Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok eladásra kínálom felújításra szoruló aprilia Tuaregemet!125-ös a motorba kell egy dugó meg egy kuplunk amúgy minden rendben van.Felújításra vettem de nincsen pénzem befejezni fix 50ért bárki elviheti de szét is bontom szívesen mond mi kell és meg egyezünk :)
Hello! Ez a 125ös ETX em van. Új vagyok a motorozásban! Vettem ezt a gépet szétszedtük, most elakadtunk! Melyik kábel hova megy! Valaki kapcsolási rajzot tudna küldeni a gépemhez?
köszi a tippet. Hétvégén kipróbálom :)
a lábtarto mögött van hozá rugó is
vagy csak annyi hogy leszeded a kipufogót és az a ívest ami föl van fogatva a hegre föl kel csiszolni! és a kipuf eljét ami rámegy ara az íves csonkra azt is föl kel csiszolni hogy feküdjön össze tökéletesn! és nem fog ereszteni!
max teszek 1 kis kipufogó tömitő pasztát!
Rugója megvan? Hova kell fogatni a nagy helyére vagy a lábtartó alá?
Ezen az oldalon találsz tömítés szettet, nem tudom hogy csak a kipufogóhoz kapsz-e külön, érdemes megkérdezni őket: http://italmondo.hu/shop/az-os...
Én erősen gondolkozom, egy flexibilis kipufogócső toldaton.
Szerintem megoldaná a problémámat egy időre.
Csak még egyelőre nincs meg hozzá a megfelelő hegesztő berendezés.
Hmmmm :( Akkor marad a hegesztő :) (csak vicc :) )
Hát én már azt is kipróbáltam. Mármint a kombót.
Kipucement+hőállító tömítő paszta. Beleverte a kutya a f@szát, nem ér semmit.
Eddig a teflonszalag ami nyerő, de nem 100%-os az enyémen, mert akkora a kopás az illeszkedő felületeken....
Akkor javítandó a tulajdonságit, keverni valami hőálló gumipasztával :)
Vagy rugalmas libabőrrel :)
Evvel csak egy a baj, hogy nem bírja a rezonanciát.
Hmm akkor nincs mese. Kipuff tömítő paszta :)
oldal!
itt a kép!
általába a toldásnál szokot kifujni ahol öszehuza a rugó nem a tüzkarikánál
Ha érdekel tudok alkatrészekben segiteni, emailon ird össze hogy mire lenne szükséged én pedig utána nézek hogy miben tudok segiteni, de valószinü hogy mindenben, vannak új és jó állapotú bontott alkatrészeim is!
patvaros87@gmail.com
Üdv
Melyik? oldal vagy közép?
KÖszi de már mindent megvettem ami kellett. Megnézem még a lábfék lámpakapcsolót mert gyanús, de tűzkarikából valami újat keresek. A használat során azt szépen lassan elfárad ezért sanszos hogy a használt a másik hengeren fújkálna kifelé .(
nekem van az ára 3e
Sziasztok!

Keresek tuareg rallyhoz oldalsztendert vagy középsztendert!
Aki ilyet rejteget otthon kérem jelezze.
A két benzincsap azért van, hogy ne kelljen eldönteni a motort, hogy folyjon a csap felőli oldalra a benzin. :D
Köszönöm a rajzot ez nagy segítség mert a kábelezés az nagyon össze vissza van rajtuk. De két benzincsap is van rajta mind két oldalt.
Egy tank az, csak sapka van kettő. :)

Ez van, de ezen a rajzon elektromos powerszelep működtető rendszer is van.:
Műanyag dupla tankos mindkettő 89es talán. Kapcsolási rajzot lehet találni hozzá?
Ezt nem tudom miért van rajta, tán azért hogy bele kukkanthass, hogy hogy áll a power. Én ezt bevakoltam, mert csak bemegy a kosz meg a víz.
A baloldalon megy be a bovden, "hátulról-előre" na ezt jól megmondtam :D
A fékpedálon kell találj egy kis furatot. Oda megy.
Milyen a tuareged, lemez tankos vagy müanyag?