Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyíííí bameg, műanyag kurvaisten....
Valami hasonlóképp lehet ezt is állítani gondolom. Hát most nem látom át a témát. Ahol kapcsolódik a tűszelephez, el lehet fordítani az úszóhólyagokhoz képest?

"De mi a szerepe az uszonak?"
Szabályozza a benzinszintet az úszóházban. (ez most ugye csak a hecc kedvéért kérdezted? :D )

"Felfelé vagy lefelé hajlitsam?"
Attól függ merre akarod állítani a szintet. Ha emelni akarod, akkor a tűszeleptől távolítsd a "karját". Azaz lefelé hajlíts rajta, a beszerelési helyzethez képest.
Engeni akarod a szintet akkor pedig ellentétesen.

Rajzoltam egyet gyorsan. Remélem érthető.:
Itt is valami hasonló lesz a téma.. De mi a szerepe az uszonak? Felfelé vagy lefelé hajlitsam? :D
Pedig ha lefényképeznéd, jobban tudnék segíteni.
Így csak gondolom, hogy úgy kell mint a nagy általánosságba minden karbiban. Görbíteni kell a tűszelepet mozgató "nyelven".
Próbálom.. A subert meg be is állítom, de az úszón is lett állítva múltkor amihez meg nem értek, úgyhogy amíg nem kapok egy kis infot, nem merem szétkapni azt a részt.. :/ :)
Most már igen.... :D

Most már lőjétek be faszán. Nem járja, hetente így szétszedni....
Mind1, majd legközelebb.

Ha jövőbe látnék......
A karbikat eddig egyedül nem szerettem volna szetszedni, mert azt nem tudom, h úszó szintet hogy lehet állítani. Van valakinek egy szétkapott karbija amin nagyjából meg tudná mutatni, h h is kellene?
Ez most biztos furán hangzik, h ezt nem tudom, de azt még soha nem állítottam, es nem szeretném meg egyszer szetszedni a gépet.. :D
hát jah.. de ennél kevésbé nem lehet szétszedni ha ki akarod kapni :D
Amúgy azért mert vissza lett állítva a karbim és azóta sokszor visszadadog, leáll menet közben, visszadurrog a kipuff stb... annyira nem poén ez... Főleg egy motoros felvonuláson pl. Meg hát a motornak sem tesz nagyon jót, hogy nem kap elég anyagot..

Összerakva még nincs.. most ilyen állapotban pihen a garázsban. :D
ilyenkor aldom hogy nekem a regi kasztnis van meg. nekem csak az ulest es max 2 oldalidom kell levenni ehez a muvelethez

amugy sikerult vmit alkotni?
ezt rendesen széjjel kaptad, miért is vetted ki a karbikat?
Láttatok már szétkapott '98-as Pegasot? :D
Csak ennyire kellett lebontani h kiszedjem a karbikat :D
Hát igen.. Jó lett volna, ha el tud jönni, de már nagyon rég tervezzük ezt az egészet és eddig még nem jutottunk el soha, ezért nem szeretnénk változtatni az időponton 1 ember miatt. :/
Viszont ha jól sikerül, akkor akár évente többször, vagy esetleg évente meg is lehetne rendezni ezt a kis találkozót :)

De ez még csak a jövő :)
Fórumtalálkozó Augusztus 20. Dunaújváros, Kompkikötő, 10 óra
(remélhetőleg szép napos időnk lesz)

Eddigi jelentkezők.:
- ShaDoWViktor
- Attilahunter
- Odyspin
- Imi_
- NemesG.

Aki jönni akar még, írjon.

A változás jogát fenntartjuk.
Fenébe!
Pedig jó lett volna, ha eggyel több Tuareges lesz, meg egy fővel bővül a társaság.
Ha érdekel, írj email: honda4022@gmail.com

Üdv
Sziasztok! Augusztus 20? :-(
Akkor én kiestem a pixisből! Nyaralni leszünk 24-ig! :-( Basszameg! :-\ Fasza! :-[
feltalalod majd magad. :D de amugy meg sztem egyszerubb ha lesz elotte 1-2 telefonszamcsere es tudunk csorogni majd ha van vmi. majd kimegyunk eled masnem a hatarba

a lenyeg hogy van idopontunk es helyunk. ezzel mar lehet szervezni vmit. :D
Nem, az sajnos nem jó, mert az enyém nem önindítós, de ez jónak tűnik.
Hát wazze, addig motorozol keleti irányban, míg kiérsz a Dunáig.
Mindezt Dunaújváros belterületén lehetőleg.... :D

Tegnap írtam már, hogy google térkép. Szépen megnézed mi, merre, hogyan.
Hát Dunaujvárosig még csak-csak.. de hogy a kompkikötöhöz odatalálok-e az már kérdéses.. :D Majd lehet, hogy viszek dzsipíeszt :D
Akkor,

Fórumtalálkozó Augusztus 20. Dunaújváros, Kompkikötő, 10 óra
(remélhetőleg szép napos időnk lesz)

Eddigi jelentkezők.:
- ShaDoWViktor
- Attilahunter
- Odyspin
- Imi_
- NemesG.

Aki jönni akar még, írjon.

A változás jogát fenntartjuk.
jaja,a lenyeg hogy a nap, város es idopont legyen meg, a helyszint kitalaljuk meg addig 3x. :D

hat idopontnak sztem kb leghamarabb 10 ora. nekem is rogton tobb mint 3 ora az ut oda. (dunaujvaros)

ez a kompkikoto jonak hangzik amugy. :D
Hát most már ha csak 2-en leszünk ott akkor is megtartjuk.. Most már nem érdekel semmi :D kb 3 éve tervezzük ezt a találkozót..
Amugy nekem jó mind a 3 hely.. Addig majd kitaláljuk h azon belül pontosan hol.. na de a másik fontosabb szempont az idő:
Mikorra kellene odaérni? :D
vegre egy igazan jo hir igy estere hogy kozelebb jon a tali hozzam. :D:D:D

dunaujvaros jo lesz nekem is. az idopontom ugy latom maradt. :D

csak lesz iden vmi vegre ha igy haladunk.