Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mátra... uhhh, de messze van az ide....
Na! Ha egy van az pont jo lenne nekem! :) Az uj lámpásodhoz ugy sem kell majd! :)))))))
Hehe... Gyertek erre! :) Itt van domb de dimb az nincs! A mátra 15 percre van! Bár sokminden nincs fent! Csak lufi,meg cukorka,meg hambi,meg sok-sok motor! :)) Ja meg utba esik Sástó is ahol megint sok moci van mindig! Egész nyáron! Kilátó is van,meg tavacska kacsákkal,meg halacskákkal! :)) nekem meg ez van közel! :)))))))))))
Ja-ja.
Kell egy kis lakatosmunka hozzájuk, (felfogatás) de az sosem akadály. :))

Lámparácsom csak egy van.
Az zsir! Ugy fog világitani,hogy azt hiszik UFÓ van a közelben! :)) Hopp! Nincs otthon elfekvőben egy lámpa rácsod? Valamelyik nap azt néztem mi a szaré van ott olyan nagy hézag a bura mellett,utánna esett le hogy rács volt rajta anno de törött volt igy kivágtam az enyészetnek! :))
Nem a lóf@szt nem áztam volna el...

Dimbes-dombos helyre... te sírsz, hogy az ország másik felére kellene menned a motorért.... hát nekem meg a dimb-dombért.
Vagy gyertek a Mecsekbe, legalább nekem közel lesz...
Ha motorral mentél volna,nem ázol el! :)) ment közben száradhattál volna! :)) én nem.áztam el! Pont jokor röffentettem a vasat! :)) Jövet-menet! :))

Jövőre megyek én is! :) Csak időben legyen meg a hely! Szeretnék vidit csinálni az uton ugyhogy valami dimbes-dombos hely kellene! :)))))
Relax.
Na ez olyan mint az enyém! Majdnem! Hogy lehet az hogy minden motor ami eladò mindig az ország másik végén van! Vagy kevés van belőle,vagy pont szar helyen lakok!
Én az esőt is utálom, főleg motoron...
Változatosság kedvéért, ma is megáztam....
Én reménykedek benne, hogy egy pár nap azért lesz...

Talit időben (bár idén is, jóval előtte megvolt) kell elkezdeni megszervezni, mindenki tegye az időpontra szabaddá magát, (meló, stb.)
Akarjon is jönni és tegyen meg érte mindent, hogy eljusson rá.
Sajna idén 2 ember kiesett műszaki hiba miatt, de ez benne van a pakliban.
Csabi meg lábát lógatta inkább...

Én meg addigra már az új első lámpákkal megyek.
Beindult a projekt, kerek Hella H4-esek, a régebben említett busz típusból. Átmérőbe nagyobbak egy picivel, de hál isten beférnek az idomba. Ezek már szépen fognak veretni az éjszakába....
Üdv. Van egy Aprilia Tuareg 50 em!
85.000 ft ért elvihető!
Elkezdtem felújítani,de félbe maradt a csinálgatás nem volt rá időm.
Szétszedés előtt 1 rugásra indult! Nem tagadom az autóm elromlott,a motort nem használom ezért most sűrgősen meg szeretnék tőle válni! Bár,nagyon szerettem
Jelenlegi állapotárol rakok fel pár képet!
Tel: 06306086443 vagy juhos94@gmail.com
Felsőgödön található a motor.
Köszi megpróbálom így.
elsővilla 8e vilabefogokal! bele felni gumval tárcsával tengejl együtt a szet 20e
van pár tuareg alkatrészem eladó!
olcsón! van rotax 123 blokk gyújtás és hengerszet nélkül 20e
tel:06307316232
e-mail:czegledizsolt@freemail.hu
ez a blokk rotax 127 a rawe felirat csak a poverszelepes hegereken van rajta!
Sziasztok.Segitséget szeretnék kérni.
Alacsonyabb forrdulatom power alatt nem húz ki rendesena motor poweren szépen megy, sztm sok anyagot kap ezen h tudok állítani?
Előre is köszi.Jah és van mégegy gondom, lezsivja az aksimat párnapig jó aztán leszívja és nagyon gyér a világitás 3 napja sakkozunk rajta de még semmi.
Az hogy esik még nem gond! :) Ne faggyon le! Addig meg még van idő! :)) Be se tolom a vasat a garázsba! Azzal is plussz 5perc motorozást nyerek! :)) Èn szeretem ezt az időt is!
hat azt nem mondom hogy iden lesz meg sok jo ido motorozni, mert en nem szamitok mar ra nagyon, de majd folytatjuk tavasszal. sot mar elkezdjuk a tali szervezeset is tavasszal siman.
Ez az október és eddig a november, motorozás tekintetében, igen rosszul alakult...
Ha jó idő volt egy-egy napra, akkor nem értem rá, ha ráértem akkor az idő volt rossz... szóval sok mindennek egybe kell esni, hogy létrejöjjön valami.
hat ez nem hangzott vmi biztatoan.
nekem szerencsere egesz jol alakult osszesegeben a szezon, lassacskan keszul a teli pihenore a Pega, de meg azert jarogatok vele hogy enyhe ido van.

remjuk a jovoev jobban sikerul.
Én szintén.

Áhh, esik az eső, vagy esik az eső, és fúj a szél....
Ilyen esős évszakot nem mostanában fogtam ki. Motorozás nulla....
Szia!
Nem tudom hogy a yamaha ezzel a blokkal szerelte-e a motorjait régen, de elég sok motorban van manapság AM-es blokk: Aprilia, Derbi, Keeway, Rieyu, Sherco, szerintem az ujjabb yamahákban is az van talán.
Szerintem ezek a blokkok olyan 9-11 Le között lehetnek.
Én előbb néznék egy kompressziót mielőtt karbit veszel rá! De az is lehet hogy karburálási problémája van a mocinak és azért gyenge!
Sziasztok! A fiam vett egy yamaha dt 50-es, amibe egy minarelli AM6-os blokk van beletéve.
1.Ez nem gyári ugye?
2.Mibe raktak gyárilag ilyet?
3.Mekkora lehet a teljesítménye?
4.Nem kellene inkább egy dellorto karbi rá, mert a régi mikuni van rajta, és szerintem erőtlen?