Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem van sok alkatrészem tuareghez 06307316232
ja és ha szét akarod hizni a tul oldalt vannk csavarok! és a gyujtás felöli oldalt hagyd a váltót!
de ha érdekel én szoktam szerelést válalni!
tel:06307316232
sajna ismeros, a tali ota mentem osszesen vagy 130 km-t. :S

most az 'uj' csap szivat hogy eltomodik vhogy neha.
de majd az lesz hogy a 2bol csinalok 1et. a regi az patyolat tiszta de nem tomit, az ujabb tomit de koszos belul sztem... atteszem a tomitos reszeit a regibe es rem ugy okes lesz...
1 ebbe nincs kiegyenlitő tengely!
2 az a juk azt szolgálja hogy ott jut be a váltóba az olaj
3 nem kel leszedni a lemezt mivel az csak 1 merevités!
nekem van féknyergem az ára 3e
Jaaaa. :D

Nincs még.... idő sincs rá.... még motorozni se. :(

Az a csap, csak nem akar jó lenni....? Bűvöld meg, mert mindig venni egy másikat havonta, az nem valami jó üzlet. ;-)
olvasni olvasom a forumot csak hozzaszolni mar lusta vagyok sokszor este mikor hazaerek melobol. :)

es van mar vmi fejlemeny lampa ugyben?

en mar megint a benzincsappal kuzdok...eddig engedett...most meg neha egy csepp se folyik belole es leall a motor a puszta kozepen....
Helló első
Szia. A féknyereg első, vagy hátsó? Ha hátsó akkor érdekelne. Köszi.
maradék alkatrészeim eladók
Nem ártana. :)

Már akartalak keresni, úgy eltűntél a tali óta.... :D
feltetelezem a fenykepezes utan levetted a fogaskerekeket a fotengely kuplung feloli oldalarol.
az ureg masik oldalaban van a valtodobnak a helye. :) majd latod ha szethuzod.

amugy hivhatsz mar majd ha gondolod, meglestem a cuccokat. :)

a blokk meg azert nem jon szet konnyen mert a csapagyak fogjak ossze. altalaban a fotengelycsapagy adja meg magat nehezen.
hazilag legtobben a befesziteses modszert alkalmazzak ahogy te is kezdted :D , csak ugyelj hogy ne sertsd meg a tomitofeluletet es osszerakas elott vizpapirral vegig kell csiszolni hogy sima legyen majd..
Itt az újabb feladvány: miden csavart kiszedtem, mégsem akarnak a blokkfelek szétjönni. Hátul közé tudok ékelni csavarhúzót, de eröltetni nem akarom. Van valami trükk, vagy legyek bátrabb?
Rotax 127-es blokkot nem láttam még szétkapva.. Teljesen más, mint a 123, de annyit mondhatok, hogy Balance tengelyt ne keress benne, mert nincs.. :D
Jó reggelt mindenkinek!
Folytatódjék a vesszőfutás Rotax 127 fronton.
1. Ezen a blokkon melyik a kiegyenlítő tengely, és hogy van rajta a jelölés?
2. A váltókar tengelytől balra alul lévő üreg mi célt szolgál?
3. A szürke acéllemezt (amit 5 csavar fog) el kell-e távolítani a blokkfelek széthúzásához?

Szabad a gazda!
Szia!
küldenél egy telefon számot,érdekelne Tuareg rally 125ös alkarész!Üdv:Márkus Laci
ok, fennt vagyok mar amugy
Kíváncsi vagyok, milyen fénye lesz a halogén izzóval, mert az enyémben semmiféle izzó nincs most (hogy is lenne egy ilyen gondos előző tulaj után!) de és mindenképp meg akarom tartani a dupla lámpát elöl.
Köszi, kell, annyit megér. Telefonon hívlak majd, mert még korán van.
na akkor csak lesz vmi feny is az ejszakaban. :)
hello

nekem van ha kell. 1500 ft.
Sziasztok!
Sokasodnak a bajok. Nincs valakinek rotax 127-es kuplung belsője? Az enyém egyik "oszlopa" ki van törve a helyéről, félek, hogy csúszna a kuplungom
Egyelőre megállt.
Pécsen nem volt Ba20d foglalatú halogén izzó, a "nagy izzó boltban".
Rendelnem kell netről.: http://www.egumotors.hu/133-iz...

De közben apróért vettem egy komplett első idomzatot, plexivel és a szögletes fajta lámpával.
Sötétben kipróbáltam akksiról, klasszisokkal jobban világít mint a két kerek lámpa. Aztán csak egy 35 wattos égővel produkálja ezt, amit a másik kettővel sem.
Szereltek ilyen szögletes lámpával is gyárilag tuareget. Furcsa egy kinézete van azoknak, de megszokás kérdése....

Ha nem jön be a halogén izzó, akkor már csak ez a szögletes lámpa marad. Nekem se tetszik vele, de hát jobb a hatásfoka.
Annyi azért mellette szól, hogy gyári és nem sufni tuning lenne az átalakítás....
Lámpaprojekt hogy halad?