Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha rajtam múlik sosem lesz kókány, mert kurvára gyűlölöm a kókler megoldásokat. Csak szopás van utánuk.
Apám is durrantana egy lángost, ha valamit ócskán csinálnék meg....
nem akarok beleszolni de koze nincs a 127es blokkos mocid kipuffja a pegaso 123as kipuffjahoz. alaposan nezd meg es meregesd le mielott berendeled, mert nem igen fog elferni a vaztol es a tanktol.... jobb elotte rajonni mint utana mikor kifizetted es kiteszed a kuka melle a vegen mert semmire se jutsz vele
na ez a baj, mar megint heggesztened a laposvasat mindenhova

esztergaval le lehet gyartani a fuleket is a kupra!
hat ha ilyen illesztesi hezag van akkor kezi csiszoloval lehet finomitani az illesztesi feluleten, ha meg kukas a kup akkor esztergaltatok ra ujat es hello...

semmit se kell kalapalni....
az elonyos tud lenni szerelesnel ha van kozeptamasz. :D nekem is jo lenne a pegara, de nehez beszerezni sajnos, de meg lehet kesobb. :D

pff... akor megvan a napi moka, de azt a belsot csak a kukaba mar akkor.... 1500 korul van uj belso es kiszolgal sokaig. mondanam hogy van nekem belso es adok ingyen, de a posta meg egy 1000res ugye....akkr meg ujat veszel mar lassan. (de ha kel kuldok vagy 3at )
kis apro kulonbsegek vannak...

hat igen, mindig a jo oreg olcso hazai megoldasok.... "fogd oda egy kicsit amig megcsipem...." amieleg szomoru sajnos...utana meg mas sziv vele mikor vmit is szerelni kell rajta...

de a mi gepeink nem ilyenek szerencsere, es nem is lesznek.
Vissza olvastam pár oldalt megpróbálok segiteni amik hirtelen felmerültek kérdések A Tuareg Rally-ra nem lesz jó a Pegaso kipufogója teljesen más, nem fog felférni a tanktól, másképpen van az ivelés, máshol vannak a felfogatás pontjai. Olvastam hogy több mindenkinek van gondja a kipuff kifújással. Attól undoritobb munka nincs mikor ráheggesztik vagy összevissza verik kalapáccsal. Egyékbént nem lesz jó heggesztve sem elfog törni a kipufogó valahol.... Amit tudok javasolni eddig mindig bevállt. Lehet venni hő álló "sziloplaszt"-ot, 300C-ig hőálló, csak a piros szinű jó! Eléggé nagy tubusban árulják kb 2000Ft az ára. Amikor megkött rugalmas marad valamennyire igy nem válik le a kipuff torokról és a kipuffrol. Olaj és zsirtalanitás után bekenni a kipuffot belülröl, majd határozottan a helyére tolni, készre szerelni és várni vele pár órát hogy hadd száradjon meg a szilikon. HA szépen rakod fel észre sem venni hogy alatta ott van a sziló vagy le is lehet törölni ha zavar. Én általában kipuffot mindig igy rakom össze, igy soha senki nem panaszkodott még rá hogy olajos lenne a blokk vagy a lába....
enek szerintem jonak kell lenije!
hasonlicsd össze a képeken!
Az kicsit messzi van,ezek szerint a posta jöhet szóba.Na még kicsit gondolkozom rajta.Remélem tényleg jó lenne a gépemhez mert múltkor már sikeresen vettem egy rezonátort ami végül mégsem lett rá jó és rajtam maradt...
komádi
hajdu bihar megyében
Írtam neki hátha összejön.Te helyileg merre vagy?(Én kecskemét)
esetleg amit én adok csonkot aról szépen 1mm vágó korongal levágni és gynyörüen co2-vel rávarni!
vagy petinek tuti van csak 1 kicsit borsos áron nyomja az alkatrézeit :(
http://www.kepesmotor.hu/motor...
http://www.kepesmotor.hu/motor...

ott a csonk odadja szerintem max 1e ft
vagy szerezni valhona 1 oylan csonkot!
vagy esetleg esztergáltatni 1 oylan csonkot és a 3 juki laposvasra rágegeszteni
Látom.

Ezt azért be lehet fogni az esztergába.
amugy ezt a csinkot lelehet szépen takariani a hegesztéstöl lmexel
elsőnek levágni a rendszeröl azitán tisztitokorongal nagyábbol letakaritani a rendszer daradjait és a hegsztést utána sépen lameláskorngal felcsiszolni
nekem 2 csavaros csonkom van csak rotax 123
ere gondolsz te is !
Az a csonk 3 csavar.
Afopisznak a mocijába Rotax 127-es blokk van. Ilyen van nekem is.
A 127-eseknek a hengerre nem közvetlenül a rezonátor van nekifogatva, hanem van még egy közdarab. Egy L alakú csődarab.
Itt van kettő kép,nekem 3 csavaros(rotax 127-es blokkos a gép)
A hengerre való kúpot, miért nem tudnád befogni a padba....?
igen adom azt a csonkot de 2 csabar az a 3
Nem vok teljesen képben ezzel a mocival mert nem volt még ilyenem,De az a vég kellene ami a rezonátort meg a hengert köti össze,(3 csavar fogja fel a hengere.
amit öszeszorit a rugó?
persze adok!