Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Beteg....
Had jöjjön az a röhögni való. :)

Váltóolaj cserekor, derült fény egy + alátétre, a blokkban.
Kicsepegett aztán alánéztem, mondom ez hogy került oda? 14-es valami hézagoló acélalátét.... fasza. Azóta ott tanyázik a leeresztőcsavar mágnesénél.... Nem tudom, hogy mié lehet, de eddig nem jelentkezett a hiányának a jele, szerencsére.
Nekem még nem maradt ki sose semmi! Sőt kevés volt a csavar vagy az alátét amikor összeraktam! :)))

Még nincs kiégve! Halványodik szépen! Kezd sárgásan világitani! Még jo hogy az üresjelző burája zöld! Az legalább nem halványabb! :))

Dobok képet ide vagy mi a fityuszt! Legyen min röhögni! :))))
"Bár benne van vagy 18 éve! "

Na pont ezért hagyd a többit benne... csak amelyiknek kezd a búrája feketedni, azt cseréld ki legfeljebb.
Meg persze amelyik kiégett.... csak a nagy igyekezetbe nehogy elfelejtsd pont azt kicserélni. Akkor eszmélsz fel, óhh bazz, hát ezt neg elfelejtettem, de a cuccos már össze van rakva....
Volt már ilyenre példa, velem is megesett már, hogy kimaradt valami....
Micsoda? Megyek és veszek az LP-n! Valami papa csak árul valami sufnicuccot a 80-as évekből! :) Minőség-minöség! Az lenne a minőség ha kijönne az a.... foglalat! Na az minőség lenne! Bár benne van vagy 18 éve! :)))))
Én majd akkor jól kinevetlek, mikor az új izzó két nap múlva kiég.... ugye a minőség....
Igaz is! Jol mondja Imi! Azt is ki kell még mielőtt az is cumira vesz! Még világit egyenlőre! De ha már ugy is ki kell hámozni a cimbiket akkor az nehogy már kimaradjon! Remélem az kijön! Max ha szétbarbárkodom akkor valakinek pénz áll majd a házhoz mert ujat kell vennem! :))) kinek van? Csak hogy tudjam kit kell keresni majd! :)))))
Nem-nem.

Egyetlen tompított égett ki tavaly, a pályafutása alatt.
ha már itt tartunk valakinek égett már ki az üresjelző izzója?:D
Ki kell annak jönni! Nincs az behegesztve...
Akkor marad a hőlégfúvós kiolvasztós! Az meglazíttya a foglalatot ez biztos!
A kivitelezést, a fantáziádra bízom.
....rálépős... :)
Mondhatsz hülyeséget! Addig ugy is elhiszem mig neki nem kezdek! :)) max csuklasz ha nem ugy van! :)) mert fingom nincs melyik erőszak tipust alkalmazzam,a két lábbal rálélős és kézzel cimbálósat! Vagy a nekitérdelős kétt kézzel rángatós anyázós verziót!
Még soha. :))

Azt hiszem 4 wattos foglalat nélküli, de nembiztos. Nem tudom most, hülyeséget meg nem akarok mondani.
De az biztos, hogy húzni kell kifelé őket. Ilyen gumik vannak bedugva, beléjük megy a két vezeték. Ebből gondolom most, hogy foglalat nélküliek...
Tudod van az a bizonyos "híres" Orfűi szakasz.
Na az fasza hely, csak egy barom ne jöjjön szembe keresztbe a zsigulival, mert csatt lesz.
Vannak szép meglepi ívű, szűk kanyarok, stb.... :))

Meg ott a másik oldala, a sajnos halálos balesetről híres, Pécs-Mánfa szakasz. Itt csattant szembe egymással a két motoros.... Nem szép látvány, sok a fejfa és az emlékhely.... :(

Van még a Tv-toronyhoz felvezető út, az is faszás.

De a legjobb az Orfű felé vezető út.... meg ki Árpád-tetőre.
Mecsek rally-kat is itt rendezik, ezek a szakaszok benne vannak szinte mindig... :)

https://maps.google.hu/maps?sa...
Apropó! Cseréltél a müszerfaladban égőt? Milyen van benne? Probáltam egyszer cimbálgatni ott a vezetéket de nem jött ki semmi! De lehet a lábammal kell segiteni megtámasztani hogy engedjen a parancsnak! :)))))
Te kijársz a Mecsekbe? Vagy csak a lábát koptatod! :))
Ezt majd még meglátjuk.... :)
Messze?! Valamit valamiért! 3 cici megállóval itt is vagy! Vagy nem! :))
Jelenleg még használatban van. :)
Aztán az majd alakul, hogy fent tud-e maradni a helyén... :))