Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez igaz....
Neked is PHBG19-es van rajt?
Üdv valamivel több infót + fényképet tolhatsz fel róla.Lehet hogy érdekel.
nezd a jo oldalat, alig koltottel benzinre (na jo sokat koltottel igy is csak keveset kaptal erte )
Ha vissza olvasol egy kicsit, a napokban ajánlottak neked egyet.

rs_cuccok[31057] április 19. 14:01
Eredeti trafó - 12.000.

rs_cuccok@hotmail.com
06209807346
"akkor te se vitted tulzasba eddig a motorozast iden ugy latom "

Hát még a 100 km-t se értem el........
Légyszives küldj egy emailt erre a cimre:peven2@gmail.com Pici leirást is róla, illetve egy telefonszámot is küldhetnél, engem érdekelne a dolog mindenféleképpen!
Aprilia Tuareghez 125 (Rotax 127) keresek gyári, működőképes gyújtótrafót(fekete). Ha van valakinek légyszi írjon.
Hali! Mit értesz a hiányosságokon? Képet nem tudnál feldobni?
ahogy mondod, jelenleg meg en se tudok fuvarozni nem lesz biznisz
Budapesten található és sajnos nem tudok szállítani mert nincsen autóm :) Tudom Attila te messze laksz.
Hát itt tartunk! Eladjuk a mocikat a benzin miatt!
helyileg merre vagy? attila.hunter@gmail.com irj es beszelunk.
Haladok-haladok!
Ha nem lesz jó akkor győz az erőszak! Ujra szétszedem!
Sziasztok a benzinárra tekintettel elszeretném adni felújítás alatt álló aprilia Tuareg Rally 125ömet 50 ezerért bárki a hóna alá kaphatja és viheti!Pöppet hiányos de gyoersan orvosólhatóak a problémák :)
lesz abbol meg motor is akkor

ez a karbis duma tetszett
ameg tanakodas van addig lehet belole vmi

akkor te se vitted tulzasba eddig a motorozast iden ugy latom
Most nézem csak,hogy a kis lánckerék csak 13 fogas! Nem kicsi az? Másnak 14+15-ös van! Nem értem hogy van ez!

Szakikám! Neked mekkora van rajta?
462?! Akkor benzinturirmust csinálok itthon! Megveszem 450-ért és eladom 460-ért! ez is olyan mint a cigi! Odakint is ennyi! Ja! Csak nem havi80'000-ért melózak!
Lehet nekem kellene karbitcserélnem?! Kisebbre! 3liter? Azannya! Akkor ezen mért van 19-es?! Ezen ilyen volt! Meg kéne mérni a dugót mekkora. A hengerfejen A038 van,de az valami.más lehet. Még jó hogy kúttól-kútig eljut!
Látom kezdesz belejönni a motorszerelésbe, csak így tovább!
Csak érdeklődtem, mert gondolkodtam egy nagyobb karbin. Nekem a gyári 14-es van fenn, igy eljárok 3 literrel. De asszem te voltál a döntő pont az életemben! Maradok spórolósba, kicsit sok a 4-5 liter számomra!
450? hohhhóó.. mikor volt az már? :D 462 volt amit utoljára hallottam :D
Hogy még rárakjak egy lapáttal.....
http://www.origo.hu/gazdasag/2...

Lehet, hogy már itt beszélgetni se fogunk majd.....
Istenem miért versz ezekkel a cigó, zsidaj tetves komcsikkal? ? ? ? ? ? ? ?
Ja. Na persze! Dolgozzál mi! Egy biztos! Amit megszüntetnék: .sok retves cégautót! A benzinkártyát! A kibérelt lakásokat a seggfejeknek! Fizesse meg mindenki amit használ! Kevés a pénz? .Dolgozz többet! Nekem 2 állásom van srácok! 3 gyerek meg az asszony! Minden fuvart elvállalok amit tudok,ha kell egyik kocsiból a másikba ülök! És csak azt látom,hogy mindenki gürizik! Ezek meg csak emelnek mindent! Persze ha 750'000 keresnék és cégautòm lenne üzemanyagkártyával a zsebembe én se venném észre a 60Ft-os tojást meg a 450Ft-os benzint!