Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Küldtem neked e-mailt az aprilia tekercsről, mert nem engedi ide felrakni a képet. Elküldöm a hozzászólást csatolva a képeket, de csak teker és utána meg alaphelyzetbe áll a kapcsolat.
így kis képben hasonlít egy BMW-re.. Nem rossz nem rossz.. de Én ezt a Pegát már nem alakítgatnám.. a Tuareget átalakítottam crossosabbra, de ehhez nem fogok hozzányulni.. :)
Azért 100 felett már nem ugyan az az úttartása azzal a sárvédővel szerintem..
1 pillanatra azt hittem te fujtad at. eleg morci amugy de tetszik
Mit gondoltok ? szerintem ez így elég vadul nézki persze pozitív irányban
Az enyém is jobban szereti a reggeli hideget, én se tudom miért! Az e-mail még nem jött meg, de holnap ha megjön igérem válaszolok ahogy tudok. A mai napom egy kicsit hosszúra sikeredett, elfáradtam!
Közben írtam mailt! A gyujtás oké! Kellett még levegő neki így most 5 fordulatra van nyitva! Most jó csak kicsit dődörgös! Bár olaj is van benne bőven! A reggeli hűvös időt mintha jobban szeretné! Nem tom mé!
Ennek belül van egy elválasztó így a lendkerék teljesen el van zárva a lánctól!
Nem tudom hova lett, már úgy vettem, hogy egy lemezből készített volt rajta, de sajnos nem passzol túl jó, a lánc bever mindent a lendkerékhez, meg a lánckerékig el sem ér.
Akkor vissza kell állítani alapra a gyujtást, bár nem hiszem hogy emiatt nem menne! Vissza kell állítani oda ahol ment, az a biztos, aztán megnézni hogy igy mit muzsikál. Ha igy sem megy, meg kéne nézni a karbit, lehet hogy nem nyúltál hozzá de a mozgatástól felkapott valami piszkot az aljárol, és csak szimpla dugulásod van. A kuplungot is cserélted? Jó helyre raktad a hézagoló alátéteket?
Köszi, nekem is ilyen kellene! Vettem egyet vaterán, de nem passzol sajnos, de most már tudom milyenre kell vadászni! :)
Sziaaa.... Akkor már írom is nézegesd majd! Köszi!
Nna! Ilyen van rajta! Neked nincs? Hova lett?
Szia! sz.tomika@freemail.hu az e-mail címem, ide írhatsz bármi kérdésed van!
Csinálok neked csak ki kell mennem! Mindjárt-mindjárt!
Na ez jó volt a hétvégén egy Budapest-Bakony motoros kirándulás egy röpke 250km bár vasárnap délután a kopott Pirelli hátsó gumi nem barátja a vizes aszfaltnak és kicsit csiszi-csuszi volt de attól még jó volt meg most kijött egy személlyel 6 literes fogyasztás.
Szia! Tudnál a gyújtás felőli deknidről feltenni egy képet? Mert láttam egy előző képet, azon nem volt rajt, de a "helye" olyan volt mint az enyém, csak egyszerűen sehol nem találok olyan deknit ami passzol rá.
Tényleg! Pont a blokkokat nem látni!
Van a képen motor?
Na persze a motort kell nézni!
Vagy ez:
Jaja! Egyszerű! Én telcsiről írok ez meg mégkönnyebb! Tessék itt van egy--
A szövegmező alatt, "Fájl kiválasztása" gomb.
Megkeresed hol található a kép a gépeden, kiválasztod aztán megnyitás.
Utána elküldöd a hozzászólást és ott kell lennie a képnek.
Ha érdekel a henger, akkor írj az e-mailemre és küldök pár képet es megbeszéljük az árat.
Fejtor@citromail.hu
Nem tudok képet felrakni...A múltkor még ment.
Szia szaki! adnál egy e-mailt vagy egy telcsi számot? Volna egy kamazravaló kérdésem! Kellene a segítsèg mert nem igazán boldogulok! Adtam a kicsinek egy kis előgyujtást és így hidegen nem indul! Tiszta takony a gyertya! Vagy a kardin adjak levegőt neki? Lehet vissza kell tenni a gyujtást alapra?