nem.
kitekered a bal oldali műanyag csavart, bevilágítasz telefonnal és be tudod akasztani. Nem ördöngősség. Csak előtte akaszd le a bowden feszítőt a kormánynál hogy eléggé ki tudd húzni a szálat.
en biztos vagyok benne mert sokszor jarok unnepnap vmerre mert akkor erek ra altalaban melo miatt ugye. :D es minden kut nyitva van, csak bolt nincs ugye. de etterem, kajalda nyitva van ugyszint.
nem is akartam elmenni arra foldvaron. :D de eppen mehetek akar. (ugy terveztem hogy rogton miutan aterek a dunan le a foutrol es kisutcan felfele eszaknak a 6osra.) de nem tunik rossznak az az autosmotel. :D onnan meg fel ora kb dunaujvar...
9:30 az autosmotelnel pl? :D
benzinkut nyitva van minden nap. :D
csak reggel 6 elott nem. :D
(a balcsin majdnem megszivtam mert 5kor indultunk szinte ures tankkal es az 5. kut volt nyitva nonstop, tobbi mind 6tol... :D )
nekem 3,5 ora kb de akkor kenem neki. 207 km ahogy neztem.
mit szolnal a 6os kivezeto reszen van egesz a varos szelen a hunyadi park az ut menten (vagy a masik oldalan van ott vmi nagy epuletkomplexum, tuti van parkolija is :) )
csak akkor kellene vmi idopont is kb.
A 6-os mentén nézz valamit, aki előbb odaér nyilván, megvárja a másikat. Valahogy így gondoltam.
Számolgattam egy 70-es átlaggal, úgy 3 óra nekem az út.
Bakker, az ünnep miatt, nem lesz nyitva semmi nem?
Félig van a tankom, úgy akartam, hogy mikor megyek, pécsen teleöntöm.... Bassza meg erre nem gondoltam. Vagy benzinkút nyitva van ilyenkor? Szerintem nem nagyon...
a fekemmel mar minden ok. csak egy kis technikai malor volt.:D
elm minden ok a geppel.
azert nem ugy kell elkepzelni hogy megtaltosodott. :D
vmi valtozas lehet mert karbi szetontva, pucolva es allitgatva is lett.legszuropucolas...
na meg 3 hetig nem ultem rajta. :D
Írtam tegnap egy levelet Khemo barátunknak, múltkor igent mondott. De még nem válaszolt a levélre..... Pedig egyel több tuareg lett volna, vagyis 3 pegaso, 3 tuareg.
kitekered a bal oldali műanyag csavart, bevilágítasz telefonnal és be tudod akasztani. Nem ördöngősség. Csak előtte akaszd le a bowden feszítőt a kormánynál hogy eléggé ki tudd húzni a szálat.
Kuplung bowdent csak úgy tudom kicserélni, ha leszedem az egész deknit?
Majd küldök egy elektromos levelet. :D
oltozkodesben elozetes tervekben: csizma, farmer, motoros dzseki, crosskesztyű. de meg valtozhat. :D menet kozben fuj a szel vmennyire.
na mara ledolok, reggel melo.
egy telszamcsere lehetne majd meg addig sztem.
Ha neked OK, akkor felőlem is OK.
9:30 jó is. Autósmotel parkír.
Ilyen hosszabb utakra milyen ruházatot szoktál viselni? Főleg 30°C-os melegbe? :)
Bedobtam, a Pegaso, AF1 és RS fórumokba az írásod a taliról... hátha jön még valami Aprilia... :D
nem is akartam elmenni arra foldvaron. :D de eppen mehetek akar. (ugy terveztem hogy rogton miutan aterek a dunan le a foutrol es kisutcan felfele eszaknak a 6osra.) de nem tunik rossznak az az autosmotel. :D onnan meg fel ora kb dunaujvar...
9:30 az autosmotelnel pl? :D
https://maps.google.hu/maps?hl...
Lefordulsz az 52-esről a 6-osra, ott jobbról van valami benzinkút szerintem. Utána meg valami autósmotel.
csak reggel 6 elott nem. :D
(a balcsin majdnem megszivtam mert 5kor indultunk szinte ures tankkal es az 5. kut volt nyitva nonstop, tobbi mind 6tol... :D )
nekem 3,5 ora kb de akkor kenem neki. 207 km ahogy neztem.
mit szolnal a 6os kivezeto reszen van egesz a varos szelen a hunyadi park az ut menten (vagy a masik oldalan van ott vmi nagy epuletkomplexum, tuti van parkolija is :) )
csak akkor kellene vmi idopont is kb.
Számolgattam egy 70-es átlaggal, úgy 3 óra nekem az út.
Bakker, az ünnep miatt, nem lesz nyitva semmi nem?
Félig van a tankom, úgy akartam, hogy mikor megyek, pécsen teleöntöm.... Bassza meg erre nem gondoltam. Vagy benzinkút nyitva van ilyenkor? Szerintem nem nagyon...
na majd nezek vmi helyet ott is. :D
elm minden ok a geppel.
azert nem ugy kell elkepzelni hogy megtaltosodott. :D
vmi valtozas lehet mert karbi szetontva, pucolva es allitgatva is lett.legszuropucolas...
na meg 3 hetig nem ultem rajta. :D
foleg amilyen tuljelentkezes van mostanaban. :D
Írtam tegnap egy levelet Khemo barátunknak, múltkor igent mondott. De még nem válaszolt a levélre..... Pedig egyel több tuareg lett volna, vagyis 3 pegaso, 3 tuareg.