őőő, 100-nál volt 6500, ha jól rémlik. Valahol 7000 felet picivel a 110.
Majd valamikor jövőhéten esetleg tudok pontosabb adatokkal szolgálni.
Akkor megyek egy nagyobb karikát és a főúton megfigyelem a fordulat/kmh adatokat.
De hellyel közzel lesz pontos, elvileg a közúti sebességmérőkkel stimmel az óra. Majd addigra szerzek egy GPS-t is és akkor tuti lesz az infó.
Nálunk valamelyik nap jól elbújtak a sünök a főút melletti boltnál. Persze az út tök egyenes ami a falu mellett elmegy, a rendőrkocsi takarva, a bokor mellé meg kitéve a háromlábú. Igaz itt volt több halálos baleset is mert a kamionok a lejtőn nem lassítanak, 40 tonnával végigszáguldanak 80-al a falun és ha valaki netán betartja előtte a sebességet (volt rá példa, Hiradóban is volt) abba meg szépen beleszalad..
De azt már azért pofátlanságnak tartom hogy civil kocsival beállnak a kapubejáróba (amíg az ottlakók éppen dolgoznak) és onnan mérnek :) ja különben a tipusra, színre u. az mint az ismerősömé aki ott lakik. Na ez már nem balasetmegelőzés, hanem pénzbeszedés! Na már nem akartam belemenni, de ha már a téma előkerült leírtam a véleményem
Ki tudja mi az az apróság amit variáltak a digók. Lehet észre se vesszük, csak akkor ha egymás mellett volna a két darab... mint délelőtt is írtam ezt.
Majd lecserélem ott a képeket, mert azóta már új az üléshuzat!
Ez biz különbözik.
Akkor nekem nem csak a dob eggyel régebbi, de a rezó is. :(
Lehet egyformák, de lehet hogy mégse.
Na egy ilyen dob kellene nekem is.
Én két hónapig fostam, mikor jön levél. Átmentem vagy 2-3 piroson kocsival. DE hogy.... 50-el haladok, mögöttem közel még egy autó.
Én is azt hittem átférek a sárgába, meg ő is.
10 méter volt vissza a lámpáig átváltott pirosra. Bele nem satuztam, mert akkor hátulról belém jön az a fazon...
Tényleg nem akar kopni. Ezen se kopott még szinte semmit, a 12-13ezer km alatt, amióta rajta van.
Tapadás... száraz aszfalton gázrántásra egyszer majdnem kicsúszott alólam a motor.... egyébként fasza.
Lekopott már róla rég :D Ahhoz képest hogy a kategóriájában a legolcsóbb egész jó. kopni nem is akar szinte, viszont a tapadása lehetne jobb is. Az előző heidenau volt és az inkább terep gumi volt mint utcai, de az jobban tapadt.
Valami gebasz van ott... Jah nincs multid, a két sárágra kellene rámérni.
Akkor marad a műszerész haverod.
Egy dologra megkérhetnélek?
Le olvasnád nekem a rezódon lévő számsort?
Ha fent a helyén van akkor a külső felén találod, a függőleges szakaszba, bár a tank takarja...
Nekem DGM 41666 S. A dobra is ez van írva nekem. Csak az a gáz, hogy a dob meg ETX-é....
Lényegében az összes lehetőséget megpórbáltam hátha lesz valami eredmény, de mindenhogyan merült az akksi. Igaz 4000-től valamennyire világított a lámpa mindkét fesszabályzóval,de alapjárat környékén egyik sem csinált semmit. Szóval most lényegében úgy működik a motor mintha dinamó lenne rajta.. csak akkor van világítás, mikor nagy gázon mész :D
Na sikerült nagynehezen működésre bírni a fesszabályzót multiméter nélkül, mindenhogy kötögettem már a végén és alapjárat fölött valamivel ki is aludt a töltésjelő DE így is merül az akksi akármit csinálok vele, mentem pár km-t mondom hátha feltölti az akksit de semmi. járattam kicsit félgázon, világítás nélkül, kicsit feltöltötte, és mikor rákapcsoltam a tompítottat szinte egyből le is szippantotta. a korábbi fesszabályzónak annyi előnye volt hogy világítás nélkül annyira töltötte fel az akksit hogy az index menjen, meg a műszerfalon világítsanak a visszajelzők.. szóval mégsem fesszab a hibája pedig az elektrotechnikus haverom azt javasolta.. de hát mindegy jövő héten megy a műszerészhez aztán legalább nincs az hogy talán ez meg az a baja. Itt van nálam május óta a motor és még mindig nincs rendes világításom :@ de a segítségeteket értékelem!
őőő, 100-nál volt 6500, ha jól rémlik. Valahol 7000 felet picivel a 110.
Majd valamikor jövőhéten esetleg tudok pontosabb adatokkal szolgálni.
Akkor megyek egy nagyobb karikát és a főúton megfigyelem a fordulat/kmh adatokat.
De hellyel közzel lesz pontos, elvileg a közúti sebességmérőkkel stimmel az óra. Majd addigra szerzek egy GPS-t is és akkor tuti lesz az infó.