Ha már itt tartunk.. Pegába mennyi olaj kell (/villa)?
Úgy érzem, mintha néha kicsit meginogna az eleje... Bár nem láttam sehol sem folyást, de lehet, hogy újratöltöm mind a 2-t.. hátha az a baja..
Mondtad is már, meg szerintem is, gyári fényezéssel a legjobb.
Látom csúsztak vele, ki kellett volna javítani és úgy hagyni. Karakteresebb a gép a gyári fénnyel, ellenben a te grafitszűrke vagy nemtudom pontosan, milyen színű volt, de valami olyasmi színnel. Nem mondom, hogy csúnya, mert akkor neked biztos az tetszett, de.... :D
lehet, hogy lehet, viszont én nem ajánlom.. Nagyon szépen néz ki, meg lehet, hogy valamivel jobb az úttartás is, (ezt nem tudom) de ez sokkal előbb elkezd folyatni mint a normál teleszkóp, mivel itt csak a szimering fogja meg az olajat.. Ha az alsó szárad elkopott, akkor már vehetsz bele akármilyen szimeringet.. :D
Arról szerintem biztos, hogy nincs képem, de én alapból azzal a kis tárcsával vettem még annó.. és akkor még a gyári első sárvédő volt rajta.. szóval valszeg az volt a gyárija.. :D
(Így nézett ki amikor hazahoztam)
Vigyázz, vigyázz.
Lehet, hogy speciel a 2. képen egy 125-ös pegából származik a cucc, de viszont ez eredetileg (300mm-es tárcsa, jobbra szerelve) a Tuaregbe jelent meg először.
Ha tudsz mutatni egy képet, a blokk/hátsóvilla csavarról, megmondom gyárilag milyen volt a tiéd.
Valószínűnek tartom, hogy valamivel komolyabb lengéscsillapítót szereltek a 350-es gépbe, mint a 125-ösbe, de semmi sem kizárt.. :D
Először én is azt hittem, hogy ugyan az az első villa van a Pegámban, mint a Tuaregemben volt, aztán rájöttem, hogy ez azért már kicsit vastagabb.. :D
Az ember ott spórol, ahol tud! Ettől független, kell majd még néhány cucc a gyári állapothoz, de sztem már csak jövőre. Ha kerékre áll a paripa, akkor kerülök vele párat, de az esztétika a télre marad!
Megvan már, miért nem jön szét a blokk. Rafinált akartam lenni, hogy csak a bal oldalt bontom le, és fent hagytam a lendkereket, mert nem volt lehúzóm, de az alatt is van egy csavar, amit nem vettem észre. Rendeltem lehúzót, úgyhogy folyt.köv. ha megjön. Még jó, hogy nem voltam barbár!
Úgy érzem, mintha néha kicsit meginogna az eleje... Bár nem láttam sehol sem folyást, de lehet, hogy újratöltöm mind a 2-t.. hátha az a baja..