Én főtengelyt még nem cseréltem a blokkban, így nem tudom, hogy pontosan hogyan is néz ki a 123-masé.. Ezt csak úgy találtam neten és azt írja, hogy ez 123-ba való.
Mert nekem ez a féle blokkom van nem poweros,nem rawe hengeres,és amit kültél linket olyan az enyém is ami bene volt, csak nincs az a fogas rész a tengely végén vagy aszt lelehet húzni?
Csak azért mert egy rotax 127-ben vetem 2x főtengelyt és nem ment bele a forgatyús házban állítólag ez a főtengely volt benne a bal oldali és amit vetem 2x-is az pedig a jobb oldali!
Akkor elmondom neked, hogy mivel ezek nem mai gépek, és akkor még nem voltak ezek a leszabályzások, ezért nem vagy köteles betartani ezeket annyira mint ahogy a törvény gondolja.. Nekem is 14KW-s Tuaregem volt a forgalmiban.. Az összes igazoltatásból egyszer merült fel ez, hogy kicsit erősebb mint amennyi elő van írva, de akkor is elhesegették a rendőrök is a gondolatot is, hogy ezért bsztassanak.. Nem tudnak mit tenni ellene.. Egyébként meg az, hogy hány kg van beleírva a forgalmiba az az első forgalmi íráskor hasraütésszerűen történik.. Az én Tuaregem forgalmijában 150kg volt szárazon.. Imié azt hiszem 130kg vagy több.. már nem emlékszem.. De Teljesen ugyan az az évjárat, idomok, mindent.. Tehát akár ebbe sem feltétlenül tudnának belekötni..
az ürest, de szerintem ezt a kutya nem nézi, nem fog elkezdeni számolni a rendőr mikor igazoltat( néhány alany még ezt is simán szarul számolná na de az más tészta). Amúgy nekem a1 van és már 3 éve motorozok, hogy a forgalmiban 14 kw van,de még a kutya nem zaklatott érte
gyulnek meg a kilometerek a tuaregbe?
A 127-es főtengely meg, az a leköszörült sonkájú.
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Keress valami rendes bontót aki 127-es főtengelyt ad..
link
attila.hunter@gmail.com vagy 06705655856
Van egy tuareg 350 bontásra minden alkatrésze eladó
Ha valakit érdekel hívjon vagy írjon.
lucky.exp.peter@gmail.com
06706005816
CDI- 5000Ft
fesszabályzó- 3000Ft
malossi légszűrő- 3000Ft
carbon tükör- 2000Ft
komplett kuplung rv blokkhoz- 5000Ft
IRIS lánc alig használt: 3000Ft(+első lánckerekek több db igény szerint)
kipufogó rendszerek, derbi sendához, aprilia rshez, rieju rs1hez.....
06 20 351 23 16
v.adam1992@citromail.hu
POSTAI CSOMAGKÜLDÉS csak a postaköltség előre utalása esetén!