Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

eladó rotax 123 alkatrész minden van lendkeréken kivűl! sem amal gyújtás is
és még rengeteg alkatrész!
van 1 komplet pegaso is bontásba!
felnik is vannak 5e/db a felniknek!
gumik is vannak! msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
Kiderülhetne már az idő..... Mától olcsóbb a benzin megint....

Mitas..... igen megfizethető, meleg aszfalton jó, de maga az anyaga olyan kemény.... bár ennek is van előnye nem kopik gyorsan.
Az enyém előbb fog széjjel repedezni tropára, mint hogy elkopjon.
2002-esek, apró repedezések vannak a minták között.....

Más, nem akarlak sürgetni, de elfelejtettél valamit.
ismeros erzes. 2 hete 1 metert se mentem a pegaval.... nagyon kene mar menni egy jo kanyart.

de ez jo hir ha kesz a belsocsere. nem a szivem csucske a mitas nekem se, viszonylag jol tapad es megfizetheto, de a dunlop vagy metzeller jobban bejott eddig.
Van egy 21" komplett első kerekem 15e az ára talán még egy keveset alkudni is lehet akit érdekel írjon!
Ez bizony nem jó hír.
Motorozni kellene már egy jót, mert elvonási tüneteim vannak.....
Napok óta esik- nem esik, szar az idő.... most is.

Attila, megvan az új belső. Hétfőn hozott egyet fater, 1700 Ft volt. Vee Rubber MADE IN TAIWAN.
Már össze is pakoltuk.... de egy ocsmány gumi ez a Mitas..... Kemény mint valami Kirovetz gumi....
Üdv!

Az avatarodon az a te géped?
Arra még várhattok, mert fater megint azzal fogadott reggel, hogy töltött bele valamennyi benzint.. :D Ami persze jó... de a mérés szempontjából nem kedvező..

Más téma: A karbik szét lesznek szedve megint.. ez már biztos.. :/
Valami dugulás lehet ott a karbiknál.. Most már hidegen is alig akar elindulni.. Alapjáraton gondol 1-et és leáll... Menet közben mindig visszadadog magas (3000-4000) fordulaton is...
Nem jó ez így.. :/
Üdv!
Tuareg Wind és Tuareg ETX alkatrészek eladók, nagyon sok minden van, szinte komplet motor. 125ccm ROTAX 127-es blok van bennük. Hívj bátran ha kell valami, vagy írj emailt!
tel.: 06309086220
email: aprilia.rotax.127@gmail.com
Fogyasztási eredményekre én is kiváncsi leszek miket sikerül varázsolni vele
Így van ez. Meg nem volt nehéz, hogy ráharapjon az ember a motorozás ízére....
Igen! Nekem is anyám is és apám is motoros volt.. Bár anyám inkább.. De ő is inkább csak hátsó ülésen.. :D (mégis csak nő.. :D)
A családban egyébként sok motoros van, tehát volt kitől örökölnöm ezt a nagy Motorimádatot.. :)
Ti is törzsgyökeres motoros család vagytok akkor.
Az én felmenőim is mind motoroznak/tak..... még anyám is.
Iiigen jól látod, hogy egy hölgy.. A nagynéném :D
Egyébként ügyes volt, tehát nem rajta múlott, hanem a motor nem bírta a tempót ;) :)
Nekem majd egyszer lesz motoros ruhám..... Addig a terepszín a nyerő.
A kawa vezetője egy hölgy, ha jó látom? Beragadt a rajtrácsra....
akkor jol tippeltem hogy ezzeligy vmi nem stimmel.....
Hát én is nagyon remélem.. :D
Kösz! Már csak 1 protektoros gatya kell és teljes lesz.. :D
(egyébként helyben hagytam a 250-es Kawat..
Most már csak többet elgurul, ugyan annyi benzinnel.... :)

Fasza a motoros ruhád.
Még nem tudtam "lemérni", mert nemtudom, hogy fater mennyi benzint rakott bele mult 7végén, de most mentem vele jópár km-t itt a környéken (2 személlyel+"gyorsulások"...)
De most úgy tűnt, hogy tovább bírja.. Majd holnap elmegyek és tankolok 2k-ért megint aztán megnézzük meddig bírja.. :D

A pegával mi a helyzet? Még mindig nagyon szomjas?
relaax :D
Kissé off topic, de te egyetlenegy mondatot nem tudsz leírni hiba nélkül? Vagy csak nekem bántja a szemem kurvára?
Volt 127-es rally..... csak ez nem az. Ebbe az új kasztnisba beledobtak egy működő 127-es blokkot.... Nem csodálkozom a kipufogórendszerén sem....