Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A2 kategba nem tudom,hogy most a 600as belefér-e
mert,35kW-ot nem haladhatja meg,és a kilónkénti 0.2kW teljesítmény sem.Na már most a gyári adatok szerint a motorkerékpár 45LE,ami 34.04kW,ami stimmel is,határértéken belül vagyok!Na,de a második kritériumot száraz,vagy "nedves" tömeggel kell számolni?A száraz az 148kg,annál az érték 0.23kW,de a 168kg-nál már 0.2026.Akkor most mivan?Amúgy az olaszoknál van olyan,hogy pl a gyári 35kW helyett a forgalmiban 33-34kW szerepel?
Egyébként nagyon jó gép a 350-es is.. Van is a fórumon egy ex tulajdonos.. gondolom majd holnap írni fog.. Én személy szerint ha már nagytestű Tuareget veszek, akkor 600-ast, de gondolom arra nem terjed ki a jogsi.. Kicsit lomhább ugye mint a 600-as, de szépen megy attól függetlenül.. Viszont ezt a behozatást nem javaslom.. nagyon sok szívás van a papíroztatással akkor is, ha minden külföldi papírod megvan hozzá.. Vannak itt MO-n is szép 350-esek.
A korlátozott kategória,akkor így írom!De ez most nem olyan fontos! :D
Már van is ilyen, hogy A2? Eddig még csak hírből hallottam, hogy lesz.. :D
Üdv!
Haveromnak A2-es jogsija van,és túra-enduró mocit akarna.Az Aprilia Tuareg Wind 350el szemezget.Szerintetek milyen?(Ausztriából,esetleg Olaszból akar behozni)
a váz külső oldalára kötegelőzd! majd az isom meg takarja
ngk br10eg
Hali
Érdekelne engem hogy milyen hőértékű gyújtógyertya lenne jó rotax 127 -es blokkba ? NGK gyertyában gondolkozom, javaslat?
Addig én is eljutottam, de hosszú a köteg és ha nem jó helyre rakom akkor kidörzsölődik és zárlatos lesz. De azért köszi.
szerintem
szeröntem az ülés alt a vázhoz házá kel kábelkötegelőzni!
Sziasztok 50es blokkokhoz eladóak az alábbi alkatrészek!
érd: 06 20 351 23 16
v.adam1992@citromail.hu
Helló!
Van egy aprilia etx-em 89-es évjáratú vázfestés után nem találom, hogy hol kell elvezetni a gyári kábelköteget a hátsó teleszkóp környékén. Megköszönném ha valaki tudna küldeni egy képet erről a részről. Az e-mail címem berki1990@freemail.hu. Előre is köszönöm.
Hello
Érdekelne de csak a lámpa kopletten fejidom nélkül.
bali4@citromail.hu
Bocsi a minöségért, és a kutyám is feléhajolt :), de a lényeg látszódik, ha érdekel eladó, árban megegyezünk a szállításra vonatkozó fenntartásaim erre a termékre is vonatkoznak!
*kérdezted
Már kérdeztem korábban is akkor valaki elsorolta, s a videód alatt is ki lett vesézve a téma!
Szia Komplett első fejidomom, lámpával van!
Sziasztok!

Bontásból maradt komplett kuplungom rv blokkos apriliákhoz! és további alkatrészek, de legfőbképp már csak a képen láthatóak!

kuplung 4000ft! ajánlott a személyes átvétel! Posta csak az utánvét dijának előre utalása esetén!
sziasztok ha valakit érdekel van ujszerü állapotú rotax 123 nicasilos henger asso verke dugóval. + fötengely, gyujtás, berugokar, váltókar, pneumatikus power szelep, kuplung, váltó, hengerfej stb... érd: yz450@freemail.hu
Ne csörögjön, ne füstöljön nagyon (melegen), power szelep nyisson és ne főzze el a vizet. (én ezekbe futottam bele amikor vettem a sajátomat. A csörgés főtengelycserét vont maga után, a füstölés szimmeringet, a powerrel ugyan nem volt gond, de a vízfőzés dzsuvás hűtő miatt volt.
Sziasztok!
Lehet,hogy egy Wind tulaja leszek hamarosan!Mik azok a dolgok,amikre feltétlen figyeljek oda
Ha valakit érdekel van eladó tuareg 125windem blokk híján majdnem mindene megvan. Van még sok eladó alkatrészem hozzá pl gyári rezó piros kerékagy új csaáágyakkal új hátsó féktárcsa stb.. elérhetőségem az adatlapomon.
email: marci.sinka@gmail.com
van pár akciós felnim és gumim vagy akár komplet kerekek is! 17"-21"-ig
azon kivül rengeteg tuareg alkatrészem is van olcsón! rotax 123 alkatrész is!
és rotax 127-hez is van 2 blokfelem
tel.06307316232
e-mail:czegledizsolt@freemail.hu