Üdv: Érdeklődenék hogy mijen tipusú ez a bokk?Szürke! rotax 127 vagy mi? mert vetem hozá egy 127-es főtengelyt és nem megy bele a forgatyúsházban de ami bene volt az egészmásab!a háromszög alakú az!
üdv valaki nem tudja honnan szerezhetnék occsóért 125 tuaregre membrán lapot? illetve nekem most nem zár rendesen ,és ez okozhatja hogy nincs alapjáratom ? nagyfordulat után simán vissza fujja a gözt a karbin! és az ereje se az igazi se nem pörög ki néha a közelébe ér de nagyon szaggatotan jut el odáig 5.6.-ba már csak tempó tartó ereje van ! a lehetséges öszes karbi beálitást intéztem már rajta vagy 8 x gyujtásomal semmi gond ! úgy hogy most kap egy ujj membránt ha ugyse leszedem a hengert hátha vállas-vagy bajos, kb fél éve lett furatva ujj dugó gyürüt kapott, ha ugyse akkor szimering cserét is kap! volt már valakinek ien ?nagyon idegesitt a dolog ! van valakinek ötlete?
Az enyémben 19 000 km van gyári állapotú minden működik rajta,nekem ez ellőtt Yamaha XT 350-es volt de az jóval mérgesebb volt mint a Tuareg csak sajnos elkellet adnom és most ilyet tudtam venni de lehet hogy eladom és veszek XT. Ha valakit érdekelne akkor teszek fel képet.
nagyon korrektek, en leirtam nekik az elkepzelesemet, 2 nap utan kuldtek sablont mit terveztek a mocimra az elkepzelesbol, meg mintakepet.. tetszett mondtam ok akkor legyen. elutaltam a penzt es masnapra itt volt a matrica.jo minosegu nagyon, jol fel lehetett ragasztani, egyszoval nagyon elegedett vagyok vele
batran ajanlom oket.
Hát 33LE-től ne várjunk csodát! Cserébe viszont keveset fogyaszt. Az enyémben óra szerint 64e km van és bontatlannak néz ki a blokkja. Végseb pedig 145 alattam.
Papír nélküli, 140e. De eladom mert nekem picit kicsi(exc 520 racing után). Nagyon szép állapotú, mindene működik, de majd egy gyűrűcsere hamarosan esedékes lesz szerintem. Szóval hamarosan eladó lesz 140-ért.
Gondolom csere nem érdekel
http://aprod.hu/hirdetes/april...:
Amint meg találom a dolgokat írok és küldöm
ezek az eddig is meglevo cuccok
az uj cuccokbol egyedul 1 karbi es a plusz futomu megy a piacra .
a rezot el tudod kuldeni majd akkor ahogy beszeltuk?
meg ha meglesed hogy maradt e meg vmi. a powervezerlo elektronika nincs meg meg sajna. :(
Már most árulod?
erd: attila.hunter@gmail.com vagy 06705655856
Tuareg eladva
Persze azért még nem adom fel mert egy jó 350-es majd érdekel
nagyon korrektek, en leirtam nekik az elkepzelesemet, 2 nap utan kuldtek sablont mit terveztek a mocimra az elkepzelesbol, meg mintakepet.. tetszett mondtam ok akkor legyen. elutaltam a penzt es masnapra itt volt a matrica.jo minosegu nagyon, jol fel lehetett ragasztani, egyszoval nagyon elegedett vagyok vele
batran ajanlom oket.
Mert mennyit eszik a te Pegasod?
Egyedi matricat hol csinaltattal? En is szeretnek egyet mar jo ideje.
ha valakit érdekel eladó tuareg blokk nélkül.