Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És köszönöm... egyre jobban megy... a motorozás is, meg a gép is.

A rendőrökhöz van friss sztorim.
Egy régi motoros barátom mondta, hogy minden rendőr lerázható valahogy, egyedül a motorosrendőrökkel nem érdemes vitatkozni...
hát...
két hete szombaton, kicsit bizonytalanul még, de határozottan megálltam Szentendrén a Lidl előtti lámpánál. Szépen röfög alapjáraton, amikor beáll mellém két motoros rendőr. Csak az tűnt fel, hogy mellém álltak, oldalra nézek, rámnéz a felém lévő, biccent. Én is biccentek. Egyszercsak odaszól, halálos nyugalommal, hogy "...azé' majd egy rendszámot pattints fel rá..." egy szót sem szóltam, (nem tudtam volna amúgy sem) csak bólintottam, és visszafordultam előre. Vártam, hogy mi lesz, de semmi újabb kommunikáció, eltelt 10 másodperc, majd szépen lassan elindultak a közben zöldre váltó lámpánál. Én meg szintén, és sikerült nem lefulladnom... :D
Máig nem értem hogy tudtam ennyire fapofával reagálni...
:)

teker szépen, megy az önindító, csak nem röffen be. Előtte nem volt semmi gond.
Hol van a relé? Az a szürke fémházac cucc felül, az ülés alatt? amibe 3 vezeték megy?
Üdv! Először is Ddv köztünk. :)
Nagyon szép Tuareged van.. Büszke lehetsz rá. :)

Mit értesz azon, hogy nem indul? Csak teker és teker, vagy az önindító sem teker?
Nekem mosás után az a probléma fordult elő sokszor a Tuaregemnél, hogy beázott a relé, és mindig szét kellett szedni megtisztogatni bellülről is, utána pöcc-röff..
Sziasztok!

van egy kis gondom...
múlt hét végén lemostam a motort, és utána nem indult el.
az összes elektronika megy, működik, nem halványabb, de nem indul.
mit lehet ilyenkor tenni?
azóta egy hetet állt, a hétvégén megint kimegyek hozzá, mihez nyúljak elsőre?

az akksit leszedtem, feltöltöttem, mivel készüljek?

PS.
mingyá' teszek fel képet a gépről... :)
Dolgozik itt valaki a Postánál?
Hogy a retkes ló gyennyes faszában létezik az,hogy feladok egy csomagot,és nem érkezik meg 4nap alatt sem?! Akkor mondja azt hogy vigyem el én! 70km egy köpésre van! De ami meg benne volt azt nem tudom pótolni,meg a pénzem is benne állt az alkatrészben! Na most a méreg benne van a fejemben! Ha holnap a posta nem tudja megmondani hol van akkor biztos valakit felképelek!
Akkor reggel menny tankolni is! Nehogy csak elmenny motorozni vissza meg nem! :))
Alapjárat muszáj ugye,mert csak meg kell állni néha! A nyél meg azért van,mert egyszerűen kezelhetetlenné válik mikor kap egy kis benzint! Egyszerűen elszabadulnak a ménesek és csak húznak és húznak....
A te motorodon csak alapjárat van, meg teljes terhelés?

Háhhá, szabad leszek a hétvégén... csak én, a motor és kevés benzin a tankjába...
Akkor én nyertem! :)) én vagyok a nagyfogyasztó! Kicsi a motor,nagy az igény! :))
Nem értem! Ennyit dobna ha városban csak 3.-ban járok nyélen?

300km-t még akkor se mentem el egy tankal ha valamiért toltam éppen! :)
Na de tavaszra kap uj membránt és remélem változik a helyzet! :) Mert most olyann gatya benne,hogy nem fényrés van a lapka alatt,hanem ugy nyitva vannak mint egy 2 szárnyú ablak szellőztetéskor!

NemesG! Lesz-e mocizás a hétvégén? Mert lassan elérik a gumid rajta! :) Ne melòzz már annyit mindig! :)
Én talikor teleöntöttem, (még mindig nem tudom pontosan mennyi fér bele, de legyen 20 liter) és a 320 km, ami a talikor ment bele, oda-vissza, azt leszámítva vegyesen ment még (terep-országút) 90 km-t, egy tankkal.
Ez kb. 5L/100 Km.
te aztán nem aprózod el nekem 17 liter minimum 300 kmre elég..
10 litykó / 180km kb az még jo,ha az én 17 lityim/ max 250km-t visz el! De ha csak papásan tologatom! Pedig volt hogy 4.5-tel eljártam! Igaz csak egyszer!
sajna a Pega se visz le 300at egy tankkal. legalabbis az enyem nem mert tartalekig epp 12 liter benya megy bele. 10liter fogyasnal jelez a szintjelzo hogy keves, ilyenkor tankolok kb ahogy tudok... es 10 literrel kb 180at megyek altalaban.
Eladó aprilia tuareg fejidom!
ár 4000Ft, pici alku beleférhet!
postai csomagküldés, csakis a postaköltség előre utalása esetén!

v.adam1992@citromail.hu
06203512316
tetszik az otlet a tavaszi es az augusztusi talirol
és május 1 ?
Na akkor a hely kell csak ugy tűnik! :)) Egy a lényeg,benzinkut legyen arra mert az enyém nem megy el 300km-t nyélen! Jo ha 150-et kibir!
Vagy pót tankot kell preparálnom rá mint az UAZ-ban van!
Én amondó vagyok, hogy lehet ebből 2 találkozó is egy évben.. :D 1 tavasszal és egy ugyan úgy aug 20-án.. az egy biztos pont amikor biztos mindenki szabad.. Nekem meg nagyon jó szülinapi ajándék, hogy Apriliákkal lehetek körülvéve.. :D
Hu.... Tavasszal lesz?! Akkor gyorsan kell kikupálni a vasat! :)
A Vasárnap nekem is jó!
Hát sokszor megfogtak már de ilyen még nem volt! Azért a fiatalok valamennyire toppon vannak de az idősebbek már nem ugye! :)
Egyszer megbüntettek 3000-re! Megállit hogy gyorsan mentem,elismerem?! Mondom el! Jo.akkor 1000Ft lesz! Jó igy? Mondom maguknak biztosan jo! Na erre azt mondja,na gunyolodjak mert találhat mást is ha keveslem! Mondom az kizárt! Egy Trabin minden jo! :) Erre olyan mákom volt,hogy a bal.első égő ki volt baszódva! Na! Mondja a rend őre! Láttya?! Máris 3000 lesz! :))))))
Ez még a 90-es évek közepén volt mikor meglett a jogsim! Van pár sztori ami mókás az biztos! :))))
reszemrol okes a vasarnap dolog. csak legyen meg elore legalabb 1 honappal hogy beirassam elore melohelyen a beosztasba hogy ki is adjak
es kell vmi hely is.
ossze kellene irni majd hogy ki honnan jon pontosan. fellokom terkepre es az alapjan neznenk vmi nagyjaboli koztes pontot. :D
Hát tavaly ugye könnyű dolgunk volt, mert Aug 20-át tűztük ki amikorra tudtuk, hogy senki nem megy dolgozni ugye.. :D De mivel tavasszal nagyon nincs ilyen nap, ezért gondolom valami vasárnapot kellene belőni. :)
az meg jo kerdes, de lesz
ez komoly
nem biztos hogy kibirtam volna beszolas nelkul

Hülyék ezek, mint egy marok szárított bolha...

Mielőtt indultam volna mondani kellett volna,hogy : -Mi ez a rohatt bűz?! Mintha valami égett kutya szaga lenne!

De ilyet! Még nem láttam hogy valaki is a henger tetejét tapogatta volna hogy megnézze(kitapogassa) az öntés betűit meg a számokat! A fegyver mellé adhatnának nekik egy kis tükröt is mint a fogorvosoknak van!