Nem lesz otthon 2 motor! Az egyik.mindig uton lesz mikor mész valahova! Télen meg észre sem veszi hogy otthon vannak a gépek! :-)Nekem is volt 3! Mondtam az asszonynak hogy vész esetére tarom őket! :-D
Semmi gond :) A gáz hogy az utódja megvan, a srác tartja is egy ideig, a pénz is megvan rá, csak asszony kikötése volt hogy nem lehet itthon 2 motor. Ezért amennyiért eladom, az talált pénz, Az utód úgyis fogja követni :)
Én ezt az előbb leírtam hasonlóképp, de végül nem küldtem el.
A lényeg, hogy főleg ha az ember másik motort akar venni, a legmagasabb árért kellene túladni az adott motoron, kategórián belül.
Nem kellene bagóért túladni, csak azért, hogy végre el legyen adva.
Ki kell várni a megfelelő vevőt!
Az ilyen 90-et adok érte emberek meg elzavarni a halál f....ára.
Na de, én sem akartam közbeszólni az ügyben, azért nem küldtem be az előbbit a teljes tartalommal....
Ne haragudj hogy beleszólok,de azért ne add olcson csak hogy elvigyék! Aki beleszeret ugy is megveszi ha drágább akkor is! Aki meg nem szeret bele az meg huzzon a picsába,mert ugy is rossz gazdája lenne! Na ezt jol kimondtam! :-)
Nem szolok közbe többet! :-)
Elviekben a nyakán a kormány alatt! Meg az ülés alatt van egy cimke a vázon hogy hol meg mikor meg hanyadik meg ilyesmi! Legalább is nekem ott van ilyen papír!
Szia. Nekem Tuareg Wind 125 -ös van, de a nagy szárazság miatt, felénk a földutakon olyan por van, hogy képtelenség motorozni rajta. Pedig jók a gumik , de így is csúszkál a motor.
Csinálok ha elhoztam.
A pénz megvan hozzá, csak addig nincs engedélyezve az elhozatal ameddig itt van a tuareg. (ami ma spec először a történelmében szarban hagyott a cégben. Beindult, aztán lepörgött. Némi várakozás után be beindult de ha ráhúztam megállt. Vissza garázs, karbit szétszedtem, kiretkeltem, ugyanaz. Be berobban majd megáll. Kompresszió rendben. Gyertyát kiszedtem, az rondán szét volt köpve és nem tudtam rendesen megpucolni sem. Szerintem túlszivattam :( Holnap majd kocsival megyek be és viszek pót gyertyát. Bár megfordult a fejemben hogy retek benzint kaptam a kúton és melegen elfogyasztotta de hidegen már nem szereti :(
ma sikerült megtennem hatalmas 60 km-et hietetlen élmény volt. a tank fémből van előző gazdija megbillentette és az olaj beöntő felől egy kicsit rogyott,de negatív kalapáccsal segítünk rajta na meg a hátsó villára ráeresztette a fékolajat ezek kivételével elég jól egyben van aprilis
Ja-ja! Sövényesbe! :-D
Valami gyilkos szömörce van az ut mellett végig! Bazi nagy tüskékkel! Akkora mint egy zsákvarrotű! Lehet abbol gyártyák a fogpiszkálót is! :-D :-D
A börtönöket körbevennék ilyennel nem kellene annyi szögesdrót az biztos! :-D :-D :-D
Pöcsköszörű! :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Ez jó! :-D
Èn ilyet nem veszek magamra! :-)
Fosóhomok az egész domboldal itt! Lehet benne csapatni! Már ha birsz! :-D
A lényeg, hogy főleg ha az ember másik motort akar venni, a legmagasabb árért kellene túladni az adott motoron, kategórián belül.
Nem kellene bagóért túladni, csak azért, hogy végre el legyen adva.
Ki kell várni a megfelelő vevőt!
Az ilyen 90-et adok érte emberek meg elzavarni a halál f....ára.
Na de, én sem akartam közbeszólni az ügyben, azért nem küldtem be az előbbit a teljes tartalommal....
Nem szolok közbe többet! :-)
Már letoltam az árát 120-140-re csak hogy kitisztuljon a helye :)
Sajnos tudomásul kell venni hogy véget ért a szezon. :(
Jelentkező volt azóta?
Na majd, ha meglesz.
Lehet, hogy sok lett a benya hirtelen...
A pénz megvan hozzá, csak addig nincs engedélyezve az elhozatal ameddig itt van a tuareg. (ami ma spec először a történelmében szarban hagyott a cégben. Beindult, aztán lepörgött. Némi várakozás után be beindult de ha ráhúztam megállt. Vissza garázs, karbit szétszedtem, kiretkeltem, ugyanaz. Be berobban majd megáll. Kompresszió rendben. Gyertyát kiszedtem, az rondán szét volt köpve és nem tudtam rendesen megpucolni sem. Szerintem túlszivattam :( Holnap majd kocsival megyek be és viszek pót gyertyát. Bár megfordult a fejemben hogy retek benzint kaptam a kúton és melegen elfogyasztotta de hidegen már nem szereti :(
De jó lenne egy olyan gép nekem is....
Valami gyilkos szömörce van az ut mellett végig! Bazi nagy tüskékkel! Akkora mint egy zsákvarrotű! Lehet abbol gyártyák a fogpiszkálót is! :-D :-D
A börtönöket körbevennék ilyennel nem kellene annyi szögesdrót az biztos! :-D :-D :-D
Ez jó! :-D
Èn ilyet nem veszek magamra! :-)
Fosóhomok az egész domboldal itt! Lehet benne csapatni! Már ha birsz! :-D