FÓRUMTALÁLKOZÓT SZERVEZÜNK!
(vagy legalábbis egy előre megbeszélt helyen való összefutást.... rendezvény nem lesz, rockmaratonra, meg sziget fesztiválra ne számítsatok.... )
Mindenkit várunk innen a Tuareges fórumból, motormárkától függetlenül azokat is, aki akar még jönni, rajtunk kívül.
Ha motoros havert is hoztok annál jobb, mindnél nagyobb a létszám.
Egyelőre időpont még nincs, a nyáron valamikor. (még szervezés alatt)
A tekercsektől jönnek fel a kábelek.
Az a bölcső elején csatlakozóval van össze kapcsolva a trafó kábeleivel. Előbb itt csinálj jó kontaktust.
Aztán ha ez megvan és még mindig nincs, akkor mérd meg, hogy a tekercsektől jön-e fel áram.
Gondolkoztam ezen a találkozón, és arra gondoltam, hogy olyan helyet kellene keresni, ahol van egy hosszú elhagyatott út, ahol nem zavarnak minket a kékek. Van 1 repülőtér a közelben elvileg, de nem hiszem, h legálisan is lehetne használni... Esetleg valakinek van valami ötlete, hogy pontosan hol is kellene ezt az egészet?
Iváncsa-n voltam egyszer 1 hasonló fórum talalkozon es ott a település szélen volt 1 kb 1km-es út ahol rendeztünk szlalompalyat, gyorsulasi versenyt... Nagyön jó volt :)
Mostmár a nyári idő alatt már télleg kellene egy Tuareg fórum találkozót össze rityenteni, nekem is már elvonási tüneteim vannak 2 hete én is max az udvarban beröfentettem hátha működik még. Gumiról hát elöl a metzeller eddig jól viselkedik viszont a hátsó Pirelli egy kis nedvesség és mintha jégen mennék igaz középen a minta kb 1,8 miliméter vagy kevesebb
Nekem, június végét (20-30-ig) kivéve, egészen szeptemberig jó.
Csak legyen meg előre az időpont és akkor tuti nem ütközik semmibe.