Szia!
Először is Milyen blokkod van? Rotax 123 vagy 127? Tehetnél fel róla 1-2 képet ide, hogy tudjunk segíteni. :)
Ha azt is kiírod, hogy pontosan mi is érdekelne téged, akkor összeszedjük neked az alkatrészeket.. ;)
a mai nap sem eredménytelen..... Egy kilométer meghajtó és egy simson főtengely mínusz......
Tegnap előszedtem egy kicsit, mert már tavaly mentem vele utoljára. A Tuareget meg elvitte a Vater.....
Csak úgy halkan mondom, a szimó főtengelybe volt kerek 260Km.... minőségi olajjal, 1:40-es keverékkel..... Háhhh minőség a köbön....
Kilométer meghajtója van-e valakinek?
Lemeztankos Tuareghez, hagyományos Marzocchi telós.
A belső átmérője 17 mm, az áttétele pedig 1:2 1/4. Tehát ha a nagy 1 körbefordul a kihajtás kettőt és egynegyedet.
Helóztók! Nekem egy hátsó lábtartóra lenne szükségem Aprilia Tuareg Wind-hez mert újból forgalomba akarom helyeztetni a motoromat! Tud valaki eladót? Nagyon megköszönném!
Először is Milyen blokkod van? Rotax 123 vagy 127? Tehetnél fel róla 1-2 képet ide, hogy tudjunk segíteni. :)
Ha azt is kiírod, hogy pontosan mi is érdekelne téged, akkor összeszedjük neked az alkatrészeket.. ;)