Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pff ez eleg nagy szivas

alapbol nem lettunk volna vmi sokan, de igy akkor meg foleg....

akkor 4en leszunk a vegen?
de ha mar idaig eljutottunk akkor nem hatralunk meg.
de kar hogy nem tartasz velunk
A PICSÁBA! Ma elvittem egy körre a gépet, hogy minden klappol-e, erre mire hazajövök éreztem hogy enged, de leengedt a gumim. egy fasz szög beleállt, elmentem szétnézni gumisoknál de semmi nincs nyitva ugye, én meg nem bírom leszedni se a kurva gumit, meg nem is olyan szakszerű lenne. Szóval a holnap nekem passz sajnos. Sajnálom, pedig már mita van tervezne és pont egy ilyen genyó miatt szopom be. talán majd legközelebb, mindenesetre nektek jó szórakozást srácok!
Igen!
Ejha, na ez már valami!
Látom viseletes az üléshuzat. Az enyém pont tegnap lett kész, sokat dob rajta az új bőr nekem elhiheted.

Megkérdezhetem, merre felé laksz?
elokeszult mindenki holnapra?
köszönöm nektek,hogy köztetek lehetek,a moci rendszámos,sajnos a talira nem tudok menni várom a jogsimat. így marad a kertek alatti ismerkedés. De addig itt egy kép életem párjáról
Üdv a Táborban, a Tuaregesek táborában!

Először is egy képet ha lehet. :)
Aztán, hobby célú bokorugró vagy rendszámos a paripa?

A lényeg, hogy most hozzád került, olajat, szűrőt, légszűrőt cseréld!
Akinek volt, az azt monda odabasz. Erős, nyomatékos blokk és időtálló. (ezt az előző gazda/gizda keze munkája, erősen befolyásolja persze, de melyik motornál nem...)
Ha kell, olasz nyelvű kezelési van hozzá pdf-be.
Amit el felejtettem mondani, hogy fényképet kérünk a gépezetről! :D Nagyon érdekel, hogy hogy néz ki :)
Üdv köztünk!
Először is szeretnélek meghívni, a fórum találkozóra:

APRILIA MOTORostalalkozo!

Helyszín: 2400 Dunaújváros Aranyvölgyi út 6. (gyülekezes a Tesco parkoloban)

Időpont: 2012 Augusztus 20.
Gyülekezes: 10:00

Program: fakultativ

Remélem, hogy el tudsz jönni. :)
Ott egyszerűbb lenne beszélgetni is a tapasztalatokról.. :) Bár sajnos itt a fórumban nem ismerek olyat, akinek 600-as Tuarege lett volna, csak egy 350-es van/volt.
sziasztok mindenki most jutottam hozzá életem nagy motorjához egy aprilia tuareg wind 600-hoz csak keveset tudok róla ha van jó tanácsotok amit tudok hasznosítani szívesen hallgatom a tapasztaltabb motoros társaim véleményét. előre is köszönöm sziasztok
én szerintem nem leszek net közelébe a munkám miat budapesten leszek de ha kel fölviszem a hegerszetet és akár személyesen is átveheted vagy ithonrol is tudok alkatrész intézni postával!
tel:06307316232
ha a főtengej adta fel van az 20e vagy van 1 123 blok gyujtás és hegerszet nélkül 30e csak hegerszet és gyujtás rámegy és tökéletes!
hivj ha kel valmai!
Igen, 123-as, majd a héten ha lesz idő meglessük mivan pontosan vele, aztán itt szólni fogok úgyis :)
ha 123 a blok a motodba akkor nekm van 1 hengerszetem ha kel 15e
ez nem gyürütörés hanem megragadt a dugó
Jaja, szétszedjük és elborzadunk, valamelyest már felkészültem lelkiekben, hogy nem lesz egyszerű rendbe rakni. De hát benne van a pakliban sajna :( Majd írok meg fényképezek, mi a helyzet. Nektek meg jó talizást , több szerencsével :)
Ez nem jó hír.

Kuplung be és gurulsz tovább. :)
Szerintem nem csak egy sima gyűrűtörés.... ha leveszed a hengerfejet, majd sündisznó látvány fog fogadni.... lesz ott elszabadult alkatrész, tűgörgőkosár formájában például.... zsebbenyúlós mutatvány lesz, mindenesetre...
Ha most jönnél a talira, akkor előtte két nappal nagy érvágás lenne. Bár így is az!
Na gyerekek, ma 120-nál rottyanás, hátsókerék besatult :OO Az az ilyedtség, hogy hogyan fogom megúszni elcsúszás nélkül, nem kicsi volt, de valahogy sikerült. Valószínű gyűrűtörés, de majd kiderül pontosabban.
12e+posta de a posta rajtad múlik!
ha utalod akkor 500ft a posta ha utánvétel az 1700 vagy 2200
Mennyi pénzért adod postával együtt?
az a gond hogy a te kornyeked nekem 200 km-re van
http://dtmk.hu/2012/08/17/henr...

Lesz itt a környéken 25-én is egy nagyobb megmozdulás.. Esetleg van olyan, aki eljönne? (egyedül nem megyek.. :D)
sem amal trafó eladó
tel:06307316232
oks, meglesem.
van benne vmi. :D:D:D
http://www.sportmotor.hu/motor...

Ezt a cikket olvasta már valaki? Lehet, hogy meg kellene látogatnunk ezt a helyet.. hátha van ott valaki épp.. :) Vagy ha más nem, van egy forgalomtól elzárt útszakaszunk. :D