Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A házpénzbe tettem az árát! A Honda nagyon drága! Alig maradna belőle! Ugyhogy ha megvan a ház jöhet a motorkeresés! Addig meg marad a kicsi! Ez is jol megy! Mármint amit várni lehet egy 19-es karbis 50-es Windtől. Felénk nincs ellenfél! :-)
Csak az egyik,a másiknak voltak gondjai a papirozással de lassan megoldodott!
Neked milyen van?
Szép gépek!
Nem apróztad el, két 125-ös, abból is két féle széria.
Rendszámosak voltak amúgy?
Egy-két apro kép van hogy milyen helyük volt nálam! A motor csak tisztán szép!
az szep summa hallod a 2ert. bar tuti polirak voltak kulsore es motorikusan is. :D amugy nem adnanak ki erte ennyit ha nem lenne jo. egy kepet tolhatnal roluk a kivancsisag vegett.
az arukbol tudsz nezni majd egy jo 4t mar boven.
Szépen kaptál a két 125-ösért!

Fényképed nincs róluk esetleg, akár üzenetben is elküldheted ha itt nem akarod, mert nem kevés amiért elmentek és ezek szerint nagyon pöpec állapotban lehetnek. Szívesen megnézném őket.

Africa Twin, nem rossz bár ahogy ody is írja nagy böhöm gépek, viszont ha egy szembejön azért nincs az a motoros aki ne fordulna utána. :D
Nekem pont a hatalmas massziv test miatt tetszik! Tekintélyes megjelenése van! Ezeket lehet ám űzni! Ha sikerülne egy jot kifogni megéri a pénzt! De mint mondtam ez nem most lesz sajnos!
A kicsit megtartom mivel ilyen nincs senkinek! 4T lesz mert 2T-ben nincs amit szeretnék,de az még nem most lesz!

Az ár? Nem titok! A kettőért kaptam 570.000Ft-ot! Ezek szép és megbizhato gépek voltak! A vevő mondta az árat én meg elfogadtam! De egy kicsit bánom hogy eladtam őket! Szerettem csak ugy nézegetni is őket!
Anno én is néztem ezeket meg a XTZ750 SuperTenerét csak ezek olyan nagy tulok gépek meg alacsonyan van a hasuk hogy inkább nem élőben túl nagy behemótok.
komádi
hajdú bihar és békés határán
Szia!
Ha érdekel tudok benne segiteni!
érd.:patvaros87@gmail.com
Helyileg merre felé vagy?
nekem van 1 rotax 127 blokom gyujtás nincs benne de más minde bene van az ára 30e
tel:06307316232
ez jo es rossz hir is. :D
szabad erdeklodni milyen arban sikerult eladni oket igy szezonban?

mi lesz a kovetkezo? atulsz te is 4tre?
A motorok eladva!
Sajnos nem tudom szállítani sehova mivel nincsen kocsim meg egyébként is egy nagy dög a motor :D olyanok jelentkezését várom akik vagy eltudják vinni vagy haza tudják tolni más eshetőség sajnos nincsen!
Tuareg 125-öm-be keresek működőképes blokkot, előny ha kipróbálható. Aki tud segíteni az írjon!
ha jol remlik nem tudsz szallitani igaz? amugy erdekelne a gep ha tudsz fuvarozni esetleg
Pl.: egy ilyen
ez is egy régi vágy
És milyen tervek vannak a NAGY gép személyében?
Sziasztok!
Nehéz a döntés! Most probálják a motorjaimat! Nem lépek ki a Tuareg világból mert a kicsi mindenképp marad! De szeretnék egy NAGY gépet! Aki már adott el olyan Tuareget amit nyugott szivvel bárkinek ajánlana az tudja milyen ez! Ez egy más világ ugy mint a Pegaso is! Ilyen motorokat mégegyszer nem tud venni az ember! Vagy hulladékok,vagy olyan ára van,hogy az hihetetlen! Mivel ami olcso az tuti rossz!
Szállítani nem tudok és az ár az fix mert szétpakolva is sokkal többet ér én sem vagyok hülye :D
szia 40-t tudok adni érte ha lehozod komádiba akár holnap is vagy ma
06307316232
tegnap nemes g. tet föl 1-t ide szerintem jó nektek is!
de ha ncns kokányolva akor egyszerü mivel minden dugaszba más a kábeélszám meg minden