De az a lényeg, hogy te is hazaértél vele.. :D
Amúgy én is díjaztam a Motorszélesnyi utcákban forgolódást, ami természetesen emelkedő, vagy éppen leejtő volt.. :D De nem baj.. ez így volt tökéletes.. :D El mondhatjuk magunkról, hogy Dunaújváros zsákutcájainak a felét biztosan bejártuk.. :D
Mi is megálltunk Székesfehérváron fújni egyet, aztán go továb.. :D
Én háromnegyed 7-re hazaértem. Egyszer álltam meg Szekszárdon nyújtani.
Engem is elért a elhagyott csavar dolog, nem csak a Viktort...
Rezó egyik bakjának csavarjáról eltűntek az anyák, pedig össze voltak kontrázva. Na mindegy.
Spontán volt, de jó volt a tali!
Főleg a szűk, nagy lejtésű és emelkedésű utcákban kavarogni.... Ja meg a bakancsos öreg.
akadalymentesen jottunk hazaig
en azt mondom elso nekifutasra, komolyabb szervezkedesek nelkul jol sikerult a tali.mi jol ereztuk magunkat
de jovore jo lenne programosabba tenni majd elkezdjuk majd szervezni idoben.
na mivel mi is hazaertunk lassan 1 oraja, feltetelezem hogy mindenki otthon van mar
rem mindenki hazaert gond nelkul, holnap nezek 1-2 kepet is a maiakbol. aztan tervezzuk a jovoevi talit
Én most értem haza, tehát nem mondhatnám, hogy készültem a holnapra, de megpróbálok ott lenni időben.. :D
Viszont 1 valami elfelejtettem..
06 20 940 93 99
Ez a telefon számom. Aki érez magában annyi erőt reggel, hogy csak 1 pillanatra megcsörget (hogy meg legyen a száma) Azt nagyon meg köszönném. :D
(lehetőleg 8 után) :D
Csak ha nagyon nem találnék oda, akkor legyen egy biztos pont.. :D
Előre is nagyon kössz, ha még olvassa addig valaki a fórumot. :D
Imi: Nagyon sajnálom, hogy te nem tudsz eljönni, pedig a te gépedre lettem volna a legjobban kiváncsi.. :( Ilyen szép Tuareget még nem láttam mint a tied.. És mivel az egész teljesen ugyan az, mint az enyém volt, jó lett volna nosztalgiázni egy kicsit.. :)
Hát ne tudjátok meg hogy felmérgelt! Azthittem szétvágom baltával a picsába . Nagy kár érte, de remélem jövőre is lesz valami( akár tavasszal is már) s majd akkor!
Én is beszartam este 7-kor mosás után tolom be a gépet és hallom ereszti a levegőt, az első keréktől jön. Azt hittem kihullik a hajam.
Szerencsére a teló, harmónika gumija alól jött a levegő...
Sajnálom, hogy nem tudsz jönni. Mindenesetre kösz a jókívánságot!
de azért megkérdezem... :D
Én mára kidőlök. Jó éjt!
-"honnan jöttetek?"
-"mindenfelől"
-"olyan nincs...."
Zsákutcák felét? Hi-hi, legalább most már tudjuk merre kell menni. :)
Ilyen képem nekem is van.
Majd a következő még jobb lesz.. :)
Amúgy én is díjaztam a Motorszélesnyi utcákban forgolódást, ami természetesen emelkedő, vagy éppen leejtő volt.. :D De nem baj.. ez így volt tökéletes.. :D El mondhatjuk magunkról, hogy Dunaújváros zsákutcájainak a felét biztosan bejártuk.. :D
Mi is megálltunk Székesfehérváron fújni egyet, aztán go továb.. :D
Engem is elért a elhagyott csavar dolog, nem csak a Viktort...
Rezó egyik bakjának csavarjáról eltűntek az anyák, pedig össze voltak kontrázva. Na mindegy.
Spontán volt, de jó volt a tali!
Főleg a szűk, nagy lejtésű és emelkedésű utcákban kavarogni.... Ja meg a bakancsos öreg.
en azt mondom elso nekifutasra, komolyabb szervezkedesek nelkul jol sikerult a tali.mi jol ereztuk magunkat
de jovore jo lenne programosabba tenni majd elkezdjuk majd szervezni idoben.
Jaja.. elkezdhetjük szervezni a jövő évi talit. :D
rem mindenki hazaert gond nelkul, holnap nezek 1-2 kepet is a maiakbol. aztan tervezzuk a jovoevi talit
Valakinek eladó 120/80 - 17-es gumi?
Mindegy milyen, a méret üljön.
Sürgősen kellene...
06705655856
a szamom, en most indulok perceken belul. :D
nemsokara tali.
jo utat mindenkinek.
Viszont 1 valami elfelejtettem..
06 20 940 93 99
Ez a telefon számom. Aki érez magában annyi erőt reggel, hogy csak 1 pillanatra megcsörget (hogy meg legyen a száma) Azt nagyon meg köszönném. :D
(lehetőleg 8 után) :D
Csak ha nagyon nem találnék oda, akkor legyen egy biztos pont.. :D
Előre is nagyon kössz, ha még olvassa addig valaki a fórumot. :D
Imi: Nagyon sajnálom, hogy te nem tudsz eljönni, pedig a te gépedre lettem volna a legjobban kiváncsi.. :( Ilyen szép Tuareget még nem láttam mint a tied.. És mivel az egész teljesen ugyan az, mint az enyém volt, jó lett volna nosztalgiázni egy kicsit.. :)
Én is beszartam este 7-kor mosás után tolom be a gépet és hallom ereszti a levegőt, az első keréktől jön. Azt hittem kihullik a hajam.
Szerencsére a teló, harmónika gumija alól jött a levegő...
Sajnálom, hogy nem tudsz jönni. Mindenesetre kösz a jókívánságot!