Jut eszembe! A karbidat belőtted faszára? Anno mintha mondtad volna hogy nem megyrendesen!
A teleszkopjaim kész vannak! A hátsó rugósat nem tudom kinek találták ki,de 2 óra kellett hogy visszarakjam bele a lengéscsillapitot! A tököm leszakatt mire helyre raktam bele a biztosito alátétet! De felujjitottuk,igy nem kellett venni másikat! Maratt egy kis benyára lovetta! :)
Micsodaa....! Fénykorában 105-öt is mentem vele sik uton! Na azt a lelket kellene valahogy visszahozni bele! 85-90 körül igy is ment de az nem a régi forma! Lehet kár volt anno kipucolni a rezot! Onnantol egyre lassabb lett! Na de majd most összerakjuk faszányosan! Gergőt hátha megfogom vele az első 10m-en!
az enyem ilyen ezek eredeti olasz aprilia oldaldobozok, gyarilag lehetett megvenni a pegakhoz. de mocskos ritka, nem is tudok most nagyon eladot magyarban, ha van neha akkor 50-80 kozott adjak..
kipuffnal csak vegdobot cserelesz vagy rezot is? 2t-nek a rezo a lelke a kipufogonal ugye. de hatha lesz akkor vmi merheto javulas osszesegeben. azt kivanom hogy tenyleg jobb legyen.
de azert azt nehez lesz elerni hogy lepest tartson egy 125sel
A kurva de jó színe van! Na ez bejön! Ennek is nagy lapát van a kézvédő helyén! :)) Lehetne kicsit kisebb ugy jobban mutatna! :) De nagyon jo szine van!
A dugó is uj lesz! A kipuffom is más lesz! Nagyobbakat kap,a karbim az már igy is 19-es a 14helyett! :)) Max cserélek rajta fogaskereket még! De nagyjábol ennyi! Csak egy kis plussz kell semmi más! Hátha beválna! Fel kell vennem a lépést legalább NemesG-vel! Nehogy már (tulságosan) lepiríccson egy 125-ös! :))
ezzel az azonnali veltozassal kisse szkeptikus vagyok en is
oszinten szolva csodalkoznek ha tenylegesen jelentos valtozast ernel el a membranlap vastagsaganak varialasaval egy szeria 50es mocinal.
ahhoz hogy jelentos valtozas legyen mast is varialni kellene, kipuffogo es karbi legalabb meg..
onmagaban nem lesz sokkal jobb szivasod mas membrannal ha ugyanaz a karbi es kipuff marad.. attol ugyanannyi anyag jut be es ugyanolyan nyomason tud tavozni kb.
ujonnan aszem mar 7 korul beszerezheto, rengeteg szinben van es lenyegeben barmilyen motorra felteheted. :) sokat dob a megjelenesen es nem mellesleg meg egy kis szelet is fog.
a gyari az jobban fogja a szelet mivel nagyobb es zartabb ugye, de lenyegesen alakrombolo is
Elvileg azt irja: "....a változtatás bármely formája azonnal érezhető lesz a motor teljesitménye avagy sebessége növekedésében..." Ha ez beválna akkor a 0.3-as lapokat 0.4-re cserélném!
Hopp! Na még egy! A hátsó villádnak mennyi a szélessége ahol be van fogatva a vázba? Ahol a csap van! Kellene az a méret! Megméred nekem ha kimész a motorhoz kicsit nosztalgiázni a jo időről?! :)) Köszke!
Van benne valami. A rugalmassága határozza meg. A vastagsággal változik... elvileg.
De érezhető lesz-e az legfeljebb padon mérhető... szerintem, annyira minimális.
Azt olvastam a membránokrol hogy ha vékonyabbat rakok akkor erősebb lesz mert gyorsabb lesz a feltöltése alacsonyabb tartományban ami magasabban nem változik! Ha vastagabbat rakok,akkor kicsit lomhább lesz,viszont egyenletesebb lesz a feltöltése magasabb fordulaton is igy jobban fog menni végben! ?
akarsz vmi dobozt esetleg te is a gepre?