epp ilyenekre gondoltam bar ez lehet hogy tenyleg fenyezne a gepet ha belegondolok, arra akartak utalni hogyha ilyen korulmenyek kozott (ahol az allatok is kihalnak, szegeny kutya is szedeleg ) is uzemkepes (rugasra legalabb durrog) a gep akkor tenyleg jo vetel lehet vkinek mert nagyon megbizhato!
A csirke az más! Látod milyen szép kövér! :) Mint egy nagy szikla! :) na most vagy azért mert jo húsban van(volt),vagy már felpuffatt a napon! Sebaj! Sok ecettel elmegy!
sajnos ez igy van ahogy leirtad, draga mulatsag mas szinre festeni mint a forgalmiban leirt mi van benne amugy?
mert ha szurke esetleg akkor az eleg tag fogalom. :)
nekem annyi van benne hogy fekete.
iigen... nekem is ez tetszik a legjobban, de ha ilyenre festem, akkor át kell írni a forgalmiba a színt, ami ugye nem kis költség... Míg ha olyanra festem, mint amit én linkeltem, akkor szinte semmibe nem kerül, mert festék van itthon, és ugye meg is tudjuk csinálni.. :D
nekem annyira nem tetszik ez a szurke. bar ugye most is szurke. (ami ugyszint nem a kedvencem) bar akkor mar jobb ez amit linkeltel mint a gyari. :)
egyszer hirdettek itt az aproban egy sarga-szurke szinkombinacioval egyet, az egesz utos volt.
az tuti hogy nehez eldonteni az igazit, bar akarmelyiket is valasztod ha szepen meglesz fujva akkor mindenkepp szebb lesz mint a mostani tele serulesekkel ugye
ez az en velemenyem. mas az izlesunk, nem veletlen van nekem se fekete
Na most megint gondban vagyok a festéssel.. :D
A Pega-m még az előző tulajától kapott szép kis sérüléseket, amit szeretnék kijavítani, de tanulva a Tuaregem hibájából, gyári színt szeretnék rakatni... De mivel pontosan olyan színt úgysem tudok kikeverni, ezért szinte az összes elemet le kell fújnom újra.. (Alapból is szinte az összes sérült)
Mivel nekem ez a sima szürke nem annyira jön be, ezért gondolkoztam azon, hogy Gyári színt festek rá, de nem a sajátját.. :D Hanem a 2004-es Pega-ét.. (Természetesen gyári matricaszettel)
Én valami jó vöröset innék hozzá.