Attól függ mikor évjáratok. Mert mindkettőben a régiek Rotax 127-es blokkal, az újabb verziók 88-tól pedig Rotax 123-asak.
Egyébként egyformák, A wind önindítós, a rally berugós. (gyárilag)
:) Több mint 20 éve még gyakori ügyfelük voltam. Rommá tuningolt simsonnal. :) Így emlékeztem rájuk. Egyébként most kaptam ajánlatot aprilia márkaszerviztől is, ők is 90 körül vállalják, bár ott a munkadíj 30 alatt van. Csak ők mindent cserélnének. :)
Hát jól megkérik az árát az biztos! Komplett motort még nem vittem hozzájuk, de hengert, főtengelyt már igen! Csak azért ajánlottam őket, mert tudom hogy jól dolgoznak! Volt még egy hely Pesten ahol ilyennel foglalkoztak, de a kis öreg meg halt aki csinálta régen, a fia viszi tovább a vállalkozást, de nem végez jó munkát, legalább is ilyen visszajelzéseket kaptam!
Légyszivesen emailon keress meg ott a részleteket, de ahogy olvastam, rendszámos a géped, esetleg ha gondolod tudok a blokk összerakásban is segiteni!
patvaros87@gmail.com
Üdv
Ha csak a főtengelyt viszem el, akkor 30 környékén mozog. A gáz csak hogy itthon elég karcosan oldható meg a blokk széthúzása csapágylehúzó és ilyesmik nélkül a teraszon. Meg lehet hogy asszony is kitenne az erkélyre ha felhordanám az olajos vackokat :)
Szóval ha van valakinek 123-as blokkja jó állapotban henger nélkül, várom jelentkezését. (a régi blokk meg elfekszik itthon és üres időmben majd foglalkozok vele. Használat szempontjából még mindig ez a leggyorsabb megoldás. :)
Ez hogy jött ki? A komplett motort akarod elvinni vagy csak a blokkot, vagy csak a főtengelyt? Mert ha gondolom kiveszed a főtengely és elviszed nekik akkor olcsóbb nem?
Hát ja igen ez fordult meg nekem is a fejemben. Az új motorral csak a papírozás a gáz mert az enyém rendes rendszámos... bár ha nem tervezem eladni... Na azt hiszem körbenézek egy blokkért és majd rádobom az új hengert dugóval. Egy hónapja cseréltem ezeket...
Az nem lehet hogy felkoppanás gátló, mivel írtad hogy gumis anyag? Arra gondolok hogy az csak simán benne volt a teló aljában, és amikor felütne a teló, az a gumi meggátolja hogy a teleszkópszár lekoppanjon az aljára! Az én telómban nem volt ilyen, tavaly újítottam fel! (fordított telóm van)
Itt megnézheted!
Üdv.