A házpénzbe tettem az árát! A Honda nagyon drága! Alig maradna belőle! Ugyhogy ha megvan a ház jöhet a motorkeresés! Addig meg marad a kicsi! Ez is jol megy! Mármint amit várni lehet egy 19-es karbis 50-es Windtől. Felénk nincs ellenfél! :-)
az szep summa hallod a 2ert. bar tuti polirak voltak kulsore es motorikusan is. :D amugy nem adnanak ki erte ennyit ha nem lenne jo. egy kepet tolhatnal roluk a kivancsisag vegett.
az arukbol tudsz nezni majd egy jo 4t mar boven.
Fényképed nincs róluk esetleg, akár üzenetben is elküldheted ha itt nem akarod, mert nem kevés amiért elmentek és ezek szerint nagyon pöpec állapotban lehetnek. Szívesen megnézném őket.
Africa Twin, nem rossz bár ahogy ody is írja nagy böhöm gépek, viszont ha egy szembejön azért nincs az a motoros aki ne fordulna utána. :D
Nekem pont a hatalmas massziv test miatt tetszik! Tekintélyes megjelenése van! Ezeket lehet ám űzni! Ha sikerülne egy jot kifogni megéri a pénzt! De mint mondtam ez nem most lesz sajnos!
A kicsit megtartom mivel ilyen nincs senkinek! 4T lesz mert 2T-ben nincs amit szeretnék,de az még nem most lesz!
Az ár? Nem titok! A kettőért kaptam 570.000Ft-ot! Ezek szép és megbizhato gépek voltak! A vevő mondta az árat én meg elfogadtam! De egy kicsit bánom hogy eladtam őket! Szerettem csak ugy nézegetni is őket!
Anno én is néztem ezeket meg a XTZ750 SuperTenerét csak ezek olyan nagy tulok gépek meg alacsonyan van a hasuk hogy inkább nem élőben túl nagy behemótok.
Sajnos nem tudom szállítani sehova mivel nincsen kocsim meg egyébként is egy nagy dög a motor :D olyanok jelentkezését várom akik vagy eltudják vinni vagy haza tudják tolni más eshetőség sajnos nincsen!
Sziasztok!
Nehéz a döntés! Most probálják a motorjaimat! Nem lépek ki a Tuareg világból mert a kicsi mindenképp marad! De szeretnék egy NAGY gépet! Aki már adott el olyan Tuareget amit nyugott szivvel bárkinek ajánlana az tudja milyen ez! Ez egy más világ ugy mint a Pegaso is! Ilyen motorokat mégegyszer nem tud venni az ember! Vagy hulladékok,vagy olyan ára van,hogy az hihetetlen! Mivel ami olcso az tuti rossz!
Neked milyen van?
Nem apróztad el, két 125-ös, abból is két féle széria.
Rendszámosak voltak amúgy?
az arukbol tudsz nezni majd egy jo 4t mar boven.
Fényképed nincs róluk esetleg, akár üzenetben is elküldheted ha itt nem akarod, mert nem kevés amiért elmentek és ezek szerint nagyon pöpec állapotban lehetnek. Szívesen megnézném őket.
Africa Twin, nem rossz bár ahogy ody is írja nagy böhöm gépek, viszont ha egy szembejön azért nincs az a motoros aki ne fordulna utána. :D
Az ár? Nem titok! A kettőért kaptam 570.000Ft-ot! Ezek szép és megbizhato gépek voltak! A vevő mondta az árat én meg elfogadtam! De egy kicsit bánom hogy eladtam őket! Szerettem csak ugy nézegetni is őket!
hajdú bihar és békés határán
Ha érdekel tudok benne segiteni!
érd.:patvaros87@gmail.com
tel:06307316232
szabad erdeklodni milyen arban sikerult eladni oket igy szezonban?
mi lesz a kovetkezo? atulsz te is 4tre?
ez is egy régi vágy
Nehéz a döntés! Most probálják a motorjaimat! Nem lépek ki a Tuareg világból mert a kicsi mindenképp marad! De szeretnék egy NAGY gépet! Aki már adott el olyan Tuareget amit nyugott szivvel bárkinek ajánlana az tudja milyen ez! Ez egy más világ ugy mint a Pegaso is! Ilyen motorokat mégegyszer nem tud venni az ember! Vagy hulladékok,vagy olyan ára van,hogy az hihetetlen! Mivel ami olcso az tuti rossz!
06307316232
de ha ncns kokányolva akor egyszerü mivel minden dugaszba más a kábeélszám meg minden