Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen erre meg van egy a másik oldalán. Melyikbe megy a bowden és a fékpedálra hova kell kötni?
Igen, csak egy bovden van rajta.
Két nyílás alatt nem nagyon értem mire gondolsz.

Erre gondolsz az egyikre ami ezen a képen is van?
Nincs rajta bowden csak a power van a hengeren és két nyílás levan dugózva. Csak egy bowden jön ki belőle ? Mert két nyílás van rajta.
Ha arra gondolsz, hogy a bovden másik végét hova kösd, akkor a hátsó fék, pedáljára kell.
Egy rugóval kell összekötni a bovden végét és a pedált.
Mert máskülönben eltéped a bovdent. Ja és megfelelő erősségű húzórugó kell még hozzá.
Heló
Rave 2 power szelepet hogy kell bekötni?
ja bocsi nem neked akartam irni
szerintem nekem van de használt más nem érdkel még? vegyél pár cucot és adok ajándékba 1 tömitést
kipufogó tömítés a leömlőnél
nekem van 1 tuareg bontva
mi az a tüz karika?
Üdv Urak

Nem tudja valaki hol lehet venni tűzkarikát tuareg wind 125-be?
Elég erősen köpi az anyagot a kipuff csonk környékén a vas :(
elobb utobb csak osszefutunk vhol. :D jo pihit elore is majd
Valaki mutatna egy képet alapjárati fúvókáról? Nem tudom hogy néz ki, én karbimban (Dellorto PHBH 28 RD) nincs, be kell szereznem egyet...
Előre is köszi!
Néhány pillanat kép tegnapról
Egy pillanat és küldöm.
Egyébként valakinek olcsón zárható tanksapka? 2db is van
Eltudnád küldeni újból az üzenetett? Mert ha nem válaszoltam rá akkor valószinü hogy nem kaptam meg!

Üdv
Zoltán, a napokban küldtem egy üzenetet KM spirál meghajtóval kapcsolatban.
Légy szíves írj rá valamit, hogy mi a helyzet. Köszi.
nekem van rotax 127 hez komplet pneomatikus povarom 5e
Ha érdekel tudok benne segíteni, emailon keress meg:
patvaros87@gmail.com
Helo
Aprilia tuareg 125 windhez lehet kapni komplett powert meg cdi-t? Menyibe kerül?
Gianelli rezo eladó aprilia tuareg rally-ra!ár 15 000
na bameg én juli első hetén Münchenben leszek pihizni de majd összehozunk valamit
akkor neked jol telt a mai nap leg. :D nekem csak a melo jutott mara is. :S de juli elso heten irany a balaton. jar arra vki esetleg?
lehet benne vmi, meglesem majd en is a rendszert nincs e vmi lerakodas veletlen. most direkt neztem tegnap hogy voltam egy kort, menet kozben 60 fok, totyogve 70-75 lampanal ment fel 80-90.