Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello! Ha nem gond,lehet énis elmegyek a barátnömmel,cirka 100km oda az út nekem.legalább kiprobálom hosszú távon 2 személyel a Rallyt!remélem kibirja...
Köszi a bíztatást neked pedig nagy gratula a bizonyítványhoz kolléga
OK. Fel vagy véve. :D
Ha változás vagy valami van, akkor az ide ki lesz írva.
Program? Hát ehhez kellenek a többiek, mert ez még nem tisztázott.
Valami közös gurulás féle az mindenképpen, meg valami ebédet vagy valamit be kellene iktatni szerintem.
Ötletek jöhetnek.
Egy strici kalappal akkor.

Én múlthéten fejeztem be a vizsgákat. Gyakorlat, meg egy kis szóbeli.
Ma bizonyítvány osztás volt és mától hivatalosan is autószerelő lettem, ill. pályakezdő munkanélküli.
Nem is kérdés, épp ezért van a gép, menni vele, nem csak a határban :D Benevezek a talira, felírhatsz :), gondolom ha van valami hír, akármi akkor ide lesz írva. Amugy van valami pontosabb elgondolás a programra?
Bárcsak már péntek lenne holnap meg holnap után szakmai gyakorlati vizsga pénteken szóbeli
150 Km ne legyen kérdés. :)
Innen leszünk 5-en, mármint a fórumról.
Azért ilyen késői az időpont, mert egyrészt hosszú hétvége és ünnep, másrészt meg simán beilleszthető a határidőnaplódba, így jóelőre. :D
Nem zárkózom el az ötlettől :D Igaz még messze van, de szívesen mennék, laza 150 km-es táv innen :DD
Üdv, gratulálok!
Azt akartam írni, hogy lenne-e kedved eljönni egy Tuareg fórum találkozóra? Most, hogy már hivatalosan is közlekedhetsz, meg a tuareged is rendszámos.... :)
Meg minnél több Tuareg annál jobb

Eddig úgy nézki a dolog, hogy Augusztus 20.-n lesz Dunaújvárosban.
Üdv! Nemrég jött meg a jogsim, és vettem igazán birtokba a tuareg rallyt :D NemesG. a tegnapi galériához írtad, h mondanál itt valamit, mi lenne az?
Ez is Dell'orto VHSB 34 LD.
nekem Delorto HSB 34 es karbi van rajta... ugyan az lehet?
91-es, gyári adataival tudok szolgálni csak, de szerintem egykutya.
getto max-Fő jet: 145
getto min.-jet min.: 34
polverizzatore-porlasztó: DP266
spillo conico-jet tű.: K25 3. bevágás
valvola gas-gázszelep: 40
getto avv.to-jet avv.to.: 60
galleggiante-úszó: 9g
Hello! Valakimegtudná mondani hogy 89-esévjáratu 125-ös tuareg rally 123-asblokkoshoz a karburátor fuvoka méreteket...mert szerintem nekem el van méretezve.... Köszi
Az a bizonyos ajánlat úgy lenne korrekt, ha már rossz alkatrészt küldesz, visszaveszed ha már egy konkrét dologról volt szó.
csak ez a "kókler-lomos"
eböl te mit venél ki ha rólad bezsélnék?
viszavásárlást nem jácok mert már emgszivatak vagy 2-szer és az a 2 alkalom 20-25e volt és még sem nyavajogtam
nem vagyok cigány isten mencsen
nem vertem át! én mondtam neki 1 ajánlatot! és szerintem barátit!
és nem vagyok analfabéta!
Azt tudom hogy irni nem tudsz de ugy látom olvasni sem, tényleg analfa-béta vagy. Egyébként te cigány vagy? De komolyan pár száz Forintos dolgokkal vered át a másikat utána meg adod a nagy okosat
Amugy mindent meg lehet bezsélni csak téged ara sem méltetelek ! és nagyon jól tetem! em bántam meg!
lopos? ha tovább szorakozol beszélek 1-2 iletékesel a köryéken és nem lesz motord regelre :D
ép téged hiányoltalak az előb kerültél fel szóba haveral na mondom ez a....... hiányzik már csak
Sajnos ilyen "megbizható" ne is várj tőle többet engem is átvert már meg rengeteg mindenkit a fórumokon is már, pl.:váltóval, bovdennal, engem szétvert hengerrel és törött lámpaburával...
Egyékbént tudom ajánalani a többi emberkét akik itt a fórumon bontogatnak én szerintem mér majdnem mindtől vettem valamit és mind megbizható forrás, csak ez a "kókler-lomos" ilyen, dehát az írásából is rálehet jönni hogy ez totál hülye a motorokhoz meg az élethez is. Remélem sikerül megoldni a problémádat, nézz szét bontottan biztos van valakinek!
Nekem a régi 95 cm hosszú. És épphogy elég, (majdnem feszül) kirugózott első tagokkal. De a motor súlya alatt egy kicsit becsúsznak a telók ezért "kényelmesen" elég.
Már megint te..... Volt már olyan ember akit nem vágtál át? Utána meg még jópofán a többi szarodat is rá akarod sózni hogy mégegyszer átvágd, szánalmas komolyan mondom. Egyébként 8 általánost kijártad már?