Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ok.

Nekem, június végét (20-30-ig) kivéve, egészen szeptemberig jó.
Csak legyen meg előre az időpont és akkor tuti nem ütközik semmibe.
Jó kis szülinapi ajándék lenne.. Én benne vagyok :)
en jelentkezem.

nah akkor kinek mikor lenne jo az idopont kb? kezdjunk vmit szervezni hogy tenyleg legyen vmi belole.

augusztus 20?
Eladó Tuareg 125-re Arrow Sport kipufogó rendszer.
Írányár: 15.000 HUF

érdeklődni: fb_blase@hotmail.com
Tavaly azért egy tízen jelentkeztek.....

REKLÁM.....

FÓRUMTALÁLKOZÓT SZERVEZÜNK!
(vagy legalábbis egy előre megbeszélt helyen való összefutást.... rendezvény nem lesz, rockmaratonra, meg sziget fesztiválra ne számítsatok.... )
Mindenkit várunk innen a Tuareges fórumból, motormárkától függetlenül azokat is, aki akar még jönni, rajtunk kívül.
Ha motoros havert is hoztok annál jobb, mindnél nagyobb a létszám.
Egyelőre időpont még nincs, a nyáron valamikor. (még szervezés alatt)

Minnnél többen jelezzétek, ha akartok jönni.
Hát mindenki aki számít ahogy mondani szokták. Hát reklámozni kell azt vagy jönnek vagy sem .
De most tényleg, mi lennénk 4-en azt cső?
"nem versenyzésre vinném úgyse"

Én meg egyedüliként egy 125-össel a 650-esek között..... hát....
Nekem mind1 (nagyjából) hogy hol van akár Tesco parkoló is mert nem versenyzésre vinném úgyse.
helló az ára 5e
tökéletes a festése is meg minden más érdkle még?
A tekercsektől jönnek fel a kábelek.
Az a bölcső elején csatlakozóval van össze kapcsolva a trafó kábeleivel. Előbb itt csinálj jó kontaktust.
Aztán ha ez megvan és még mindig nincs, akkor mérd meg, hogy a tekercsektől jön-e fel áram.
Lassan azért ki kellene célozni egy időpontot. Meg egy helyet.
Mert úgy járunk mint már évek óta....
szevasztok
segítséget kérnék!
a mocimon nincsen szikra az mitől lehet?
helo
a első sárvédőt menyié adod?
Gondolkoztam ezen a találkozón, és arra gondoltam, hogy olyan helyet kellene keresni, ahol van egy hosszú elhagyatott út, ahol nem zavarnak minket a kékek. Van 1 repülőtér a közelben elvileg, de nem hiszem, h legálisan is lehetne használni... Esetleg valakinek van valami ötlete, hogy pontosan hol is kellene ezt az egészet?
Iváncsa-n voltam egyszer 1 hasonló fórum talalkozon es ott a település szélen volt 1 kb 1km-es út ahol rendeztünk szlalompalyat, gyorsulasi versenyt... Nagyön jó volt :)
Nevem alatt találsz címet. Oda jöhet. :)
nem rakja fel a fotót.. :/ írd le az email címed, és küldök róla képet..
itt is v an :)
Azt hittem, mert azt a sárga-kék Tuareget a youtubon láttam. Horvát az adatlap szerint.

jöhet a kép, nem baj ha félig kész.
Nem nem. Felrakok egy képet a sajátomról, de csak félig van kész a fotón..
Tali.... El kellene kezdeni szervezni, hogy a nyáron azért legyen belőle valami.
OK
az az 1.8 nem vmi sok futofeluleten nekem az elozo 2.5nel mar riszalta magat vizes uton.

bizom benne en is hogy lesz vegre vmi tali. vmit csak sikerul osszehozni ha nekifexunk.
jaaa...csak jo ido kene az "olcso" benzinhez vegre.

nem felejtettem el, csak nem jutottam odaig hogy atmasoljam a kepeket hogy csatolhassam, mert masik gepen vannak a kepek mint amirol netezek. :D
Mostmár a nyári idő alatt már télleg kellene egy Tuareg fórum találkozót össze rityenteni, nekem is már elvonási tüneteim vannak 2 hete én is max az udvarban beröfentettem hátha működik még. Gumiról hát elöl a metzeller eddig jól viselkedik viszont a hátsó Pirelli egy kis nedvesség és mintha jégen mennék igaz középen a minta kb 1,8 miliméter vagy kevesebb