Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Először is Milyen blokkod van? Rotax 123 vagy 127? Tehetnél fel róla 1-2 képet ide, hogy tudjunk segíteni. :)
Ha azt is kiírod, hogy pontosan mi is érdekelne téged, akkor összeszedjük neked az alkatrészeket.. ;)
én mostbontotam 1 pegassot van ami stimel hozzá!
14e
helo
atrafót menyié adnád el?
szevaszok
125-ös tuareghez keresek alkatrészt kinek lene?
milyen blokkoshoz kell? 123 vagy 127? vagy ami lenyegesebb...muanyag vagy lemeztankos?
Halihó,

a mai nap sem eredménytelen..... Egy kilométer meghajtó és egy simson főtengely mínusz......
Tegnap előszedtem egy kicsit, mert már tavaly mentem vele utoljára. A Tuareget meg elvitte a Vater.....
Csak úgy halkan mondom, a szimó főtengelybe volt kerek 260Km.... minőségi olajjal, 1:40-es keverékkel..... Háhhh minőség a köbön....

Kilométer meghajtója van-e valakinek?
Lemeztankos Tuareghez, hagyományos Marzocchi telós.
A belső átmérője 17 mm, az áttétele pedig 1:2 1/4. Tehát ha a nagy 1 körbefordul a kihajtás kettőt és egynegyedet.
Helóztók! Nekem egy hátsó lábtartóra lenne szükségem Aprilia Tuareg Wind-hez mert újból forgalomba akarom helyeztetni a motoromat! Tud valaki eladót? Nagyon megköszönném!
Eddig úgy van, hogy Székesfehérváron lenne a találkozó. De a változtatás jogát fenntartjuk :D
És helyileg merre tervezitek?
termeszetesen. barmilyen motorral lehet jonni.ha megnezed az eddig osszegyultekbol tobb a pegaso mint tuareg
Miért ne lehetne?
Persze, hogy lehet.
50-essel is lehet menni?
5 ember eddig.

-Én
-Attila
-Viktor
-Bálint
-Imi
ahogy mondod. na meg ha meglesz a pontos ido es hely akkor korbereklamozzuk majd.

vkinkek mas otlet idopontra? vagy jo az augusztus 20 mindenkinek?
ha jo gazdaja volt akkor igen, ha lelaktak es csak hajtottak akkor nem mint minden motor szerintem.

en ma is mentem vele 60 km-t. 1 eve lesz lassan hogy nalam van a pega, eddig nem volt vele nagy gondom. (oninditorele csere, olaj es szurok csereje)
Nem tudom.. eddig nem volt vele gondom szerencsére.. :D
ja, ehez a dugohoz a tied kb olyan mint a dunsztos uveg :-)
kulomben a nagy rotaxok megbizhatok? a 350es tuareggel tudom hogy neha akad gond...
Na! Eddig stabil 4 ember.. Ennyiért már érdemes megrendezni.. De azért jöhetnének többen is :D
Neem köszi.. Nem hiszem, hogy a 655-ös rotaxba is jó lenne... éés nem is nagyon szeretnék benne dugót cserélni.. :)
es ez is uj :-) erdekelne ha olcsobb lenne?
előre láthatólag erre én is benevezek
A vertex dugók akkor is ennyibe kerülnek, ha kereskedésből rendeled.. :)
en azert gondoltam az augusztus 20.ra mert az unnepnap es akkor talan mindenki otthon van es nincs melo se...