Én vettem egy blokkhibásat 20e-ért, már 120e-nél járok és még közelében se vagyok a gyári állapotnak.Ha saját használatra akarod akkor csináld, de eladásra nem javaslom.
Aprilia Tuareg 125ccm-eshez keresek fekete színű három kábeles gyújtó trafót, ha valakinek van légyszi dobjatok egy üzit az axeltgsi@gmail.com e-mail címre árral postaköltséggel. THX.
Aprilia Tuareg-hez keresek fekete színű gyújtó trafót, ha valakinek van légyszi dobjatok egy üzit az axeltgsi@gmail.com e-mail címre árral postaköltséggel. THX
Sziasztok. Ért itt valaki a gyújtás bekötéséhez? (Wind 125). Az a problémám, hogy a gyújtáskapcsolóm ki van iktatva, peig működő képes, így vettem a motort. Állandóan gyújtáson van, és indítható. Tudnom kellene, hogy melyik vezetéknek hova kell menni. Tákolva van pár helyen a kábellköteg.
rotax 123hoz minden van jelenleg! gyujtas. henger. feszszab, trafo, fotengely. stb...
kerekek. fekszettek. idomok. fektarcsa. gyujtaskapcsolo. km kihajtas. kuplungbowden. benzincsap. 28 es 34es karbi., bendix, teleszkopok, stb..
kepek izelitoek:
erd: attila.hunter@gmail.com vagy 06705655856