Értem.
Bal lábtartóra, bal lábbal rálép és miközben fogja a vállad, a jobb lábát átteszi az ülés fölött és már rá is ült.
Így még nem volt gond alacsony termetű leányzókkal. Avval inkább, hogy fél motortól....
:) Kicsit öregecskedő, de ez nem tántorít el. Az már egy kissé igen hogy tegnap megroppant az egyik gyertyamenet így nagy sebességgel keresek valakit aki helicoil vagy hasonló megoldással hengerfej leszedése nélkül ki tudja javítani :)
szép estét mindenkinek valaki meg tudná mondani nekem,hogy tuareg 600 wind olaj mennyisége 2L ha jól tudom ennél a típusnál is egy a váltó kenése esetleg a kuplung keményedését okozhatja-e az olaj minősége vagy nem lényeges.esetleg milyen olajat célszerű beleönteni a mociba hogy jo legyen nekem is és neki is
Ha olyan nagy motoros, akkor biztos elenged.
Majd egyeztessük a dolgot, ha úgy van, hogy erre felé jársz.
Aztán, ha félúton futunk össze az se gond, legalább megyek én is egy jót.
Azt tudom, azért írtam, hogy nehéz lesz. :D
De dekompresszorral is megvan a technikája, hogy kell. Más különben bokatörés a vége... :D
Netán, ha erre hoz majd az utad, (baranya megye) akkor beugorhatnál hozzám a nagy géppel, vagy egy előre megbeszélt helyen is összefuthatnánk. Megvizslatnám a 600-ast, ha szabad.
dekompresszor nélkül lehetetlen berúgni egyszer próbáltam lesújtó érzés volt hiába a simsonos múlt visza vág bovdent megoldottam 1500 pénz után gyártva azonnal az önindítóm még gatya mert rossz gyenge az aksim azt holnap tudom cserélni de utána rettenetesbe kapcsolok túrazsák,sátor, hálózsák irány bele az országba
Van a közeledbe motorosbolt? Viszed magaddal a bowdent és kerestek olyat, ami stimmel. Vagy beírod keresőbe, hol csinálnak bowdent minta alapján.
Deko nélkül az önindító nem tekeri be?
Berugót már meg se kérdezem, mert azt deko nélkül nehéz lesz....
sziasztok ma letekertem végre 200 as távot kíváncsi voltam mennyire fáradok el a gépen csodálatos volt mintha a fotelből keltem volna fel.csak egy szomorkás pillanata volt elszakadt a dekompresszor bovdenem esetleg valaki tud megoldást egy 600-as tuareg ilyen jelegű javításával kapcsolatban.
Bal lábtartóra, bal lábbal rálép és miközben fogja a vállad, a jobb lábát átteszi az ülés fölött és már rá is ült.
Így még nem volt gond alacsony termetű leányzókkal. Avval inkább, hogy fél motortól....