Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv: Lenne egy rotax 123-as főtengelyem most vetem de nemjó az enyémhez esetleg csere érdekelne rotax127-es főtengelyre!
sziasztok ,,én nem védeni akarom Zsoltit,használt alkatrészekkel boltol,én már sok mindent vettem töle is és másoktol is,de még egyszer sem vágott átt ,,ellentétben másokkal ,,,utalnék azokra az emberkékre ,,,ök tudják kikröl van szó ,,,de nem szeretnék ezzel most foglalkozni azt én már le zártam,,,
le kel szedni a lendkereket és megnézni hogy nincs e elvágva a kábel vagy a mágnes szétörve bene
ok, de egyik drótban sincs áram mikor megrúgom.
azokat kel érni amik a trafóra menek rá!
ezek mind rendben vannak. nem jön fel az áram a lendkeréktől.
az alapból nem jön fel az áram( lendkeréktől).
Gyújtáskapcsoló jó, mert akksira ráteszem, és ha ráadom a gyújtást világít.
Hello!Valaki nem tudegyeladó 350-es tuareg blokkot? Nem gond ha okmányok nélkül van, csak müködjön...
Komplett berúgószerkezet eladó, csak a berúgókar hiányzik. 4500 Ft!
nézd emg hogy tolásra sincs szikra vagy hogy egyáltalán jön e föl áram a alplpabol
nekem régen a KX 125 ösöm csinálta a pályán a gyertya pipába beledugtam az ujjam és haver meg rugdosta és nem történt semmi, kivettem a trafót megműködtettem aksiról úgy kézben, működött beszereltem és motoroztam vele tovább.
Gyertya kábel? Pipa?
Kormányon a Run/off Kapcsoló?
Sziasztok!
Aprilia Tuareg Rally-n menet közben elment a gyújtás. Összes drótcsatlakozót letisztítottam, de így sem jó.
Mi lehet a probléma.
Segítsetek légyszíves!
Köszönöm előre is!
Hogy is van, ez a legmagasabb képzés középfokon.
Szóval a "legmagasabb szakmunkás papír". Valahogy így rémlik osztályfőnököm mondata. :D

A lényeg, sokat nyom a latba, nagyon sokat.
hát ez fogós kérdés lenne mert az nem olyan egyszerű megoldás a kialakítása sem. megcsinálni biztosan meglehet magyar embernek nincs lehetetlen csak kivitelezés kérdése
hát igen de elvileg az hogy technikus vagy az egybe foglalja hogy villamossági és autószerelő csak a szakmád nyomatékosítja hogy mi az ami az erősséged meg egy csomó plusz pont még a technikus
Szerintem tégy rá egy K-26-ost. Biztos dob rajta pár lóerőt...

Ez így jó ahogy van!
Ha kevés a paci, akkor motorcsere. Nem blokk, egész motor!
Mondjuk egy Adventure 990.
Ha azt nézed röpke 8 hónap és lesz még egy szakmád, vagy is inkább egy kiegészítése a szakmádnak. Inkább most, mint majd pár évvel később pénzért....

Volt két osztálytársam akik szintén így voltak mint te.
A.Villamosági, utána technikus, most meg A.szerelő.
Sziasztok tuareg 600 ast meg lehet csinálni turbósra? és ha meg akkor milyen turbót kell rárakni meg mit kell benne cserélni hogy bírja?
jóaz a technikus hamár úgyis bennevagy a tanulásban, én is technikusit raktam 2 évvel ezelőtt csak én autovillamossági szakmával kezdtem bele.
Pécs 500.-as. Jelenleg úgy állok, hogy technikusi tovább.
És melyik suliban végeztél? Technikusira nem mész tovább? vagy fősulira mész? tán beállsz te is a munkás oldalra
Gyertek csak, gyülljön a nép, a tuareges nép. :D
Miért ne bírná ki? Meg kell fenyegetni, ha nem bírja ott hagyod a tezsvíreknek....
Köszönöm. Csak peregjen a naptár gyorsan, aztán neked is had gratuláljak már kolléga.