igen, köszönöm a válaszokat, közben volt szerelőnél a motor. Van neki szép új főfékhengere hátra, azóta blokkol a kerék, új féknyereg, betét.
kicseréltük a légszűrőt, szinte már szétmállott.
új olaj a váltóban, alig folyt ki, igen koros volt már.
lesz kilóméteróra is, csak a könyök kell még az óra alá.
Nyomta ki egy kicsit az olajos cuccot a powernál, meg a kipufogónál, az le lett szedve, új tömítés, azóta tiszta.
szóval lassan összeáll, sajnos a kuplung is megérett cserére, nagyon fenn fog, és elég kemény.
Mennyibe kerül kb a kuplung, hol lehet és milyet beszerezni?
A légszűrő csere után ha hirtelen lassítok, akkor hajlamos lefulladni, azt monja a srác, hogy be kell állítani a karburátort, most több levegőt kap... :)
szóval itt tartunk, de nekem a telekre kerül télre, nem tudok vele sokat foglalkozni tavaszig. de azért szeretném beindítani.
Szikra a régi autós módszer? önindító, gyertyakupak levesz, és közel tartva áthúz-e? és ott nézni, h van-e? vagy mi a módszer?
Nem tudok semmit a gépről, csak azt, h kb 91-es. mit tudtok róla mondani így kép alapján? miért ritka? mi ennek a különlegessége?
Nem értem ezt a Postát! Hova lesz a csomag! Mert valahol van! Vagy kinél van? De mit kezd vele ha másnàl van? Semmit! Mire használja?! Eladja? Kétlem! Kinek?! Kidobja szerintem! Nekünk meg nem kis kiadás ugye! Azért egyszer beszélgetnék egy olyan valakivel akinél nem az ő csomagja van!
Ha olyan helyről rendelsz.... ahol azért több a nép, mint a maunikaa mennyi eeez kááttűűű? Hun az ertyéel kááttűűűnn? Teee berényii mikki, a kurvaaa anyáááád, te mocskos gyárek...
Na ott van GLS, ahol fel lehet adni a cuccost...
igen, köszönöm a válaszokat, közben volt szerelőnél a motor. Van neki szép új főfékhengere hátra, azóta blokkol a kerék, új féknyereg, betét.
kicseréltük a légszűrőt, szinte már szétmállott.
új olaj a váltóban, alig folyt ki, igen koros volt már.
lesz kilóméteróra is, csak a könyök kell még az óra alá.
Nyomta ki egy kicsit az olajos cuccot a powernál, meg a kipufogónál, az le lett szedve, új tömítés, azóta tiszta.
szóval lassan összeáll, sajnos a kuplung is megérett cserére, nagyon fenn fog, és elég kemény.
Mennyibe kerül kb a kuplung, hol lehet és milyet beszerezni?
A légszűrő csere után ha hirtelen lassítok, akkor hajlamos lefulladni, azt monja a srác, hogy be kell állítani a karburátort, most több levegőt kap... :)
szóval itt tartunk, de nekem a telekre kerül télre, nem tudok vele sokat foglalkozni tavaszig. de azért szeretném beindítani.
Szikra a régi autós módszer? önindító, gyertyakupak levesz, és közel tartva áthúz-e? és ott nézni, h van-e? vagy mi a módszer?
Nem tudok semmit a gépről, csak azt, h kb 91-es. mit tudtok róla mondani így kép alapján? miért ritka? mi ennek a különlegessége?