Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocs, nem tenyeréről, hanem kézfejéről.
Miért nem mondtad a rendőrnek,
"Gratulálok, most fényezhetem újra az egész rendszert, mert rásült a tenyeréről a bőr"

Szerintem nem azt mondta volna, hogy füstölj tovább....
Legalább szedte volna le a kezefejéről a bőrt!
Hehe...
Mondani kellett volna neki?! Hihi...
Mondtam hogy van a vázon is,meg az ülésem alatt! De azt ne kérje hogy szedjem le! :))
ennyi esze van hogy hozzányúl a kipufogóhoz meg is érdemli, nagy iq bajnokok..
Reggel megállitottak az egyenruhások! :)

-Hány köbcenti? kérdezik
-Mondom.50!
-Tényleg? Hol van rajta! kérdezik
-A vázon,meg a blokkon! De ami a blokkon van az le van kopva félig,ugyhogy a hengerfej tetején van egy öntési méret a baloldalon fent!
Erre benyul a rezó meg a hengerfej közé! Na mondom ezt nem kellett volna szerintem! Ugy megégette a rezó a kezefejét ahogy kell! :)) Mondom nem érzi hogy forró?
-Azt mondja: nem arra figyelt!
-Mondom : fasza!
-Hümmögött egyet és azt mondta: füstöljek tovább de a lámpát meg kapcsoljam fel! :)))
Megaludtam!
Akkor igy már értem miért eladó! Fura szint adott neki a volt tulaj! Milyen henger van rajta?

Jövőre sivatagi túra lesz! Teszek is a táskáimba sok szőlőlevet! Ha megerjed még jól jöhet! :))) Mert hát kell a folyadék! Gondolom a homokbuckák mögül csak nem ugrik ki valami egyenruhás,hogy ÁJJ! GÉPJÀRMŰ ELLENŐRZÉS! Max kirabolnak! Na de mit vesznek el? A keverék benyát?
Jó látni hogy pörög a fórum Jövőre hol lesz a topiktali?
amugy tökéletes nagyon jol huz evel a kis tuning hegerrel
azért adom el mert nem nagyon csipem a cros-t
nekem 1 yamaha tzr 125 4fl van azt épitgetem mert estek vel 1 most épitem rá 1 aprilia sport pro fejidomot oldaidomot!
használtam tegnap meg ma max 1-2 órát!
amúgy van hozzá fejidom is!
Komoly, hogy ez az öregebb kiadás abból amit beraktál...

Valahogy ezek közül, (döglött tyúk, véznaujjú maki, raptor) még mindig a németjuhásszal találkoznék inkább az udvarban (sajáttal), és a teknősökkel a szobában.
itt nincs olyan hogy égse

okés
Hehehehehehehe.......
Még ilyen hogyhijjákokat! Csoda hogy a gyerek fél a sötétben mikor ilyenek mászkálnak! Inkább találkozzam egy Raptorral a kertben mint valami ilyenekkel a szobában!
Ez meg a véreb faterja!
Szia
Még nem sajna mert sok a meló
ez komoly kis dog
EZT NÉZZÉTEK! Ez meg mi a SZAR akar lenni? Házőrzőnek kicsit vad! Még én sem mernék haza menni!
Csak viccelődünk! Ugy is olyan szutyok idő van most! A hangulat legyen egy kicsit jobb legalább! De bocs ha bántó volt!
100papir. Hát kicsit kevesebbre gondoltam! Nem is használtad? Valami gondja van neki? Miért adod el? Felesleges vagy neked kicsi és nem jött be?!
nem kell rogton mellreszivni a dolgot, amugy meg te magad irtad hogy az a kep az elozo tulajnal van. vagy megse?
ott a pont
Nyugi, ne vedd magadra.
A te előtted lévő gazdáról van szó! (én legalábbis) Azt írtad, hogy a tanyasié még a kép, szóval... nyugi.
Kétszer írtam a megkíméltet, szóval nagyon megkímélt. Kihagyhatatlan üzlet.
erre inkább nem írok semmit mert utána csak sértődés lesz a vége!