Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem mikor ezt csinálta a tuaregem, ugyanaz mint az ETX csak az idomjai mások, (feltéve ha 125-ösről van szó) akkor a gyertyának az elektróda távolságát csökkentettem. 0,4-0,5 mm-re. Ezután megszűnt a durrogás és kipörgött 7-8 ezertől tovább is.
Szia! Nekem is etx-em van! RX gyujtást tettem rá és ugyan ezt csinálja csk nem durrog! Egyszerűen lassan húz és nem pörög ki! Nekem azt mondták az RX elektronikája kell mert az Etx-é nem jó hozzá! Most vadászok trafót hozzá én is! Szerintem az elektronika szarakszik veled is! Vagy eddig ment? /nem vagyok szaki csak azt mondom amit nekem is mondtak/
Sziasztok!lenne egy problémám.Aprilia etx-ről lenne szó!olyan jelenséget csinál hogy nem pörög ki meg félgáz után vissza durog hogy mitől csinálhatjha? Nincsmeg a légszűrője és amal sem állórész van rajta de a trafó pedig Dugati.Köszönöm előre is a válaszokat!
Most akkor én is hírdetek.. :D
Eladó:
1. Szinte gyári állapotu 15-ös első (lánc)fogaskerék Rotax 123-mas blokkhoz
2. 160-as Polini henger dugóval együtt.
Képeket e-mailben küldöm.
Akit érdekel az megtalálja az e-mailemet az adatlapomon. :)
itt va pár képe a pegassorol!
Sziasztok! Valaki meg tudná mondani, hogy 50-es tuareghez mekkora lánc kell? Mert konkrétan rákeresve nem találtam hozzá, csak méret szerint vannak láncok.
csak kicsi 125 ccm
650-es '98-as Pegasot is bontasz, vagy csak kicsit?
Sziasztok! Valakinek van RX50 gy.elektronikája? Honda022 még nem értem el! Sürgősen kellene!
Ma újabb két évvel meghosszabbítva a Tuareg pályafutása.

Más dolog.: Valaki nem tud olyan helyet ahol, csinálnak kipufogókat? Olyanra gondolok, mint aki csinál ilyen tervezett rezót simsonra pl.
Mert azokat elnézem, mind kúpos illesztéssel teszik össze a hengernél a kipuffot.
Nekem az a problémám, hogy el van kopva már és akármit csinálok már vele mindig kifúj egy picit és kibassza az olajat a hengernél rögtön.
Attila sajnos amit tőled kaptam, avval sem sikerült érdemlegeset összehozni. :(
Arra gondoltam, hogy újat kéne szerezeni kúpból meg a hozzávaló "trombitából". Egy párt és azt ráhegeszteném a Tuareg rezójára meg a henger kipufogó csatlakozására. Így már megszabadulnék ettől a kibaszott álapottól.... Az új egymáshoz igazított dolgok, azért csak jól tömítenek gondolom.
Aki tud segítsen, köszönöm.
rengeteg alkatrészem van ujra sem amal gyujtás is !
aprilia pegassot bontok! minden van még hozzá!
gumim is van az egyuj zsir uj! cros!
adatlapomon az elérhetőségek!
Szebb napokat is látott már az biztos.
ijen lett
itt a bonto szökevény-e!
szep nap lehetett, grat
nekem van fekcsovem ha kell, a tobbit csakis ujonnan szabad venni, es boltban kapsz, mint pl italmondo.
Ez igen, irigylésre méltó ballagás.
MAMI-s ballagásom Budapesti Motoros felvonulással
123...
Sziasztok!Gyújtás oldali főtengely ék mérete kellene rotax 123!
Aki tud segítsen!Köszönöm!
Sziasztok! Segitség kellene! Pár hete valaki rakott fel egy weboldal cimet ahol több motor robbantott ábrája volt találhato.A blokktol a teleszkopig...nem tudja valaki mi a cim?
Bárdi autónál van fékbetét új, 3500Ft-tól- 6000ft-ig.