már bocsi hogy kötekszem de mi különbség lenne a két szár között amit te állítasz mert én szerintem tök egyformák működési szempontból( egy párat már szimeringeztem meg olajcseréltem ) ;
Teleszkóp témához érdekességképpen, az enyém is most lett szimeringezve, és bevallom őszintén elvittem hozzáértőhöz, mert nem igazán értek hozzá gányolás meg nem az én műfajom, na de a lényeg, a gyerek ismerte a tipust, és azt mondta, hogy át van alakítva, mind2 szár rugós, és olajos. Az előtörténetét nem tudom, de a lényeg szerintem kurvafasza futóműve van
telo teljes hossza :47cm
álitható a keménysége!
fölcső csavar hejének a szélesége 35mm furata:10,5mm
alsó csavar heje szélesége:36mm furata:10mm
itt a kép
Mivel ugye a fordított telonál nem ugyan az a szerepe mind a 2 szárnak, elég nagy stabilitás vesztest okozhat, ha esetlegesen az egyik szárban kevés az olaj..
Van erre valami leírás, h mennyi kell 1 szárba?
Üdv köztünk. :)
Külsőre nagyon szép paripának tűnik.. Remélem bellül is olyan...:) Ha így van, akkor van egy ' rossz' hírem... A kö etkező motorod is Aprilia lesz.. :D
ha jol remlik bagoert hirdettek ezt a motor mostanaban.
elso ranezesre jo vetelnek tunik, udv koztunk a forumon.
600ashoz nem tul sok alkatresz van sajnos.
elso korben en megkerdeznem Gerecsemotor-t. nekik eleg sok cuccuk van, hatha.
Sziasztok!
Egy hete vettem egy 89-es tuareg 600 Wind-et.
Örülök hogy találtam jól működő fórumot.
Keresek gyári kipufogót mert az enyémnek túl nagy a hangja és az asszony fél tőle, . Szerintem kibelezték a dobot.
Kérem ha valaki tud segíteni, eladót, tanácsot stb...
Nagyon köszönöm!
Annyi lehet talán, hogy vastagabb a szára a fordítottnak, de nembiztos nem tudom. Ezért lehet kissé stabilabb.
De mint tudjuk, hogy a fordítottnak nem azonos a szerepe a két szárnak, ezért lehet mégse stabilabb annyival, mint a hagyományos. Ezért nem éreztél különbséget vagy csak minimálisat.
A hagyományosnak, mindkét szára viseli a terhet és csillapít is.
én mentem mind a 2 vilás motoral nem vetem észre köztük külömbséget max 1 kicsit! szerintem már csak azért is beleteszi 1 -2 ember mert akkor ujabbank tünik!
Hát igen.. Karakteresebb a gyári fénnyel és most már nekem is jobban tetszik úgy, de kegyetlen sok javítanivaló lett volna az idomokon.. valahol teljesen szét volt szedve a matrica is rajta.. Meg hát akkor még a Darkosabb korszakomat éltem, és így 'vagányabbnak tűnt' :D Egyébként volt ez már minden színű.. Volt Grafit-Fekete, Világosszürke-Grafit.. stb.. 2x vagy 3x lett újrafújva.. Ha már úgysem gyári szín volt és sok festék volt itthon akkor már úgyis mind1. :D
Most lehet a fordított a divat egy ideje, de ha ingyen adnának kompletten, csak be kellene szerelni, akkor se cserélném le a hagyományost.
De kinek a pap, kinek a paplan ugye.... :D
álitható a keménysége!
fölcső csavar hejének a szélesége 35mm furata:10,5mm
alsó csavar heje szélesége:36mm furata:10mm
itt a kép
amugy a telo keménységét az olaj sürüségével tudod álitani!
Van erre valami leírás, h mennyi kell 1 szárba?
Külsőre nagyon szép paripának tűnik.. Remélem bellül is olyan...:) Ha így van, akkor van egy ' rossz' hírem... A kö etkező motorod is Aprilia lesz.. :D
elso ranezesre jo vetelnek tunik, udv koztunk a forumon.
600ashoz nem tul sok alkatresz van sajnos.
elso korben en megkerdeznem Gerecsemotor-t. nekik eleg sok cuccuk van, hatha.
a telen majd csak kesz lesz tavaszig
Egy hete vettem egy 89-es tuareg 600 Wind-et.
Örülök hogy találtam jól működő fórumot.
Keresek gyári kipufogót mert az enyémnek túl nagy a hangja és az asszony fél tőle, . Szerintem kibelezték a dobot.
Kérem ha valaki tud segíteni, eladót, tanácsot stb...
Nagyon köszönöm!
De mint tudjuk, hogy a fordítottnak nem azonos a szerepe a két szárnak, ezért lehet mégse stabilabb annyival, mint a hagyományos. Ezért nem éreztél különbséget vagy csak minimálisat.
A hagyományosnak, mindkét szára viseli a terhet és csillapít is.
Na mind egy, mára telókból ennyi elég. :D
Jó éjt emberek, holnap korán kell kelni.
Egyébként egy jól megválasztott szín, lehet sokkal jobb mint a gyári.
Gyári fénybe is azért csináltak egy-két elbaszott összeállítást....
huzd meg a csavarokat és nem fog ingadizni!
De kinek a pap, kinek a paplan ugye.... :D