Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egészségedre!
Én valami jó vöröset innék hozzá.
100e
csirke ajándék!
én most vetem én csak továbüzletlem én nem is használom!
epp ilyenekre gondoltam bar ez lehet hogy tenyleg fenyezne a gepet ha belegondolok, arra akartak utalni hogyha ilyen korulmenyek kozott (ahol az allatok is kihalnak, szegeny kutya is szedeleg ) is uzemkepes (rugasra legalabb durrog) a gep akkor tenyleg jo vetel lehet vkinek mert nagyon megbizhato!
A csirke az más! Látod milyen szép kövér! :) Mint egy nagy szikla! :) na most vagy azért mert jo húsban van(volt),vagy már felpuffatt a napon! Sebaj! Sok ecettel elmegy!
Minek neked a csirke? Ékszeres tekNŐs, kell nem?
Igen,
megkímélt, rendszeresen karbantartott, nagy becsben tartott, keveset használt, szeretett, megkímélt, féltve őrzött (németjuhásszal).... bla-bla.
Mi az ára?
És a csirkének?
lehet benne vmi ilyen kepekkel nehez motort eladni sztem (bar biztos gondos gazdaja volt )
Az a tyúk, a német juhász ebédje volt...
ténleg még nem is figyeltem 1 tanyán fotozram az egyik haveromnál
a 2. kepen az egy doglott tyuk a hatterben a sarban?
sajnos ez igy van ahogy leirtad, draga mulatsag mas szinre festeni mint a forgalmiban leirt mi van benne amugy?
mert ha szurke esetleg akkor az eleg tag fogalom. :)
nekem annyi van benne hogy fekete.
elado 1 tuareg 50 4 sebeséges pöcre indul!
e-mail:czegledizsolt@freemail.hu
tel:06307316232
iigen... nekem is ez tetszik a legjobban, de ha ilyenre festem, akkor át kell írni a forgalmiba a színt, ami ugye nem kis költség... Míg ha olyanra festem, mint amit én linkeltem, akkor szinte semmibe nem kerül, mert festék van itthon, és ugye meg is tudjuk csinálni.. :D
ez egesz jol mutat pl
nekem annyira nem tetszik ez a szurke. bar ugye most is szurke. (ami ugyszint nem a kedvencem) bar akkor mar jobb ez amit linkeltel mint a gyari. :)

egyszer hirdettek itt az aproban egy sarga-szurke szinkombinacioval egyet, az egesz utos volt.

az tuti hogy nehez eldonteni az igazit, bar akarmelyiket is valasztod ha szepen meglesz fujva akkor mindenkepp szebb lesz mint a mostani tele serulesekkel ugye

ez az en velemenyem. mas az izlesunk, nem veletlen van nekem se fekete
Szerintem ennek jobb a szine! Régebbi szín lesz uj formában!
(na jó,csendben maradok)
Na most megint gondban vagyok a festéssel.. :D
A Pega-m még az előző tulajától kapott szép kis sérüléseket, amit szeretnék kijavítani, de tanulva a Tuaregem hibájából, gyári színt szeretnék rakatni... De mivel pontosan olyan színt úgysem tudok kikeverni, ezért szinte az összes elemet le kell fújnom újra.. (Alapból is szinte az összes sérült)
Mivel nekem ez a sima szürke nem annyira jön be, ezért gondolkoztam azon, hogy Gyári színt festek rá, de nem a sajátját.. :D Hanem a 2004-es Pega-ét.. (Természetesen gyári matricaszettel)

http://www.motofan.it/usate/ap...

Mit gondoltok? Ez nagy 'csalás' lenne? :D:D
Betéved ide egy idegen, hát mit gondol? Sírva menekül e sok hülyeség láttán.

Szétkefélnéd az összes ékszert és elfogyna.... na akkor te mennél a levesbe.... (levesteknős)
Jaaa... jo van he! :)) a kosár az! Csak az kimaratt! :)) Na de ki nem érti a lényeget?! :)

Remélem egyszer lehetek keknős! Bazi nagy óriás teknős! :)) Na gyertek kis ékszerek! Mutatok valamit amitől szétreped a páncélotok!
Wazze, te írtad, hogy műanyag.
Műanyag csapágy... :D

Leginkább az éjszaka leple által biztosított időszakot hasznosították...
ez ismeros. :D nekem napi kb 2 orat kefelnek a teknosok