Ha rajtam múlik sosem lesz kókány, mert kurvára gyűlölöm a kókler megoldásokat. Csak szopás van utánuk.
Apám is durrantana egy lángost, ha valamit ócskán csinálnék meg....
nem akarok beleszolni de koze nincs a 127es blokkos mocid kipuffja a pegaso 123as kipuffjahoz. alaposan nezd meg es meregesd le mielott berendeled, mert nem igen fog elferni a vaztol es a tanktol.... jobb elotte rajonni mint utana mikor kifizetted es kiteszed a kuka melle a vegen mert semmire se jutsz vele
hat ha ilyen illesztesi hezag van akkor kezi csiszoloval lehet finomitani az illesztesi feluleten, ha meg kukas a kup akkor esztergaltatok ra ujat es hello...
az elonyos tud lenni szerelesnel ha van kozeptamasz. :D nekem is jo lenne a pegara, de nehez beszerezni sajnos, de meg lehet kesobb. :D
pff... akor megvan a napi moka, de azt a belsot csak a kukaba mar akkor.... 1500 korul van uj belso es kiszolgal sokaig. mondanam hogy van nekem belso es adok ingyen, de a posta meg egy 1000res ugye....akkr meg ujat veszel mar lassan. (de ha kel kuldok vagy 3at )
hat igen, mindig a jo oreg olcso hazai megoldasok.... "fogd oda egy kicsit amig megcsipem...." amieleg szomoru sajnos...utana meg mas sziv vele mikor vmit is szerelni kell rajta...
de a mi gepeink nem ilyenek szerencsere, es nem is lesznek.
Vissza olvastam pár oldalt megpróbálok segiteni amik hirtelen felmerültek kérdések A Tuareg Rally-ra nem lesz jó a Pegaso kipufogója teljesen más, nem fog felférni a tanktól, másképpen van az ivelés, máshol vannak a felfogatás pontjai. Olvastam hogy több mindenkinek van gondja a kipuff kifújással. Attól undoritobb munka nincs mikor ráheggesztik vagy összevissza verik kalapáccsal. Egyékbént nem lesz jó heggesztve sem elfog törni a kipufogó valahol.... Amit tudok javasolni eddig mindig bevállt. Lehet venni hő álló "sziloplaszt"-ot, 300C-ig hőálló, csak a piros szinű jó! Eléggé nagy tubusban árulják kb 2000Ft az ára. Amikor megkött rugalmas marad valamennyire igy nem válik le a kipuff torokról és a kipuffrol. Olaj és zsirtalanitás után bekenni a kipuffot belülröl, majd határozottan a helyére tolni, készre szerelni és várni vele pár órát hogy hadd száradjon meg a szilikon. HA szépen rakod fel észre sem venni hogy alatta ott van a sziló vagy le is lehet törölni ha zavar. Én általában kipuffot mindig igy rakom össze, igy soha senki nem panaszkodott még rá hogy olajos lenne a blokk vagy a lába....
Az kicsit messzi van,ezek szerint a posta jöhet szóba.Na még kicsit gondolkozom rajta.Remélem tényleg jó lenne a gépemhez mert múltkor már sikeresen vettem egy rezonátort ami végül mégsem lett rá jó és rajtam maradt...
amugy ezt a csinkot lelehet szépen takariani a hegesztéstöl lmexel
elsőnek levágni a rendszeröl azitán tisztitokorongal nagyábbol letakaritani a rendszer daradjait és a hegsztést utána sépen lameláskorngal felcsiszolni
Az a csonk 3 csavar.
Afopisznak a mocijába Rotax 127-es blokk van. Ilyen van nekem is.
A 127-eseknek a hengerre nem közvetlenül a rezonátor van nekifogatva, hanem van még egy közdarab. Egy L alakú csődarab.
Nem vok teljesen képben ezzel a mocival mert nem volt még ilyenem,De az a vég kellene ami a rezonátort meg a hengert köti össze,(3 csavar fogja fel a hengere.
Apám is durrantana egy lángost, ha valamit ócskán csinálnék meg....