Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Èn nem unatkoztam miközben olvastam! Lehet beviszem a nappaliba az enyémet is akkor! Majd arra fogom hogy igy nem fűtök a garázsban!
Viszont az nem lesz ilyen tiszta munka! Már csak azért sem mert az összes mocsok rajta van amit felszedett az utobbi szutyok időben! Elvileg holnap bakra teszem! Lehet dobok is képet most milyen! Na meg milyen lesz kibelezve! :) Ráférne egy darabokra szedett pucolgatás! De ezzel járok szinte a WC-re is! (mivel a kert végén van a pottyantós)!
Érdekes az ötleted, én látok benne fantáziát
néha én is elgondolkodok azon, hogy mikor fog az bekövetkezni hogy ha az emberek meglátnak akár egy videót is egy ilyen 125ös 2t gépről csorgatják a nyálukat meg majd kiesik a szemük, mint most például egy nsr 500-on
Ja behurcolkodtam vele a nappaliba. A garázs csak jövőre lesz meg mert elfogyott a kedvem. Kicsit a nejem hőbörgött, de megmagyaráztam, hogy jobb egy ilyen hobbi, mint ha linkeskednék, amúgy se nagyon éltük ezt a szobát, most legalább van valami funkciójaúgyhogy megnyugodott. Ha meg jön valami vendég gyorsan kitolom a teraszra.
Az a gond, hogy mindig csak egy kicsit tudok rajta dolgozni, úgyhogy lassú a haladás, de jó munkához idő kell
Az idomok gyáriak maradnának, csak újra lesznek fényezve. Végső szándék a gyári állapot visszaállítása, és 2018-ben a veterán vizsga. Megnézem ezzel a vázszínnel, és ha nem jön be, akkor megy vissza fehérre( a veterán vizsgához úgyis az kell majd.)
Az előző gazdája nem csak hajtotta míg oda nem lett, úgyhogy már jobb sorsa érdemes a gép.
Végül is csak egy haspáncél, a kézvédő és a gyári tükör híjja van, meg mindent le kell pucolni. Mondjuk a ráköltött összegből már vehettem volna működőképeset is, de mostmár nem adom fel.
Na nem untatlak tovább benneteket!
Üdv mindenkinek, van egy Aprilia ETX 125-ösöm ROTAX 127essel szerelve amely pillanatnyilag nem üzemképes és szeretnék tőle megválni. A váz jó állapotban van akksi is van hozzá, nem az önindítos változat, '86-os, van hozzá egy nikazilos, és egy nem nikazilos hengerem, és egy hajtókaros főtengelyem, továbbá 2 jóállapotú Metzeler hátsógumim. Akit érdekel kérem jelezze, fontos lenne!
szamomra kicsit fura ez a homok szin de amugy szepen alakul az osszerakas, es egyben jol mutat majd biztos, idomok milyenek lesznek?
Èn még bakra se raktam! Eddig mentem vele! De lehet itt lesz a vége sajnos! Kezd nyálka lenni! Most is esik! :(

Hol szereled.a.mocit? A szobában? Csak hogy parketta van alatta ugy látom! Bár a szemem nem.a régi már! :))
Ezt meg tegnap kaptam lencsevégre szlovénban. Komoly! Úgy 110, 120 körül szaggattak mind a ketten.
Köszi! Sikerült megoldani. Egyébként miszlikbe volt az egész motor, csak ahogy elkeztem összerakni ezt kifelejtettem.
Egyébként azt csináltam, h a központirugós felső csavarját kikaptam, aztán kiemeltem a hátulját alábakolva, és pont be tudtam játszani a felső csavart. Az volt a ludas.
Amúgy itt tartok:
Ui.: ez csak az én véleményem volt.
Szia! Másként nem igen megy fel a helyére,mivel a csavart is ki kell huzni hogy bemennyen! Ha meg ugy akarod berakni hogy helyen van szerintem nem fog menni mivel ott a lánc,a rugostag,meg a himba amivel rögzitve van a rugozás! Ha csak ugy akarod berakni hogy a csavart veszed ki szerintem szivás lesz mert elég nehéz lesz visszarakni! A teljes hátsò futoművet kell mozgatnod minden felé! Jobb ha kikapod a kereket,utánna meg a villát! Legalább megnézed meg bezsirozhatod a csapokat! Ugy is tele vannak szutyokkal!
Lehet, h nem lánckoptató a neve (sőt biztoshogy nem). Erre a gumimicsodára gondolok, ami az első lánckerék mögött rajta van a lengőkaron.
Sziasztok! Kis segítség kéne. A lánckoptatót csak akkor lehet feltenni, ha ki van véve a lengőkar, vagy van valami trükk?
pontosan annyit kell fizetni a visszajovetelert is mint amennyiert feladtad!
gondolom amelyk csomagon nincs rajta hogy törékeny azt 2 méter magasból dobják a futószalagra!
igen ha nem tudják kézbesitenni akkor visszahozák de a viszahozatalra is fizetni kel 1 keveset
Egyszer velünk is megszívták....

Küldtek egyszer dunsztos üvegbe epoxit, kötőanyagot meg üvegszálas paplant... Csak aki feladta nem írta rá, hogy törékeny.... A faszok valahol az út során eltörték valahogy a dobozba az műgyantás üveget... be volt bugyolálva újságba szivacsba.... de mégis. Hozza a postás, már messziről mondja valami nagyon büdös van benne.... Na, mondjuk apámmal a faszok eltörték biztos...
Hát megértük kibontani a csomagot is már, mert szanaszét folyt az egész és összeragasztott mindent.... Ez az, gratulálunk a postásnak...
Kérdezzük most ilyenkor mi van?
Azt mondja hogy-hogy mi van?
Hát összetörtétek a csomagot nem?
De hát nem volt rá írva, hogy törékeny....
Basszátok meg, attól még ha nincs ráírva, hogy törékeny, akkor dobálóztok vele, meg a kerék alá dobjátok vagy mi? kérdezte apám mérgesen...
Azt mondja ez már nem az ő felelősségük.
Hát kié bameg, nem rátok volt bízva, hogy szállítsátok le....
Vitatkoztak még pár percig, aztán elzavarta a postást.

Ilyet, biztos mikor a központi elosztóból kiosztják a megyei telepre, rakodáskor dobálóznak a csomagokkal kifelé a kamionból...
Ezekre bízni még egyszer valamit, lófaszt.
Elsőbbségivel, minden "extrával" feladott levelet, mely fontos iratokat tartalmazott és időre oda kellett volna érnie, azt se bírták másfél hét alatt célba juttatni.... Pedig 30 Km volt a távolság....

Erről ennyit... De legalább szagolták az autóban egy darabig a büdös műgyantát a melegbe....
Az lehet,de mire visszajön addigra kiszárad! A szaftos része nekik jut! :))
Ráfáznál te arra a rohadt narancsokra, meg kiwikre....
ha nem tudják kézbesíteni, akkor elvileg visszamegy a feladónak nem? Vagy nem így van? Bár most te sem kaptad vissza....
Legközelebb ha feladok valamit majd előbb szolok nekik,hogy csomagot fogok feladni 7nap mulva! Hátha majd igy hamarabb meglesz! Felkészülhetnek a hatalmas teher elszállitására! :) Egyszer tuti feladok valami kamu cimre egy csomit,de televágom narancsal meg kiwi-vel hagyrohadjon ott nekik! :))
az a lenyeg akkor ha meglett a csomag. sajna ez lassan alap hogy noszogatni kell a postat hogy csinaljon is vmit...
Meglett! :)
Na de azért nem értem,hogy miért kell utánna járkálni ahhoz hogy haladjon valahova a dolog! Jo hogy nem kell még plussz pénzt fizetni arra is,hogy egyik kocsibol áttegyék a másikba! Rádásul nem is értik minek izgul az ember a csomagja miatt?! Mintha olyan precizen menne minden náluk!
na mizu a csomagoddal? tudtak vmit alakitani a postan vegre?
Nincs mit!
Csak óvatosan...!
Ha esetleg valakit érdekel eladó Kisszékelyben 10.000 ft 06302228307