Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na, mégis Teszkó parkoló....

Mi úgyis Dél felől jövünk, akkor bevárhatnánk egymást valahol földváron. Aztán Újvárosig, ketten tovább... Keltsünk már valami gyülekezési formát...
Ez végre jó hír. OK a csap.
De fékkel vigyázni, kolega tudna mesélni.... TuaregRV. :)

Nem szeretem az ilyen "furcsa" erőre kapásokat úgy a semmiből...
Egy öreg mondogatta, akkor kap utoljára erőre, mikor kiakarja lehelni a lelkét..... Reméljük a tiéddel nem lesz gond.

Én meg azon izgulok, hogy kész lesz-e az ülés.... ha nem akkor gond van.
Húúúú, mint ha a tanáromat hallanám.

Egyébként igazad van, de tudod a köznyelv előbb volt mint a szak, és sokan nem értik a szakot, akkor csak a köz marad. De tényleg igazad van!
Már írtam hogy megyek
Hu ez a 3 motor? az nem tul sok gyerünk gyerünk jönni ! Nem aprilias jön tán?
fejidomom megvan lámpával 5e
plexi nicns meg már sajnos
blokk rotax 123 van gyújtás és henger szett nélkül 30e tökéletes a főtengej meg minden része!
E-mailben írj és megbeszéljük a részleteket.
Köszi
jocy921@citromail.hu
A következőn ott leszek!
Ezt? Áá.... Mire minden meg lesz az a jövőhét közepe! Hogy a fékolaj rágja meg a festést rajta!
Megvan még a blokk? Érdekelne Gyújtás és henger nélkül.
Mennyiért adod? Ja és a fejidom plexi is jó lenne, ha megvan.
Eddig ennyi biztos, amennyit leírtam.. Gondolom te nem tudod összerakni a gépet hétfőig.. :/ Pedig jöhetnél.. :)
Hol tart a létszám?
Na akkor ki is jönne el innen? (Kikre várjunk/számíthatunk a találkozón? :)
Gondolom Attilahunter, Nemesg és Odyspin. Ti biztos, hogy ott lesztek.. :)
További jelentkezőket várunk.. :)
Imi?
Kiraktam fb-re is, hátha jön valaki más is.. :D:D
Szerintem ez tökéletes lesz.. :) Csak nem lesz tele a tesco parkoló.. :D:D Aki meg talán egy pár percet késik, annak meg csak feltűnik a pár db Pegaso és Tuareg. :D
korbelestem a varost hirtelen es tekintettel arra hogy nem akarok kovalyogni sokat elsore es sztem mas se igy kineztem a Tesco parkolot.egyszeru a megkozelitese-el se lehet teveszteni.
feltetelezem hogy mindenki vagy autopalyan vagy inkabb foutvonalon jon vmerrol.igy minden esetben belebotlik a korforgalomba a varos szelen ahol bekanyarodhat a varosba, s azon az uton lesz rogton bal kez fele a tesco...

de ha vkinek van jobb otlete ne tartsa magaban
APRILIA MOTORostalalkozo!

Helyszín: 2400 Dunaújváros Aranyvölgyi út 6. (gyülekezes a Tesco parkoloban)

Időpont: 2012 Augusztus 20.
Gyülekezes: 10:00

Program: fakultativ

(segitseg a navigalashoz )
Na mostmar így a talihoz közeledvén mondjatok egy pontos cimet vagy koordinátát.
Önindító szabadonfutó görgők, és szabadonfutó felület felújítás:
06308557633
nekem szerencsere lecsorgott a villan es nem cseszte ossze a mocit.
es a fek is fogot amugy egesz jol, nem volt erezheto hogy gond van vele, csak mikor megalltam pislogtam....:S de egy kis szervizeles utan voltam meg 1 kort es utana mar nem volt semmi gond vele. (ilyenek a 10eves gepek... )
Akkor megusztad! Én pont ezért fogtam zakót! Csak a karmantyum engedte el az olajat amit szétcsapott a hátsó gumin!
jo hir a csapom ismet mukodokepes es csak akkor folyik mikor kell es ott ahol kell.
a hatso fekkel viszont volt nemi problematikam a delutani tesztkoron. mikor megalltam csepeget a fekolaj a lengovillarol....csoppet engedett a legtelenitocsavar.. de szerencsere van itthon bontott cucc aztan tudtam attenni egy jo allapotut es ismet jo a fek is.

eleg nagy mokolason vagyok tul vegre. a motor vegre ismet uzemkepes, bar kisse furcsalom a hangjat vmiert.stabilan indul es jar, jol megy ugyhogy elm okes az utra. talan kisse jobban is megy mert vmivel kevesebbet forog ugyanolyan tempon mint korabban.
Bocsi ha beleszólok de ha áramot mér akkor Ampert fog kapni nem 20-60 Voltot tehát váltakozó feszültségre kell kapcsolni mert a végén megsüti a multimétert és akkor kap feszültséget. Áram feszültség két különböző.
Már bocs hogy osztom az észt csak én minden nap ezekkel dolgozom
Nekem egyszer elment a szikra! Hipp-hopp! Elszakadt a gyujtástekercsnél a test ami az alaplapra van forrasztva! De megcsinálták! Az még ma is jó! Igaz nincs amit vonszoljon,de működik!
Ja meg kell lenni egy zöldnek, majd elfelejtettem.

Akkor, mindegyiken áramot kell mérjél, úgy 20-60 volt között. (váltóáram!)

Az egy feketén nem, mert az test.