Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elkezd ki amíg lehet... :) Ha Pegaso-t veszel, akkor kicsit nehezebb dolgod lesz.. :D
Karbihoz egy jó ötlet. (először én is leszedtem)
A két bilincs meglazít, karbi elfordít jobbra, súber+szivaró lecsavar, karbi visszafordít balra és az alja leszerelhető, minden fúvókához hozzáférhető anélkül hogy a teljes légszűrőt és egyebeket le kelljen szedni :)
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni,hogy valakinek van esetleg tuareg rally 123-hoz berugó karja eladó?
Sziasztok Aprilla ETX-350-re kellene berúgókar! Nem tudtok eladót?
Köszi
Az úszó azon részén kell görbíteni ami csatlakozik a tűszelephez.
De ha nem állítottad el és előtte jó volt nem avval van gond.... (előző hsz.-em)

Karbi az szopatós. Tavaly valami retek kis rozsda darabok, (pedig kúton tankolok és a tank nem rozsdás) szívattak. Egy nap 5-ször szedtem le a karburátort.... mondanom se kell nem egyszerű le-fel szerelgetni....
Alapjárati fúvókád nincs eldugulva? Alapjárati levegőcsatorna szintén nincs eldugulva?

Nem kell rá nagyobb karburátor...
Benzinszinten hogy tudok állítani? Jó ötletnek tűnik...
Ha kinyomom a szívatót, akkor csak nagy fordulaton megy (4-5 ezertől) azalatt ha nem húzom rá lefullad.. De viszont ha nincs szívatón jobban húz és nem is füstöl annyira. Kompresszió egyenlőre gyenge (5-6 bar), majd szerintem bekopás után jobb lesz... A karburátorom ki volt takarítva. Csak a főfúvóka méretét tudom, 126-os. Lehet hogy nagyobb karburátor kell rá?
Logikusan átgondolva ha szivatóval van ereje szivató nélkül pedig nincs akkor nem kap elég benyát szivató nélkül. Alacsony benzinszint, koszos főfúvóka, alacsony tű. (ugyanez volt nekem is 2 hete. A takarítás és beállítás segített.
Mär bocsänat miaz hogy meg nincs kompresszio, mikor lesz akkor? kompresszio vagy van vagy nincs vagy pedig harmat gyenge
Mit értesz az alatt, hogy még nincs kompresszió?
És mi az, hogy nem megy szivató nélkül? Ha leveszed a szivatót akkor nincs alapjárat?
Hellotok!
Nincs vmi ötletetek miért nem mehet a motor szivató nélkül?
Henger és dugattyú most lett cserélve, bár kompresszió még nincs.
Karburátor kipucolva, tömítés mindenhol rendben. Esetleg az számít, hogy hogy áll a karburátor?
Bocs, a hotmail-re írtam, most elküldtem megint, nézd meg lécci, hátha most megérkezett. Nem akarom itt nyilvánosan szemetelni a fórumot...
Üdv és mit írtál mert idáig nem jutott el, lehet nagy a forgalom
okés csak jó is legyen!
Szia odyspin!

Írtam Neked a citromodra, nézd meg lécci!

Üdv!
elhiszem de ezt most 3000ft-é tudnám megveni meg nincs is mesze.
nekm van tuareg trafóm 13e tökéletes
Ha AMAL SEM akkor igen.
szevasztok
aprilia etx 125 reafó jó lene-e 125-ös tuaregre?
Ennyi:)
Néztem már a honlapját. Ha veszek, szerintem tőle fogok....
Olcsó is. Közvetlen a gyártótól.... :)
Fúvókát én csakis Emzolitól... az legalább tényleg akkora amekkorának kéred.
Erre én is így reagáltam......
Egy motoros boltban nincs fúvóka készleten.... nanee.
Pedig nem egy neve nincs hely.... vagy mégis....?
Jólvan látom bejártad "Tolnát-Baranyát" akkor mostmár jöhetnek a Tuareg fórum talik :D (kérünk a felscuccolt motorról is képet mert így nem hisszük el hogy mocival voltál )