Van multimétered?
Ha van, akkor indítózás közben mérd meg az állórészből feljövő kábeleket.
Piros, gyújtás áram
Fekete, test
Zöld, piros csíkkal az a leállításhoz kell. (ezt testeled, az RUN-OFF kapcsolóval)
A két sárga vagy kék az a töltés.
ha elotte nem volt semmi baja akkor nagy gond nem lesz sztem. aksit nezted hogy minden ok vele? en azt lesnem meg elsore(foleg ha savas...az nem szeret fejenallni :D ) vagy esetleg vmi kontakthiba lett vhol.
feltetelezem hogy nincs fizikai serules a gyujtasnal vagy egyeb elektronikai alkatreszeknel. masik gyertyaval is nezted feltetelezem..
Helló!
Most olyan problémám lenne ,hogy eldőlt a motor elég csúnyán! (nem tudom hogy az eldőlés szerepet játszott e benne) felállítottam és mentem le lassítottam majdnem meg is kellet állnom a motor leállt magától és utána nem indult! szikrát nem ad! az önindító tekeri a motort de nincs szikra, nem indul!
valaki valami próba lehetőség hogy mit kellene megnézni?
Leszünk-leszünk, de akik nem jönnek azok miért nem jönnek? :D Szerintem már csak unalomból is el lehetne jönni 20-án erre a 'találkozóra'.. :)
Biztosan poén lesz az egész.. :)
Egyébként valaki kitalált már valami programokat? ::D
8 ropi? az szep ahoz kepest hogy nekem 2be csinalta meg a tuareg ulesemet anyaggal egvyutt 2 eve a karpitos itt helyben. bar en nem kifejezetten autos karpitoshoz vittem hanem sima altalanos karpitoshoz. de nagyon szepen megcsinalta potom penzert.
hat ma reggel hivtak gerecseek..elvileg ma adtak fel maeg csak....:S:S:S
rem holnapra itt van mert szerelni kene surgosen mert utana csutortoktol vasarnapig melo megint....:S
nagy a csond mostanaban en is ugy latom.
de csak leszunk 1 paran. :D
Úgy néz ki meglett a probléma. Ahogy kicsavartam a csavaarokat amik a blokkfelet fogják össze, rögtön könnyebben vette a sebességeket. 0,4es tömítőpapírral volt összerakva. Most spirál füzet fedeléből raktam tömítést bele, olyan a váltó mint a vaj:D Csak benzin kell és mehet a próbakör:D
Csak a huzat. :)
8-at mondott cali-pakli.
Nézegettem a neten árakat, hát ennyitől indul a nagymotor kategória. Bent láttam egy árjegyzéket a falon, autó belső 35-től.
Remélem szép munkát csinál!
Ez a csap dolog kísérteni fog téged.... :D
Hozd nyugodtan az asszonyt, legalább többen leszünk, mint 5 fő...
Egy páran jelezték még, hogy jönnek, de azóta nem tudok róluk semmit.
nem hiszem hogy barkinek gondot okozna ha vki hoz 1-2 plusz fot legyen az fiu lany motoros vagy epp csak utas..
de ha gondot is okoz esetleg mi akkor is igy megyunk
Hozzad nyugodtan az asszonyt is! Legalább 1-el többen leszünk.. :)
Egyébként ahogy már 2 hónapja is írtam, én is viszek egy Barátot (nő)
Igaz, hogy nem Apriliás, de mindig vele megyek ilyen hosszabb utakra.. Ez sem lesz kivétel.. Remélem nem baj.. :) :D
ezert jo a legszurohaz. :D meg a hengernek es dugonak is jobb ha tiszta a levego. :D
az kiraly ha lesz uj ules. :D mit kostal feletek?
en is bizom hogy holnap megjon a csap es szerdan felteszem es rem minden ok lesz. aztan meg lehet az aszony is jon vele 20.an. :D nem akar itthon unatkozni.
Ha van, akkor indítózás közben mérd meg az állórészből feljövő kábeleket.
Piros, gyújtás áram
Fekete, test
Zöld, piros csíkkal az a leállításhoz kell. (ezt testeled, az RUN-OFF kapcsolóval)
A két sárga vagy kék az a töltés.
Multimétert Váltóáramra kapcsold.