni egy MRA plexit is, hogy hogyan nézhet ki.

Azt nem értem, hogy az ie-ken miért nem tudták már lefesteni a markolatvédőt meg a műszerfalat?
Gondoltam tolok pár képet a kipuffokrol!
Ez brutál szólhatott valakinek Attila! Felraktam ideiglenesen meghallgatni milyena hangja,de nem sokáig birtam! Ugyhogy belenéztem mennyi melo lesz vele! Végül is nem sok! Kiégetni,kitömni,összeszerelni,megcsiszolni,lefényezni,felrakni! Ennyi!
Jo lesz ez! :) Nos,a képek! Kibontás,szétszedés,a kis kohó beizzitása égetéshez!
A 2. kép nagyon jo lett!
Kár hogy belelóg a tükör a képbe a falon! Hehe... :)) Igaz nem az volt a cél! :)
nekem is ilyen GIVI plexi van rajta csak nekem nincs az a gumi keret vagy mia franc rajta.