Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Értem, köszi a választ.Egy tuareg rally 125-ösnek kb. mennyi lehet egy blokk felújítás dugó+hajtókar.....felújítás.
Végre előbújt a nap!
Barkacsszakkor:
Hogyan szedjuk le a kuplungrogzito anyat rogzitoszerszam nelkul?

Megoldas:
Tuareg Rally 125 muszerfaltartokonzol segitsegevel
megbizhatosagra batran ajanlom a rotax blokkokat. termeszetesen az alap karbantartas kell mint minden motornal, de ha azt elvegzed rendszeresen akkor sok oromod lesz benne. ha megis kell vmi alkatresz akkor talalsz barmikor jo arban, sokat bontanak.
az 50es tuareg kisebb vmivel meretre es sulyra is lenyegesen konnyebb, rv blokkosak. fogyasztasra nem tudok adatot sajnos.
a 25os fogyasztasa 4-5 es 7 liter kozott mozoghat. (karburator, fuvoka es csuklo fuggvenyeben )
a 25ost batran ajanlom
Köszi.
Kérdezd Tuareg50Rv-t. Neki van/volt mindkét fajta.
Koszonom Zolko megérkezett a lámpa.
Jo es fasza.:)
Sziasztok, következő lenne a kérdésem.Nagyságra mekkora a különbség az aprilia tuareg rally 50 és a 125-ös között.Illetve mennyi a fogyasztásuk az 50-nek és a 125-ösnek.Ja és mennyire megbizahtó a rotax blokk, csak azért kérdezem mert elég vegyesen nyilatkoznak róla.
Ez is nagyon jó. :) hiába tavalyi, ezen már rajta van a karbon matrica :D:D
nincs ebben semmi offolas
pofas torta, biztos finom is volt
Ez meg a tavalyelőtti tortám volt. 2D-s Pegaso.

(bocs, ha offolom a topicot)
nekem meg mindig van ilyenem bagoert
06705655856 vagy attila.hunter@gmail.com
nekem van csináltam rola képet is facebookon megbeszéljük
Komplett gázkar, bovdenekkel és elosztóval, jó állapotban!
eladó power elektronika ha érdekel valakit!
árat megbeszéljük :D
Eladó Aprilia Pegaso-bol ki szedett fesszabályzó. Rotax 123-bol. Jól működik. Ár :4000ft.
30-403-65-51
Ilyen első lámpát keresek jutanyos áron SOS!
Létezik felujító szett, én már vettem, és fasza. Hívd fel italmondot nekik szerintem van
Szevasztok! Valakinek nincs véletlenül BREMBO fékmunkahengere Tuareghez? vagy esetleg simán a dugattyú része. Esetleg létezik ehhez valami felujító készlet?
nekem van szerintem lámpám komletten 3e
Nos nekem már tavaly is a szögfordito nélkül ment! A műszerfaltol 5cm-re va egy merevités az idomnak! Oda csináltam egy bilincses rögzitést hogy ne tudja megfesziteni! Onnan a lenti meghajtóig meg bőven öblös! Eddig bevált! :)

Tud valaki a Mályusban tartott találkozóról valamit? Mályus 1.? Vagy Pünközsd? Le vagyok maradva! :))
Ha rotax123 a blokkod akkor tudok komplett jó állapotú főtengelyem
Ha érdekel tudok benne segiteni, adatlapomon lévő elérhetőségeken elérsz
Bontott hajtókar nincs valakinek véletlenül? 125öshöz. Vagy a meglevővel lehet csinálni valamit, ha az alsó tűgörgő szétment benne?