Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elado cuccok tuareghez:

rotax 123hoz minden van jelenleg! gyujtas. henger. feszszab, trafo, fotengely. stb...
kerekek. fekszettek. idomok. fektarcsa. gyujtaskapcsolo. km kihajtas. kuplungbowden. benzincsap. 28 es 34es karbi., bendix, teleszkopok, stb..

kepek izelitoek:

erd: attila.hunter@gmail.com vagy 06705655856
van kihajtasom ha kell, attila.hunter@gmail.com irj es megbeszeljuk a reszleteket.
125ös rotax 127v blokk
123
rotax 125-hoz van az ára 2e
tel:06307316232
milyen blokkba kellene? nekem van.
halló van valakinek főtengely -re fogaskereke?ami a kuplung-al érintkezik az kelllene nekem!az enyém kicsit megkopott!
Szijasztok, 50es tuareghez keresek használható RV 4 es váltót, ha van valakinek kérem jelezze!
geri112@freestart.hu
ha a dupla kerek lampa van benne neked akor nekem van 4 is.:D kompletten.
van arrow vegdobom is esetleg.
Hello
Érdeklődnék hogy van-e valakinek elfekvőbe Aprilia ETX Tuareg 125 höz első lámpa komplett vagy bura, és kipufogó végdob(gyári).
Örülnék mindkettőnek
Jéé... ez majdnem én vagyok! De nem! :) nahát.... :)
nekem van sok alkatrészem ha kel
Én vettem egy blokkhibásat 20e-ért, már 120e-nél járok és még közelében se vagyok a gyári állapotnak.Ha saját használatra akarod akkor csináld, de eladásra nem javaslom.
Helló.Nincs valakinek esetleg eladó hátsó lánckerék il lánc 50s aprilia tuareghez? itt az emailom itt írj ha lehet: tecktonik12@citromail.hu
tel:06307316232
ment a -email
Aprilia Tuareg 125ccm-eshez keresek fekete színű három kábeles gyújtó trafót, ha valakinek van légyszi dobjatok egy üzit az axeltgsi@gmail.com e-mail címre árral postaköltséggel. THX.
Aprilia Tuareg-hez keresek fekete színű gyújtó trafót, ha valakinek van légyszi dobjatok egy üzit az axeltgsi@gmail.com e-mail címre árral postaköltséggel. THX
Meg dumálhatjuk!
06307423741 ez volna a számom
sjanika@vipmail.hu
Face Sorbán János
Remélem meg felel és valahol elérsz
Köszi a választ, fel fogom keresni őket.
Szia. Ha érdekel tudok gyári bontottat illetve tuning membránt is. Hibátlan állapotuak. Erd:patvaros87@gmail.com
06303207630

Udv
A részlettel nem lenne gond, de addig nem adnám oda a motort, amíg nincs kifizetve. A mai világban ne bízhatunk senkiben.
nekem rengeteg alkatrész van a tuareghez! tel.06307316232
Igazából ha jó neked részletbe akkor dobok rá többet is
Sziasztok. Ért itt valaki a gyújtás bekötéséhez? (Wind 125). Az a problémám, hogy a gyújtáskapcsolóm ki van iktatva, peig működő képes, így vettem a motort. Állandóan gyújtáson van, és indítható. Tudnom kellene, hogy melyik vezetéknek hova kell menni. Tákolva van pár helyen a kábellköteg.