Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha megnézed a képet a két főtengelyről, amit betett. Akkor láthatod, amelyiken nincs meg a váll, ott látszik a főtengelyen, hogy volt valami.
A helyén szép fényes, tőle kifelé pedig már elszíneződöttebb az anyag.
Érdekes a dolog, ha tudna késziteni a blokkról képeket akkor talán többet tudunk segiteni, belső oldalról is illetve a külső oldalról is mert igy csak találgatni lehet azt meg nem szeretek
jaja vagy hüje kulák és nem érdkli csak azonal leyen főtengő ne keljen préselni emg semmi
"de ha ugyan anyiba kerül a hajtokat akkor miért keresik meg veszik meg 25-30 ezerb a használt főtengejket?"

Hát pont a bot fülüek, meg a fa talpúak veszik a másik főtengelyt.
Mert csak az orrukig látnak.
Hajtókarszett ugyanannyi mint a 123-asba, szóval nem tudom hogy lehet eladni egy bontott főtengelyt 25-30ba akkor igen nagy pali madár az aki megveszi.
Neki most van kétféle. De azt írta a "3 csapágyas" nem fér be a blokkba....
az tuti van botfülü
csak az enyémnek a forgatyús házban van egy lépcső és nem megy bele a sonka csinálok képet és felteszem ide
a heger az szet volt és a dugóba max 500km volt mivel pályárol szereztem
a 122 álandoan keresik a váltot meg a hegert igen!
de ha ugyan anyiba kerül a hajtokat akkor miért keresik meg veszik meg 25-30 ezerb a használt főtengejket?
a gyujtás az tutira stabilabb!
Nem tudom. Lentebb azt írtad, be se fér a sonka a forgattyúsházba. Akkor?
Nem lehet hogy a tiedről "lecsuszott" az a rész? vagy ott van bent a csapágyban? Mert nekem már nem nagyon rémlik de gyanitom hogy melegen van rátéve tehát gondolom le is szedhető az nem hiszem hogy maga a főtengely lenne
Én nem az a fajta ember vagyok, aki direkt teszi tönkre a saját dolgait.
Főleg nem azt, amelyikért megizzadtam nem keveset.
De vannak a többiek, akik bot fülüek, fa talpúak stb.....
Mit kell arra költeni? Árban dugó-hajtókar minden ugyan az, gyujtása sokkal stabilabb mint a 123-asé, egyedül ami jobban fogy az a váltó. Ha 50-ért sikerült eladni hengert akkor igen csak örülj neki, mert nálam egy árban van a 122 és 123-as henger , illetve az is közel azonos nem sok eltérés van, mintahogy teljesitménybe is ugyan az a 2 blokk
igen a fölső képen ugyan az van mint ezen a képen!
Nah akkor csak össze áll már a dolog , akkor azt kellene kitalálni hogy a kollegának milyen a főtengelye....
Ugyan ez az én blokkom is! akkor az én főtengelyem lenne buhert?
igy van a hagsuj a normális
Hááát a fiatalságnak ára van.

Egyébként, az a helyzet, ha kifogsz egy jó, nem szétkokányolt darabot. Akkor ha magadnak újítod fel, szépen, precízen, az sokat kibír ám. Persze normális használat mellett.
Akkor megvan, nekem is kettő van baloldalon.
Találtam a gépemen pár képet, küldte még régen KisGatyás kolega.

Az első kettő kép az övé, a 3. azt én csináltam tavaly, mikor beraktam a berugó szerkezetet. Csak akkor én a bal deknit vettem le semmi több.
esetleg e-mail: czegledizsolt@freemail.hu
ok! csak ha elromlik a 122 akr anyit ráköltesz hogy megörülsz!
én multkor 50 ezerbe adtam 1 1 122 es hegerszetet és még nem volt am nagyon drága
szia nekm minden van 06307316232
SAjnos nem találom a képeket, biztosan letöröltem mikor vissza került a tulajhoz. De találtam itt egy hirdetést:

http://www.google.hu/imgres?um...

Ugye ezt látod mikor leveszed az olajdeklit, és ott van az eggyik főtengely csapágy, az mögött ami nem látható található a másik a nagyobb főtengely csapágy ami ha jol emlékszem mérete megegyezzik a másik oldali csapágy mérettel
OK.
Én utoljára 2006-ban láttam a forgattyúsházát az enyémnek.