én ezt mind elhiszem, de nekem csak a hajtás kell, és ígyis az 1000 forintos alkatrészből lett 2700 postával együtt és még mindig nem jó.a spirál meg a másik hogy nincs, mert a 80 centis az elég rövid akármelyik végéről is nézem.
na most néztem meg ez is olyan na hogy ne mond hogy szemét vagyok visza nem szoktam vásárolni de 3 ezerbe odadom a komplet orát neked tökéletes minden része! itt a kép
Ennek a fekete "vacaknak" egyébként az óra felőli belseje jó lenne hozzá?
A két felfogató csavar közti táv nem egyezik a km óra szerkezetének tartócsavarjaival? Mert akkor ahhoz hozzá lehetne fogatni.... HA...
Áttétele 1:1?
Most nem ez a lényeg!
Mondjuk nekem a hollandik és azok szára is kijön. Az óra felőli tengely is.
Ezért van rajtuk AWAB bilincs. A képeken tán látszik.
Igen ki lehet szedni! De alapból olyannak kéne lennie, hogy egy olyan hollandival felfogatni mint a spiráé, + egy négyszög alakú dolog ami belemegy az órába, a másik végén pedig olyannak hogy rá tudd fogatni a menetre a spirált.
Hanem ha szétszedné magát a szöghajtást. Azt csak roncsolással végezhető el. Mivel úgy van bepréselve a vakdugó. A többi részén meg nincs mit szétszedni, mert nem lehet.
írtam rá de mondom nem tudom semmi hasznát venni, nem tudom rámókolni a az enyémre így felesleges. meg az az óra nem az a fajta mint azon a motoron van amiről az imént tettél fel képet, azon más hajtás van.
persze hogy 2 csavarral csak azt nem tudom hova. mert igazából a menetre kéne ráfogatni pont úgy mint a spirált! csak ugye a derékszöghajtást meg rá kell tenni hogy megfordítsa a spirál forgását.
mondtam hogy ami orábol adtam az 1 töröt óra volt küldtem is róla képeket!
amugy az amit küldtem ha nem veted volna a képböl ki 1 vaskeretre van felfogatva mondtam hogy elküldöm ha kel de nem irtál rá semmit!
Annyi a baja hogy nem tudom milyen motorról való, de egy sima fogaskerék van benne, + a felfogatása is más. de teszek fel képet is hogy egyértelműbb legyen
Zsolt ha jól látom ezen a motoron is ugyanaz a műszerfal van mint az enyémen. Akkor én hogy kaptam rossz derékszög hajtást Tőled? Én úgy tudom hogy ebben viszont csak 1 féle létezik.
A két felfogató csavar közti táv nem egyezik a km óra szerkezetének tartócsavarjaival? Mert akkor ahhoz hozzá lehetne fogatni.... HA...
Áttétele 1:1?
Mondjuk nekem a hollandik és azok szára is kijön. Az óra felőli tengely is.
Ezért van rajtuk AWAB bilincs. A képeken tán látszik.
Hanem ha szétszedné magát a szöghajtást. Azt csak roncsolással végezhető el. Mivel úgy van bepréselve a vakdugó. A többi részén meg nincs mit szétszedni, mert nem lehet.
Hollandival kell rá tekerni az órára úgy mint a spirált, az a hozzávaló.
amugy az amit küldtem ha nem veted volna a képböl ki 1 vaskeretre van felfogatva mondtam hogy elküldöm ha kel de nem irtál rá semmit!
Oly könnyen nem lehet szétszedni, csak roncsolással ha jól rémlik.
Jöjjön a kép!
Azok a derékszöghajtások, csak elfordítják a hajtást. Áttétel nincs bennük. Egy az egybe hajtanak.
A kérdésem az, a tiéddel mi a baj?
Blokköntvények+kuplung dekni 5eFT
Komplett váltó 5eFt
Komplett kuplung 3eFt
Balance tengely fogaskerékkel 2e Ft
Olajpumpa 1500Ft
Vízpumpa 500Ft
Membrán ( 250-es KTM, fullra belemegy :D ) 4e Ft
Hengerfej ( égéstér és víztér) 1500/1000 Ft
Darabokban vagy egyben. EGYBEN 13E FT AZ EGÉSZ. E-MAILRE VÁLASZOLOK!
Bontatlan 54.00-ás dugattyú. 10e Ft
Hirdetés itt!