Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ilyen volt elotte. szurka betettel az idomon es szurke sarvedovel hatul, most tiszta fekete oldalidomok es fekete sarvedo.
a lenyeg az volt hogy nyomta a doboztarto konzol az idomokat es alakitani kellett kicsit (ki kellett vagni az idomokbol egy 2 centi szeles kb 12 cm hosszu reszt, de nem is latszik ha nem mondom :D ) es a gyari fenyueket nem akartam faragni ezert vettem 3 idomot ami csuma gyari fekete mint nekem is a tank nagy resze ugye...es azokat szabtam at, de jol sikerult. csak ezeken nem volt matrica igy nagyon snasz volt... es fel kelett dobni kicsit igy csinaltattam egyedi matricat ra, de sztem is jo lett nagyon

kep a regi fenyerol (amit barmikor visszateszek mert itt vannak a szekrenyben az idomok )
Igazából én nem látok sok különbséget, max a hátsó matricádon.. :D De nagyon szép így ahogy most van. :D:D
Dellorto PHSB36ps KArbi eladó nekem 160-as polinihez volt ha érdekel valakit irjon
kicsit alakitottam a fenyezesen, a regi fekete szurke hatso idomok helyett feketek lettek es kaptak uj matricakat (melyert kulon koszonet a GeorgeDesign-nak )
nekem tetszik a vegeredmeny. (de meg tervben van a legszurohazat takaro idomresz karbonozasa)
rem nem csak az en pegamba mennek a kilometerek
Végül is megoldható már csak az a kérdés mennyire éri meg a dolog
Mert azért 400 oda vissza
Ha meg tudjuk beszélni az úti költséget elviszem
mezőberény, békés megye

de holnap radcsorgok ha ok es egyeztetjuk a reszleteket akkor.
Szarul nem jársz elhiheted
Pontosítani kéne hova kell vinni ?
oksa, ha meg tudod oldani a fuvarozast (aran megalkudunk ) akkor erdekelne a dolog mindenkepp!akar igy kep nelkul is ramondom igy a plusz cuccokal hogy vevo vagyok az egeszre.
Oké küldök képet de arra kicsit várnod kell hétvégéig mert csak este tudnék képeket csinálni az meg nem igazán adja vissza
Mint írta egy komplet blokk amit max fúrni kell egy komlet eleje meg nem is tudom még nagyábol minden ami ahoz kell,hogy össze rakja az ember
A komlet eleje az áll a komlet kerékböl,két teló fékel stb
Igazábol ha nem viszi el senki télen meg csinálom és eladom új állapotban kb 200 ezer
akkor lehet belole meg vmi. :)
kuldjel mar par kepet rola meg egy kis leirast hogy akkor mit is adsz meg hozza pluszba alkatresznek.
attila.hunter@gmail.com cimre, meglesem utana megdumaljuk akkor.de komolyan erdekelne a dolog!
Valaki ötlet miért eszi a motorom a gyertyákat? már 2db-ot vettem bele nem tudom mi lehet a gond kiveszem kicsit megtakaritom jár 2 percig és leáll durran egy kicsit és kész pedig ngk b10eg volt benne utánna raktam bele b10egv-t
Ha gondolod nem gond hívj fel és meg dumáljuk
engem erdekelne csak 200 kmre vagyes nem tudok szallitani
Sziasztok
eladó egy tuareg wind blokk jó van rajta mit csinálni adok egy sapka alkatrészt meg egy tartalék blokkot ára alku nélkül 70 ezredes
Ez az ajánlat még tart egy darabig pl tavaszig
(de ha nem reagáltok lehet meg csinálom)
Alkatrészenként nem eladó!
06307423741 ezen elértek!
Szia sztem se kell 160-as henger nekem az van fent nem nagy durranás pedig még meg is van reszelve( de ez az én véleményem ). Probáld meg faszán felfuvokázni meg beállitani és zsír lessz a motor.
Ne szomorkodj.. Van ilyen.. :D Az Én Pegasom is legalább 2-3l-el többet eszik mint bármelyik társa.. :D
Egyébként légszűrőcserével, karbi és kiröffrendszer tisztítással valamivel csökkenthető ez az érték..
(Bár én már a kiröffrendszeren kívül mindent megpróbáltam, de nem sok eredménnyel.. :D)
Sziasztok. Úgy látom nem csak az én Tuaregem eszik sokat, kicsit megdöbbentem azon, hogy öt liter benzinnel alig motorozok pár órát. A teljesítménnyel nincs probléma, könnyedén eléri a 130 km/h tempót, csak az étvágya szokatlan számomra.
Ezt ismerem , már több külföldi fórumon futottam össze eme masina mesterével, hát mivel olasz a mestere így nem olyan nehéz így felújítania
Hmm... Nem rossz.. Nem rossz... :D:D
ez
ugyanazon illető keze munkája:D meglehet hogy remegve ülnék fel rá :D
hébe hóba látni egy-két gyönyörű magyar példányt is, de sajnos szutyok motorból meglehetősen több fellelhető

link
Csak egy dolgot mondanék: Nem magyar.. :D
Egyébként tényleg nagyon harap a gép :)
Hiányzik ez a hang.. :)
ritkán látni ilyen igényes felujítást

link
a normális olyan 5-6 liter körül megáll, nem kell 160as henger inkább karburáld be megfelelően
Hello!
Az a 8-9 elég soknak tűnik.. Nekem csak 6-7-et evett.. Bár mondjuk én nem is nagyon húztam neki.. :)
Mennyire pörgeted a Kicsit?
Az én motorom viszont nem ment 110-et mert kicsit más áttételt használtam, mint a gyári, hogy könnyedén vegye a lapot a túrákon 2 személlyel és megpakolva is.

Nem tudom, hogy milyen hatással lenne a motorodra a 160-as henger. Valamivel biztos, hogy erősebb lenne, de lehet, hogy még egy kicsit többet enne..

De ha gondolod, akkor nekem van egy 160-as hengerem olcsóba. :D