Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon szépen köszönöm a gyors válasz.
Csak simán két membrán lapot vegyél, az sokkal olcsóbb.
Az újak, nekem a 125-ösbe azt hiszem 3 ropi volt a kettő vagy a darabja, erre nem emlékszem....
Mégse 15 Matyi.... és ezek nagyobbak...
Az AM és az RV blokk felfogatása nem ugyanaz. Volt ez már téma régebben.
Sziasztok.Sajnos ritkán látogatom a forumot,de szeretnék töletek segitséget kérni. Van egy tuareg rallym 50-es 70 hengerrel,a problémám akövetkezö lenne,amotornál a szivomemrán nyitásnál nagyon hangos és elégé lassan is nyitki 60km/h-után normálisan megy a gép szerintetek megoldást jelentene e egy szivomemrán csere?nem akarok mellé nyulni mert a legolcsobb is kb 15 mátyást jelent.Ja és még egy kérdés AM blokot bele lehet-e szerelni az rv-s helyére megeggyezik a felfogatása?Elöre is köszönöm ha valaki segiteni tud!
A vázból nem tudod kiszedni? Mert azt ki lehet.
Magát a gátlót, azt nem tudom...
Imi lakik arra.
Elhisszük, h sok.alkatrészed van, de azért nem kellene telespawnolni a fórumot..
Sziasztok! Eladó néhány tuareg 50-es alkatrész. Ha valakit érdekel, írjon bátran!
Sziasztok! Eladó néhány tuareg 50-es alkatrész. Ha valakit érdekel, írjon bátran!
Valaki tudna segíteni hogy lehet szétszedni a hátsó rugós tagot a motoron?Úgy néz ki mint ami szerelhető de még se akarja dni magát!
Vasárnap megyünk haverral a Mátrába gurulni egyet esetleg valaki nem tart arra fele hátha összefutok valamelyikőtökkel
Ez volt a baja gondolom..... Ha megy, akkor gond egy szál se....
Sziasztok!
Akit érdekel tuareg 34-es karburátor az szóljon,hirdetés a nevem alatt látható.
Igen le volt szakadva, de már visszaforrasztottuk és már megy is a gép.
Nagyon jóóó :)
Egyszer én is el szeretnék ide menni :) Majd pár év mulva ilyen találkozót szervezünk a fórumon.. :D
http://youtu.be/5XEuELDL9z0 a hegyekben[/L]
Egy kis kedv csináló a hosszú hétvégéhez és a jó időhöz. Itt én is motoroznék
Szívesen, máskor is!
A kérdésemre nem válaszoltál. A fekete vezeték le van szakadva az állórészről? Mert én úgy látom...
köszönöm szépen, megkaptam.
Axeltgsi,

Küldtem a választ.