Hát sajnos nekem a Május nem igazán jó. A héten megtudtam a vizsgaidőpontokat, hát..... Én ezt a találkát kihagyom.
De a nyári találkozót azt semmiképp!
nem mondod hogy te is bekes megyei vagy? vegre valaki errol a kornyekrol
ez a punkosd dolog nem rossz otlet igy elso hallasra. (amint magahozter a banda es tobben jelzik hogy mikor jo pontositjuk a dolgot)
a hely az meg nagyon kerdeses, ha van otlet meghalgatjuk.
Hello!
Én is szívesen csatlakoznék. Az időpont szinte mindegy. A május 1. szerdára esik, ami nem biztos, hogy mindenkinek szerencsés. Ráadásul aznap lesz Kunmadaras is. Esetleg ott is össze lehetne hozni a találkozót. Csak egy ötlet.
Vagy május 20. Pünkösd hétfő? Előtte vasárnap?
A helyszín lehetne valami jó motoros paradicsom, ezt másra bíznám. Én békés megyei vagyok, de Kecskeméten dolgozom. Számomra nincsenek távolságok, túramotorom van.
üdv.
Apropó 2t. Ha van valaki a XVII-ik kerületben és szüksége van egy harmad flakon lukoil 2T olajra, szóljon bátran. Épp tegnap találtam a takarítás közben :) Különben megy az újra hasznosító flakonba. Adok mellé fél flakon Repsol Moto 4T-t is. (ez volt nekem a váltóban) és van még egy flakon használaton kívüli MOL Hycomol (ez még a robogómba kellett anno)
jo lenne mar nekem is kimenni egy karikara , de eloszor ossze kell rakni a blokkot es nem utolso sorban visszatenni a motorba
talan 1-2 het es meglehetek vele
allapottol, hasznalat modjatol es beallitastol fuggoen 4.5-10 liter
ha normalisan kozlekedsz vele akkor amugy atlagban 5-6 literrel vigan el lehet vele jarni. en 5.5el jartam varosban es 4.5-5-el hosszabb utakon.
termeszetesen ha minden sebessegben kiforgatod tokig vagy csapatsz a reten akkor a fogyasztas erosen novekszik.
osszessegeben annyit eszik mint gy atlag 2t 125s.
Ha érdekel tudok benne segíteni, adatlapomon lévő elérhetőségeken elérsz!
Üdv
mikor vizsgazol?
hatha tudunk meg vmi koztes idot nezni? meg van lehetoseg barmire
lampaprojekt?
nekem kesz a hengerfejfelujitas, csak ossze kellene pakolni a blokkot es a helyeretenni.
Méretek:
53.95(A), 53.96(B), 53.97(C) 53.98(D) 53.99(E) 54.00(F) 54.5 és 55.0
Ezekben a méretekben tudok.
ára:20000Ft/db
Hát sajnos nekem a Május nem igazán jó. A héten megtudtam a vizsgaidőpontokat, hát..... Én ezt a találkát kihagyom.
De a nyári találkozót azt semmiképp!
1989-es Aprilia ETX 350 kuplungbovdennek milyen mértei vannak ?
Bovdenház, ill. maga a bowden. ! Sürgős !
Érdekelne a tuareg sebváltóról rajz. Ha tudnál küldeni azt megköszönném.
ez a punkosd dolog nem rossz otlet igy elso hallasra. (amint magahozter a banda es tobben jelzik hogy mikor jo pontositjuk a dolgot)
a hely az meg nagyon kerdeses, ha van otlet meghalgatjuk.
Én is szívesen csatlakoznék. Az időpont szinte mindegy. A május 1. szerdára esik, ami nem biztos, hogy mindenkinek szerencsés. Ráadásul aznap lesz Kunmadaras is. Esetleg ott is össze lehetne hozni a találkozót. Csak egy ötlet.
Vagy május 20. Pünkösd hétfő? Előtte vasárnap?
A helyszín lehetne valami jó motoros paradicsom, ezt másra bíznám. Én békés megyei vagyok, de Kecskeméten dolgozom. Számomra nincsenek távolságok, túramotorom van.
üdv.
Mint pl most este nekem hazafele.. Most is táncolt egy kicsit a segge a jeges aszfalton.. :D
talan 1-2 het es meglehetek vele
ha normalisan kozlekedsz vele akkor amugy atlagban 5-6 literrel vigan el lehet vele jarni. en 5.5el jartam varosban es 4.5-5-el hosszabb utakon.
termeszetesen ha minden sebessegben kiforgatod tokig vagy csapatsz a reten akkor a fogyasztas erosen novekszik.
osszessegeben annyit eszik mint gy atlag 2t 125s.
tavaszra kesz leszel vele te is meg boven